Co wasi znajomi mysla o tibii ?

Status
Zamknięty.
Odp: Co wasi znajomi mysla o tibii ?

U mnie to jest dosy? zabawnie xD zacz??em gra? po d?ugiej przerwie (wszyscy przez ca?y czas m?wili ?e tibia to g?wno), kiedy zacz??em o tym gada? okaza?o si?, ?e ca?kiem sporo os?b w to gra tylko si? nie przyznaj? (ten co najbardziej narzeka? mia? wtedy 50 lvl xD)

W naszej szkole w tibi? graj? tylko 2 osoby (ja i kumpel), a reszta............................"ale g?wno","dziadostwo","hu*****o"(przepraszam za niecenzuralne tre?ci)"hu***a szachownica" itd. a my z kumplem lvl'y wbijamy :D:D:D:D

na poczatku gim wszyscy mowili 'haha co zje*****a giera' a sam widzialem jak na infie widzialem jak graja w gry na stronach internetowych i jaraja sie nimi i zaczalem ich jechac w 3 gim juz uwazaja tibie za normalna gre ;))
zreszta spolecznosc ludzka jest taka ze jesli ktos cos powie to reszta bedzie to powtarzac nie wiedzac czy to prawda.. ;s
w koncu wiekszosc z tych co krytykuje tibie nie ma pojecia jaka ona jest.
bo jak dla mnie tibia to nie liczna gra ktora rozni sie czyms od metina ,lineage ,wow'a itp.

He, ja chodz? do technikum informatycznego, 90% uczni?w z klasy zna t? gr?, 40% gra w ni?, a 10% chce gra? ale nie umie ;],
Na temat Tibi mam takie zdanie:
Robi? OTSy, nie znam dobrze Tibi (chodzi o RL) itp.
M?j brat Gra w to d?u?ej i wie o co kaman.
:thx:

Moi znajomi s? podzielenia na dwie grupy [xD] jedni m?wi? ?e to zasran* g?wn* , a inni ?e zajebist* gra .Lecz nie rozumiem tych go?ci kt?rzy wy?miewaj? si? m?wi? " dzieci neo " A sami maj? NEO xD, ale nie o to mi chodzi ,chodzi mi o tych co tak m?wi? a nie grali ani razy .Na pocz?tku w naszej szkole ( z tych co wiem ) Ja , m?j kolega i... Pan od WF-u :rotfl::rotfl::rotfl:. A jeden m?j kolega m?wi? ?eby nam "dokuczy?" ca?y cza TIBIA !, TIBIA !. A? w ko?cu pewnego dni idziemy do niego patrzymy w kartach mia? Tibia.Com :confused: Nast?pnym razem te? :curse: A? w ko?cu raz gdy by? w WC dali?my mu wsp??dzielenie ekranu :cool:.Poszli?my do domu i patrzymy OMG ta ciotka pyka w Tibie na gg si? go pytam :
Co robisz ?!
Nic, nic...
I tu taka prywatna rozmowa..

A? w ko?cu zacz?? gra? i tyle.

Ale zauwa?y?em ?e osoby graj?ce w CS i w Tibie s? ?agodniej traktowane xd.
Pzdro

U mnie w szkole tibia r?wnie? jest wy?miewana ^^ .. graj? tylko 2 osoby, z mojej klasy, kt?re sam nauczy?em =P... Poza tym, ka?dy m?wi teksty typu "tibia to g?wno", "nie graj w to" itp. =S

U mnie przewaznie s?ysze od znajomych slowa typu "w co ty grasz " albo "to jest g?wno nie graj w to" a rzadko kiedy uszlysze cos dobrego :P

do mnie mowia: "Lol grasz w pikseliki. ja sie do tej gry nie przyanje gralem w nia ale juz niegram" alob "LooooooL w tibie gra looooL" -.- raz dojebalem typkowi bo mi ciage powtazal ze tibia dla lamus?w. teraz siedzi cicho ^^

Mi m?wi? "Zall w co ty grasz jaki? szajs" lub "nie przyznaje si? do ciebie bo grasz w szmelc"
a raz typkowi zaje***** bo do mnie takie co? "Ej cwelu w co ty grasz jakie? huje w to graj?
i biedacy" no to ja wkurwiony i strza? w pysk drugi z banki i nos za?amany :D

U mnie jest "Jaki ty debil jestes" etc -.- a sami kurde w Metina 24/7 metin to dopiero ?al

Dok?adnie moi kumple only metin 24/7 . A tibia to wed?ug nich g?wno a te gry sa podobne przecierz . Jak mowia ze tibia hu,,,, grafika i wgl . Ale w?asnie w tym jest fajna tibia w s?abej grafice :D

"Co wasi znajomi mysla o tibii?" hmm dobre pytanie niekt?rzy gadaj?, ?e to kwadraty. Dla niekt?rych tibia to fajna gra przy, kt?rej mo?na posiedzie? chwil? i dobrze sp?dzi? wolny czas. Jeszcze dla innych jest to jedno wielkie "g?wno". Osoby kt?re zazwyczaj wypowiadaj? si? negatywnie na temat danej gry po prostu za du?o TVN'u i innych stacji telewizyjnych naogl?dali si? i nawet nie graj?c w dan? gr? wypowiadaj? si? negatywnie na jej temat, bo inni tak m?wi? to oni te?. Wiele moich znajomych m?wi?o, ?e nie b?d? gra? w t? gr?, a jednak grali i to nie raz niekt?rzy ju? nie graj? i znowu gadaj? jaka tibia to nie jest, a inni graj? dalej dla przyjemno?ci.
Pozdrawiam,
Ahmondes.

C?? sam chodz? do gimnazjum katolickiego i tam podej?cie do gry o nazwie Tibia jest negatywne. Wszyscy wy?miewaj? si? z niej tekstem:
-"Twoja stara widzi niebo w Tibii."
Niestety u mnie tak?e g?ruje Metin2, poniewa? grafika. Tak ona bardzo si? liczy.

Pozdrawiam

Wi?kszo?? moich znajomych uwa?a, ?e Tibia to gra, w kt?r? graj? same nooby i dzieci neo, kt?re nic poza Tibi? nie widz?. Do znudzenia powtarzaj? mi te?, ?ebym przesta? gra? bo Tibia to "zuo" xD. Ale mi tam to co oni gadaj? wisi xD. Ja nie krytykuje tego w co oni graj? wi?c oni te? nie powinni krytykowa? tego w co ja gram xD.

W mojej szkole w przeciwnej klasie kolesie zacz?li prosto w oczy ruga? mnie od lamus?w itp. i dosz?o do bujki (nie ze wzgl?du na tibie tylko ze wzgl?du na honor) m?wi? o Tibii mog? sobie co chc? ale nie o mnie...

@God DeBoZ
C?? sam chodz? do gimnazjum katolickiego i tam podej?cie do gry o nazwie Tibia jest negatywne. Wszyscy wy?miewaj? si? z niej tekstem:
-"Twoja stara widzi niebo w Tibii."
Niestety u mnie tak?e g?ruje Metin2, poniewa? grafika. Tak ona bardzo si? liczy.

To patrze niezle te gimnazjum katolickie :P

@Topic
U mnie wiekszosc znajomych uwaza ze to gowno, i abym w to nie gral.
Prawda jest taka, ze nigdy w to nie grali, i nie maja zielonego pojecia jaka jest ta gra.
P.S
Ja nie oceniam czegos, czego nigdy nie widzialem ;p

Moi kumple to samo Metin2 24/7 ja mowie ze metin to gowno a oni ze Tibia robiona w paincie ^^ Mowia poprostu zenada xd

Witam
Wiadomo, moi znajomi te? s? tacy wyzywaj? tibi? s?owami kt?rych nie wymienie poniewa? dosta? bym warna. :P
Naszcz??cie paru moich koleg?w lubi tibie. ;)

Du?o moich znajomych pogrywa w Tibi?, wi?c wi?ksza cz??? nie ma nic przeciwko niej. Co prawda jest kilka os?b kt?re twierdz?, ?e "tibia zuo", ale ich zdanie mnie zbytnio nie obchodzi. Gram w to co mi si? podoba, im nie koniecznie musi to pasowa?.

moi koledzy uwa?ajo ?e tibia to dziadostwo :( tylko nie ja :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry