Co sie Staloo ??

Status
Zamknięty.

damianek0395

Active User
Grudzień 30, 2008
Liczba reakcji
1
WItam.Niewiem co sie stalo gram sobie swoim harem i nagle mi sie z hara wylogowuje ? i pisze ze tam account cos tam .....Wbijam na drugiego hara i zobczyc co tym 1 harem i mi sie to samo zorbilo i teraz wbijam i mam bloka na 30 minut ??Hmmm

WAM SIE TAK TEZ STALO ??:curse:

//przenosz?.

Odp: Co sie Staloo ??

Dosta?e? hacka, radz? szybko odzyska? passy za pomoc? "Lost Account".

Taak, pierw usu? keyloggera a potem si? loguj.

nie mam zadnego kleyora ,mam tylk n botaa kurde robie to i huj nic ?? pomoz prosze:p

Polecam program HijackThis. Jest poradnik zwi?zany z tym programem na naszym forum. Przeskanuj kompa, usu? key'a i odzyskaj konto opcj? "Lost Account" na stronie g??wnej tibii.

Pozdrawaim,
Eleo

Skoro masz bota to i zapewne Keylogerra. Osobi?cie uwa?am, ?e ka?dy kto ma oboj?tnie jakiego bota, czy przeskanowanego 100x czy w og?le powinien wpisywa? swoje passy za pomoc? klawiatury ekranowej.

Musisz szybko zmienic pasy to oznacza jedno kto? wbija ci si? na konto .:p

No i na tym przyk?adzie wida? jakie poj?cie maj? niekt?rzy na temat bezpieczenstwa w necie i swojego konta.... zanim ktokolwiek zrobi sobie konto na tibi powinien przejsc przez tutorial " jak nie zostac shakowanym " bopozniej tylko p?acz i zgrzyt zeb?w ... @ topic - przeskanuj komputer za pomoc? programu Search & Destroy , usu? keylogera a nast?pnie zmie? has?o na tibia com i po klopocie... i nastepnym razem skanuj pobierane pliki :)

powinien wpisywa? swoje passy za pomoc? klawiatury ekranowej.
Na kiczowatego keyloggera pomo?e ale na lepszego raczej nie.
Mo?na tak?e mie? zapisane w notatniku pasy i kopiowa? i wkleja? do tibi(ctrl+c i ctrl+v).

Jak ci? wylogowuje to kto? inny wchodzi na posta?.A na drugiego nie mog?e? wbi? bo jest blokada i mo?na gra? na koncie na jednej postaci w tym samym czasie.A dosta?e? bloka bo jak si? natarczywie wchodzi to dostajesz blocka :>takie zabezpieczenie.
Jak pobiera?e? bota to mo?e i dzia?a ale jednocze?nie zainstalowa?o ci wirusa ;)

Mia?em kiedy? podobn? przygode jak zaczyna?em z tibi? ale wtedy nie dosta?em blocka bo nie by?o takich zabezpiecze? :huh:

Mo?na tak?e mie? zapisane w notatniku pasy i kopiowa? i wkleja? do tibi(ctrl+c i ctrl+v).
I tu si? te? mylisz :p Wi?kszo?? keylogger?w "czyta" skopiowane i wklejone teksty. Najlepiej nie ?ci?ga? bot?w z neta, chyba ?e z zaufanej strony. Je?eli ju? tak przeskanuj kompa tak jak napisa? Eleo.
Temat chyba do zamkni?cia.
Pozdrawiam.

hacka jak hacka moze kto? ma jego nie pe?ne pasy w chodzi tam pare razy i char sie blockuje na 5 min.

Pewnie masz tego keyloggera w bocie oczysc sobie komputer

To si? sta?o, ?e cie hakn?li. Pewnie ?ci?ga?e? jakie? programy rzekomo s?u?ace do kopiowania item?w, albo boty. Pami?taj, ?e ka?d? tak? rzecz pobierasz na w?asn? odpowiedzialno??, a potem ponosisz 100% konsekwencji...

Dobra ja pier*dole ca?e forum mu napisze, ?e ma keyloggera?
@topic

Odzyskaj passy za pomoc? Lost Account i z formatuj komputer lub popro? o to kogo?(tate, mame, czy tam kogo chcesz)

Wida? ?e sie bocika ?ci?ga?o i ma sie Hacka...lepiej u?yj szybko "lost account"

Status
Zamknięty.
Back
Do góry