Co w naszych szkolnych sklepikach piszczy

Status
Zamknięty.
Odp: Co w naszych szkolnych sklepikach piszczy

Ja mam blisko supermarket od szkoly, wiec wszystko jest i na dodatek tanio:D
Sloiczek sosu, parowki i bulki - sniadanie prawdziwego licealisty xd

ja mam automat w szkole.
sa tam batoniki, liptony itp ;s

Niedaleko szko?y mamy Biedronk? i taki mniejszy spo?ywczy sklep.
W sklepiku ceny s? normalne. Poza napojami, wafelkami, itd. mamy r?wnie? takie malutkie pizze :)

U nas w szkole sklepik jest, automat te? i szczerze nie ma ?adnych du?ych kolejek czy co? w tym stylu.
Mamy pizze takie ma?e, bardzo du?o r??nego rodzaju ko?aczyk?w, batony, jakie? badziewne oran?adki, col? itp.

Ceny s? minimalnie wi?ksze ni? w sklepie normlanym, za to automat to przegi?cie.
2 z? za snickersa crunchera o.O ?
Bez przesady ludzie ...

Po 9 lekcjach lekcjach jedzenie to towar deficytowy -.-. Sklepik jest po to by dzieciska mia?y si? z czego cieszy? :rolleyes:.

U nas w sklepiku niestety nie ma zapiekanek ani nic w tym stylu.Na szcz??cie 100m od szko?y jest bar <nie dla ?uli> w kt?rym jest ?wietna pizza na kt?ra z kolegami cz?sto wyskakujemy. Niestety w naszej szkole podczas zaj?? nie mo?na opuszcza? tereny szko?y wiec jak zostaniemy przy?apani na tzw. ucieczce ze szko?y idziemy do dyrektora i dostajemy uwagi ;<

Sklepik?:p
Kolejki s?. No ale od czego s? lekcje.
W sklepiku mamy Napoje, Chrupki, Dro?d??wki, Batony, Wafle, Gumy, Cukierki, ?elki, Zeszyty, D?ugopisy, Flamastry, Bloki, O??wki, Cyrkle.
Mamy tez automat z Kaw?, Czekolad?, Herbat?.
No i co czwartek (4 lekcje mamy woln?) Na 2 przerwie dzwonimy do pizzerii zamawiamy co? i na 4 lekcje przywo?? : )

Napoje, Chrupki, Dro?d??wki, Batony, Wafle, Gumy, Cukierki, ?elki, Zeszyty, D?ugopisy, Flamastry, Bloki, O??wki, Cyrkle.
:) U nas dok?adnie to samo ;) a tak w og?le , to co mo?e by? wi?cej ;) automat?w nie ma u nas tylko ;x

U mnie do sprzeda?y najlepsze produkty jakie mo?na kupi? to:
- p?czek ze ?mietan? / z marmolad?, r??ne ko?aczyki,
- chipsy/chrupki, paluszki,
- napoje, np. Coca Cola,
- batoniki/wafelki. :(

Pozdrawiam,
Asaver

U mnie ceny sa wysokie produkty takie sobie (wiekszosc kupowana w biedronce za zlotowke a spzredawana za 2)a i tak kolejka jest wieksza niz w lidlu o 17

U mnie w sklepiku to same frykasy :D Hot-dogi(mniam), hamburgery(mniam), zapiekanki, kanapki(mniam) noi oczywi?cie FRYTKI DO TEGO :D

Po 'awansie' trzeba by?o zmieni? szko??, teraz nie mamy sklepiku. Mamy za to 2 automaty - napoje i batony :D

u mnie w sklepiku sprzedaja wszystko co w normalnych sklepach oprocz oczywiscie
-warzyw
-alkocholu
-papieros?w

Wszystko co chcesz :D Nie no to na serio to co w ka?dym powinno si? znale?? czyli co? do zjedzenia , picia :D Mieli?my w sql Hot-Dogi , Hamburgery i tym podobne produkty ale wycofali to =/ Pozostaj? tylko pyszne kanapki :D

Wszystko co w spo?ywczym oczywi?cie opr?cz warzyw ;d
Bu?ka na ciep?o/zapiekanka i mini pizza to dania na ciep?o ;]

U mnie sklepik w szkole to totalna pora?ka :| Niema w nim nic "normalnego". Tylko chipsy i to w takiej cenie, ?e si? od razu odechciewa kupowa?, albo batoniki, kt?re jak ugryziesz gwarantuj? niezapomniany b?l z?ba...
Jedyne co jest dobre, to to, ?e mo?na kupi? kaw? i obudzi? si? przed kartk?wk?/sprawdzianem.

No i te "dzieci", od kt?rych mo?na wyci?gn?? czasem 2 z? ;d

ja mam 3 automaty:
jeden do picku
drugi do batonow
trzeci do bardziej ekstra slodyczy
a w sklepiku szkolnym
chipsy, rogaliki (7Days mniaaaamm pyyyychaa) hmm pelno drozdzowek a poza tym to nic specjalnego

@Firma Krk&Vargon
Rozumiem ,?e jak przyjde do was do sklepiku to dostane np kasze ,olej ,przecier pomidorowy ,mas?o itp tak ?

@topic
Ja w szkole mam 3 sklepiki 1 to og?lnie zeszyty ,d?ugopisy ,chipsy ,?eli ,napoje og?lnie s?odycze hot-dogi pizze w sensie takiej bu?ki gofry itp ... a 2 pozosta?e to tylko s?odycze/napoje .
Mamy te? sto??wke co codziennie jest 1 danie i p?acisz za miesi?c mi to pasuje ;) .

PS . Nie rozumiem u was na sto??wkach jest tak ,?e kupujecie sobie obiad zupe itp ? Dziwne troche dla mnie ;d

Drakonne kozaku Zdzisiek Here gralem z toba na Warze :] gracie tam jeszcze i ty Fragles??

U mnie w szkole (liceum) to by? wr?cz bufet, pizza, zapiekanki, hamburgery, hot dogi, z fastfood?w to chyba wszystko tam by?o, do tego bardzo du?y wyb?r innych rzeczy jak s?odycze, napoje, art. papiernicze. Teraz na studiach jest podobnie, a nawet jeszcze lepiej, bo mo?na zje?? normalny obiad ;]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry