• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Co tu sie odpierdala

Status
Zamknięty.
Odp: Co tu sie odpierdala

Nie ma u?ytkownik?w, bo sko?czyli gimnazjum i nie ma ju? czasu na Tibi?. Klepi? blaszane dachy albo pracuj? na kasie w angielskim Tesco.

Og?lnie to beka, co nie ch?opaki? TRO Media takie fajne, yolo.

[MENTION=394847]Awesome Asimov[/MENTION]
M?g?by? przynajmniej ukrywa? si? ze swoim hobby.

Ostatnia edycja:

[MENTION=394847]Awesome Asimov[/MENTION]
Chcia?bym ?eby? ju? dosta? tego bana. :hah:

To sobie troszke poczekasz:D, jak dostan? bana to kto Wam zaspami forum? ;(( z kim b?dziesz romansowa? ?:D

Przynajmniej jest beka ch?opaki temat zapodajo.
Jest melina i posypana kokaina
Aaa jak jest kokaina to impreza si? zaczyna.

Dop?ki my ?yjemy zawsze b?dzie si? co? na forum "odpierdala?" tak nam dopom?? Admin. ;D

:smile:

jeba? to forum ale tak bardziej to jeba? policje

To drugie mo?e by? doda?bym do tego "i frajer?w", ale co do forum, to si? rozwija, jak na emigracj? graczy od 2014 roku do LoLa, Metina i Warcrafta forum dobrze nawet si? trzyma, w dzie? wolny jest tu po 70 user?w i troch? ponad 300 go?ci, martwi? si? bardziej o otland, po updacie znikn??o im ponad po?owa u?ytkownik?w, haha, ale i tak te komercyjne pacho?ki si? utrzymaj?, otservlist.org banuje za 5 os?b na trainach, a xinn si? z nas ?mieje i ka?demu poleca reklam?, a jak go zapytasz o konkretn? reklam? (baner) to odpowiada ?e jest zaj?ta (shadowcores i hexana tylko ma prawo), a zauwa?y?em, ?e teraz highligh to zwyk?a wtopa, du?o w?a?nie ?ci?gam graczy z tego forum i propsowa? je b?d? wszem i wobec. Du?o hejc?, a to mi na r?k?, jak projekt otsa jest dobry, to hejty tylko pomagaj?, bez tego forum moje otsy nie mia?yby tylu sta?ych graczy i zarejestrowanych kont. Pozdrawiam.

To drugie mo?e by? doda?bym do tego "i frajer?w", ale co do forum, to si? rozwija, jak na emigracj? graczy od 2014 roku do LoLa, Metina i Warcrafta forum dobrze nawet si? trzyma, w dzie? wolny jest tu po 70 user?w i troch? ponad 300 go?ci, martwi? si? bardziej o otland, po updacie znikn??o im ponad po?owa u?ytkownik?w, haha, ale i tak te komercyjne pacho?ki si? utrzymaj?, otservlist.org banuje za 5 os?b na trainach, a xinn si? z nas ?mieje i ka?demu poleca reklam?, a jak go zapytasz o konkretn? reklam? (baner) to odpowiada ?e jest zaj?ta (shadowcores i hexana tylko ma prawo), a zauwa?y?em, ?e teraz highligh to zwyk?a wtopa, du?o w?a?nie ?ci?gam graczy z tego forum i propsowa? je b?d? wszem i wobec. Du?o hejc?, a to mi na r?k?, jak projekt otsa jest dobry, to hejty tylko pomagaj?, bez tego forum moje otsy nie mia?yby tylu sta?ych graczy i zarejestrowanych kont. Pozdrawiam.

Hahaha, made my day.

[MENTION=127625]Kenor[/MENTION]
Zapodaj jaki? kontakt do tego swojego dilera, bo cholera dobry stuff, widz?, bierzesz.

Status
Zamknięty.
Do góry