O ile si? nie myl? Pakito - You wanna rockPowie mi ktos co to za kawalek?
Po prawej stronie klikamy play i leci.
No niestety, nie chodzi?o mi o utw?r najcz??ciej u?ywany do frag?w tylko o utw?r w kt?rym padaj? s?owa "ein zwei drei" (jeden dwa trzy). Wiem ?e te s?owa za bardzo nie pomagaj?, lecz jest to do?? popularna nutka, jestem pewny ?e kto? kto siedzi w robieniu clip?w z fragami j? zna. =xHmm mo?liwe ze to to, wed?ug mnie najcz??ciej by?o u?ywane do filmik?w z fragami.
[yt]
A jak nie to to jeszcze co? si? wymy?li.
Mo?e Ramsstein - Sonne?Siemka, szukam nutki mo?na powiedzie? bardzo znanej z clip?w z fragami z Tibii. Wszystko co pami?tam to to ?e na pocz?tku kole? m?wi po niemiecku "ein... zwei... drei". W clipach najcz??ciej puszczane s? urywki jak kole? pada. Bardzo mnie to m?czy, super by by?o jakby kto? m?g?by mi pom?c. Reputacja (7pkt) oczywi?cie b?dzie ^^
Ju? mam.Poszukuje nazwy utworu. Pochodzi z lat 80tych, byl do tego teledysk, z lekka zryty zreszta. W teledysku kobieta jest ratowana na dachu budynkuprzez doktora w dziwnej masce, przez co publika z radosci tanczy. Potem ta kobieta zostaje zabrana do szpitala dalej spiewajac. Nie pamietam melodi ani slow, wiem natomiast, ze byl przerobiony przez artyste dance pop ze scena rowniez w szpitalu, przez co natomiast facet probuje z niego uciec.