Mapy Co to za mapa/silnik?

Status
Zamknięty.

Wojti101

User
Kwiecień 5, 2010
Liczba reakcji
2
Witam. Widzia?em ju? pare serwer?w z tak? map? a wed?ug mnie jest bardzo ciekawa, lecz nie widzia?em jej nigdzie w internecie ani do pobrania ani do sprzedania. Pare screen?w:
templeel.png

doltemple.png

vipzj.png

Czy kto? rozpoznaje co to za mapa? By?a ona gdzie? do pobrania albo na sprzeda??
Prosze o pomoc je?eli kto? si? orientuje i z g?ry dzi?kuje :)
Pozdrawiam

Nikt nie pomo?e?

Odp: Co to za mapa/silnik?

To jest po prostu przerobiona mapa evo, ci??ko takie dosta?. Nast?pnym razem pisz w request.

to jest evo mapa przerobiona nie znajd?esz jej do sci?gni?cia w necie ;D

Chcesz sam? map?? Bez skrypt?w? Jak tak mog? j? dla cb zrobi? :). Ale musisz mi poda? server na kt?rym ona by?a albo jest :).

zrobi? to i ja mog? map trackerem ale chodzi mi o ca?y data pack. Musia? on by? gdzie? do sprzedania bo du?o "noob" serwer?w ma te mapy dok?adnie takie same

To podaj mi server jak m?wisz noob servery to w?amanie si? do ich servera b?dzie ?atwe.

To podaj mi server jak m?wisz noob servery to w?amanie si? do ich servera b?dzie ?atwe.

nie uwa?aj si? ju? za jakiego? wielkiego hakera, synu.Bo na forum publicznym to ka?dy mo?e sobie pisa?...

NOOB servery. NOOB NOOB servery rozumiesz co to znaczy :).

Np. root bez zabezpieczenia OMG. FTP Bez zabezpieczenia luka w pliku kapujesz nie uwa?am si? za hakera LOL.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry