Co w naszych szkolnych sklepikach piszczy

Status
Zamknięty.

Morttis

User
Październik 25, 2009
Liczba reakcji
5
Na niemal ka?dej przerwie, w mojej szkole ca?y korytarz zajmuje kolejka (a ?w korytarz wcale taki ma?y nie jest) do sklepiku. Dlaczego ? Mamy wr?cz boskie zapiekanki :) Na zimno/z serem/ bez/na ciep?o ;d Wr?cz nie mo?na si? oprze? ;s A cena jest ?miesznie ma?a, wi?c popyt du?y =)

Ceny s? niskie, produkty dobre. Nic doda? nic uj?? :)

A jak u was w szko?ach ?

Odp: Co w naszych szkolnych sklepikach piszczy

Moja szko?a nie ma sklepiku, trzeba ucieka? i chowa? si? przed nauczycielami ?eby g?odny ucze? poszed? kupi? co? do zjedzenia, bo na lekcji nie mo?e si? przez to skupi?. Kiedy? w podstaw?wce by?, ale nic nie kupywa?em bo za du?e kolejki, a g??wnie s?odycze by?y, wi?c sklepik wycofano bo niezdrowe.

Ahhh sklepik smaczne bu?ki ze serem, szynk?, pomidorem, og?rkiem, ze wszystkim czego dusza zapragnie :) No i podstawa dro?d??wki jaki i ciasta francuskie, woda, cola, kawa i herbata a i owszem zupek nie zabraknie :p Grze?ki, snikersy, marsy, lizaki nawet lody a nade wszystko wspania?a sprzedawczyni xD A jak kto zm?czony czekaniem w kolejce na ?aweczce cupn?? mo?e :0 I tyle by tego by?o :D

U mnie nie ma szkolnego sklepiku jako takiego - jest pe?na sto??wka w zamian. Gor?ca pizza, frytki, batony, lody, kanapki, hamburgery, napoje gazowane, cola, krem?wki, babeczki, ochydne sprzedawczynie... czyli wszystko czego dusza angielskiego t?u?ciocha zapragnie! Wszystko oczywi?cie trzy razy dro?ej ni? w sklepie.

Regards
Seylit

u nas oczywi?cie jest ;P sama koxownia kolejka ok. 50 os?b ci?gle stoi ;>

U mnie to coca-cola,chrupki,gumy,lizaki,Gor?cy kubek,Kawa inka lub zbo?owa,Bu?ka z serem,szynk?,sosem,paluszki, i takie tam niema to jak szkolne biedronki:P

U mnie w sklepiku jest nawet ok. R??nego rodzaju batony, lizaki, ?elki. Bardzo dobre dro?d??wki i oczywi?cie zimne napoje. Kolejki nie s? a? takie du?e. Jak co? to si? jakiego? g?wniarza wyrzuci ;)

U mnie by?a przebudowa szko?y i teraz jest ca?kiem, ca?kiem. Mo?na kupi? batony, picie, zeszyty, lody, ciasta, bu?ki, du?o fast-food, karty i inne rzeczy.
Jedynym problem jest to, ?e nie ma gdzie usi??? oraz t?ok...

U mnie mamy bardzo dobre obiady, dro?d??wki, p?czki itp. Chwal? sobie tak?e bu?ki serem i innymi dodatkami oraz gofry :)

U mnie jest bufet a w nim krokiety,pierogi,mo?na te? dosta? schabowego i go??bka.Z fast food?w jest ma?a pizzerka,bu?ki s?odkie b?d? bu?ki z gyrosem,sa?at?,pomidorem,etc.
W razie ma?ych funduszy i wi?kszego g?odu na 20 minutowej przerwie do tesco;]

P.S jest te? herbata r??na,gor?ca czekolada i kawa.A batony,czipsy itp od groma.

U mnie nie ma szkolnego sklepiku jako takiego - jest pe?na sto??wka w zamian. Gor?ca pizza, frytki, batony, lody, kanapki, hamburgery, napoje gazowane, cola, krem?wki, babeczki, ochydne sprzedawczynie... czyli wszystko czego dusza angielskiego t?u?ciocha zapragnie! Wszystko oczywi?cie trzy razy dro?ej ni? w sklepie.
Regards
Seylit

//Signed

M?j szkolny sklepik mo?na nazwa? Macdonaldem. Najlepsze co mo?na tam kupi? to Chickenburger, jak sama nazwa m?wi jest to bu?ka z kawa?kiem kurczaka. Tak to hamburgery z niesmacznym mi?sem, babki, przer??ne napoje w puszce, pizza oraz kanapki.

U mnie s? 2 rodzane zapiekanek, pizza , bu?ki z sa?at? i z czym zapragniesz zapakowane w folii. Dro?dz?wki, p?czki i inne z rodzai dro?d??wek. Pe?no baton?w, pra?ynki, chrupki, lody, picia, du?e picia. Jest tak?e automat z gor?c? czekolad? i takie tam.

Ja r?wnie? tak samo jak seylit, nie mam sklepiku ale sto??wk? z wszystkim ^^
Fast food, s?odycze, napoje itd. - wszystko czego dusza zapragnie !!I jest jeszcze lepiej, poniewa? w sklepie mamy hamurgera za 4 z? ,a w sklepie 6 :) Czyli jest lepiej! Jak jeszcze by? sklepik to hamburgery by?y za 10 z?, czyli w sklepie bardziej mi si? op?aca?o ! Ale teraz na sto??wce jest 100x taniej ;)
Pozdro =)

U nas nie ma sklepiku. Jest sto??wka, ale strasznie uboga do tego co przeczyta?em. Bu?ki, dro?d??wki i mleko. I tyle. Za to ko?o szko?y jest sklep i tam jest bardzo du?o rzeczy. Napoje, lody, gazety, pizze, bu?ki serowe i pikantne, chipsy.

Pozdrawiam
Buciu​

U nas to jest 2 przystanki tramwajowe do szko?y od Dworca Centralnego ( Warszawa ) gdzie znajduje si? MCDonald, wi?c wiadomo gdzie si? ?ywimy, a co do szko?y du?y t?ok nie ma gdzie usi??? hale zadowalaj?ce.

U mnie jako tako mo?e by?, ale pani od sklepiku si? ju? bulwersuje i mo?liwe, ?e zlikwiduje ten sklepik, co w nim ciekawego mo?na zakupi?, batony, dro?d??wki, napoje, lizaki, wi?cej nie potrzeba.

Bu?y z sa?atk?, to u nas rarytas nr 1. Bardziej przywykli do produkt?w pt. zupa, mog? si? uraczy? ciep?ym posi?kiem z bogatej gamy gor?cych kubk?w knorra, a przy okazji pos?ucha? fascynuj?cych przyg?d z ?ycia pani sklepikarki. Nie wypada r?wniez nie wspomnie? o dro?d??wkach z posypk? i ulubionej zak?sce palaczy - paluszkach z sezamem *.*

u nas BY? sklepik,ale zlikwidowali ;dSt???wki nie mamy.Szko?a na wsi nie ma sto??wki.A w sklepiku by?o:
-Gumy
-Lizaki
-Napoje
-Wafelki
Nic wi?cej.Ale kolejka by?a od ciula

U nas w sklepiku ceny z kosmosu a wybor wiekszy niz w Super Markecie ...
Koleja jak po zapalki za komuny :( na pierwszej przerwie trzeba sie wpychac przez 10 minut :curse:
na szczescie jak mam 5 lekcje nikt nie chodzi i moge kupic cukierka za 10 gr :o

A u mnie wyb?r g??wniany (postawili cole i kilka chips?w i waln?li napis najlepsze produkty) i ceny x2 ni? w jakimkolwiek sklepie :/ daremny ten sklepik

Status
Zamknięty.
Back
Do góry