Co? w wolnym czasie :)

Status
Zamknięty.

korynex

New User
Styczeń 25, 2009
Liczba reakcji
0
Chcia?bym Wam poleci? fajn? gierk?, w kt?ra mo?na zalogowa? si? w chwili wolnego czasu od Tibi. mianowicie jest to gra Wolni farmerzy- Wolni farmerzy - darmowa gra na przegl?dark?
Zalogowanie si? 5 minut dziennie nic nie kosztuje a mo?na si? naprawd? fajnie pobawi?
1dxzib.jpg

Odp: Co? w wolnym czasie :)

Gra mi si? nie podoba, jest bardzo nudna, monotonna i baaaardzo czasoch?onna.
Szybko si? nudzi, no i jest gr? bez ko?ca, nie wiadomo do czego si? w niej d??y, w dodatku posiada ma?o opcji i strona czasami wolno chodzi, nie polecam tej gry.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Szybko si? nudzi, no i jest gr? bez ko?ca, nie wiadomo do czego si? w niej d?rzy, w dodatku posiada ma?o opcji i strona czasami wolno chodzi, nie polecam tej gry.

A czy w tibii do czego? si? d??y ? :)

Tibia czasami d??y do r??nych dziwactw, np. do uzale?nienia. Z kt?rego ci??ko wyj??.

Szybko si? nudzi, no i jest gr? bez ko?ca, nie wiadomo do czego si? w niej d?rzy, w dodatku posiada ma?o opcji i strona czasami wolno chodzi, nie polecam tej gry.

a Tibia ?? Tam si? d??y do czego?;)?

@TOPIC

Gra 7/10

Troche nudna xd ale w wolnym czasie mo?na pogra? :] Moi koledzy w to graj?

Mi osobi?cie gra si? podoba, fakt jest troch? monotonna bo praktycznie polega ci?gle na jednym i tym samym czyli sianiu i zbieraniu surowc?w na sprzeda?, ale zawsze to co? innego. Fajnie jest by? farmerem :lol:

Mam 2 konta:

55o189.png

2mhu9n5.png

Status
Zamknięty.
Back
Do góry