Co wasi znajomi mysla o tibii ?

Status
Zamknięty.
Odp: Co wasi znajomi mysla o tibii ?

W mojej miejscowo?ci s? napa?y na CS i Tibie. To 2 w szczeg?lno?ci. Wi?c nie graj?c lub chocia?by nie pr?buj?c w ni? gra?, ta osoba by na idiote wysz?a.

Pozdrawiam.

Bardzo interesuj?ce pytanie..
Moi kumple m?wi?, ?e Tibia to g?wno.. (*sami kiedy? grali*).
Ja tak?e ju? nie gram w Tibie, wol? Metina :]

@up metin... hacka nawet ja bym napisal ;p
@topic Kumple uwazaja ze tibia to gowno... tylko ze nie potrafia znalesc nic innego... sami przechodza nasza-klase albo GG ;p

Moi koledzy sie smieja,a pozniej graja ;D

U mnie raczej wszyscy co mnie otaczaj? uwa?ali t? gr? za z?o wcielone i nadal tak uwa?aj?.
Jatylko z moim najlepszym kumplem grali?my w t? gr?. P??niej wraz z wzrostem popularno?ci Tibii u nas w ma?ej miejscowo?ci wzros?a liczba graczy, lecz z tym wzrostem wzros?a tak?e liczba ludzi nienawidz?cych tej gry. :) Pozdrawiam

Ok to mo?e teraz ja sam powiem co moi znajomi my?l? o tej grze. No wi?c tak, wed?ug nich tibia to najwi?ksze g?wno ?wiata! m?wi? ?e ta gra jest tak styrana ?e w to si? gra? nie da itp! Szczerze nie?le mnie tym WKURZAJ? :curse: ale ja to po prostu uwalam! Dla mnie tibia to tak jak dla normalnych graczy TYLKO GRA! ale dobra gra kt?ra robi dla mnie przyjemno?? NIE BIJE MAMY KRZES?EM itp! Tibia ma mi robi? przyjemno?? a nie uzale?nia? i psu? mnie! Wi?c nie s?ucham tych bzdet co inni m?wi? bo wi?kszo?? z nich NIGDY nie gra?a w tibie i tylko ocenia gr? po SCREENACH!

Rodzice s? przeczuleni na punkcie tej gry, znajomi w ni? graj?, lecz nie wszyscy. Dla mnie tibia jest dobra, gdy si? ma nadmiar wolnego czasu, wtedy mo?na ?wietnie zabawi? si? ze znajomymi, poluj?c, pekuj?c, czy to robi?c inne ciekawe rzeczy. Gdy si? zacznie i pojmie wszystko, wci?ga jedynie ch?? bycia lepszym i lepszym od np swojego przyjaciela z klasu, kt?remu b?dziesz si? m?g? pochwali? ile to ty ?e? przez noc wbi? lvli. Ja gram jedynie dla przyjemno?ci, gdy kumple offline, to wy??czam, bo nie mam czego szuka? w tej jednej, wielkiej, komercyjnej grze.

Moi Znajomy .. Co o niej my?l? ???
To ?e to jest g?wno (z zjeba**) grafik? i bardzo ?e jest poje**** .....
Ja podobnie s?dz? o metinku podobnie bo to ro?ni si? tylko grafik? i histori?
Tibia jako? historia hmmm trzyma si? kupy a w metinku (metin2) ?e g?azy pospada?y czy tam meteoryty i zacz??a si? jaka? choroba ...Starczy tego to mia?o by? co moi znajomi s?dz? ....
A dla mnie Tibia schodzi na psy kt?re ?ywi? si? pieni?dzmi gracza (totalna Komercha)
Lecz z gier kt?re gra?em tibia zajmuj? 4 miejsce .... :)

MOi znajomi lubiom tibie 2 miesi?ce w roku zawsze po updeytach :)

moi znajomi mowia "pojebana gra ze ma tylko 6kolorow nie warto wnia grac itp"
z moich znajomych tylko ja gram w tibie bo kazdy mowi ze to pojebana gra itp -.-

Chyba na ca?e miasto ja sam gram w Tibie ;/.
Wszyscy graj? w jakie? g?wna typu: Metin2, Counter-Strike 1.6
Zawsze na rl gram solo bo ekipy nie mam ;/:(

"AntyTibia..." "Ej widziales? On gra w tibie..." "Hahahha co za noobek gra w tibie..." I tak dalej :( Ale nadal gram :D

Moi znajomi (opr?cz kilku) twierdz?, ?e jest to gra do dupy, oceniaj?c j? tylko po grafice.Nigdy w ni? nie grali i opieraj? si? tylko na idiotycznym tekscie na nonsensopedii. Ja za? s?dz?, ?e jest to gra bardzo wci?gaj?ca, maj?ca jak?? fabu??, a nie jak w METINIE, ?e biegam bez ?adu i sk?adu i leje jakie? kamienie.
M?wi? wam:
"Nie oceniaj gry po grafice, tylko po stopniu rozwini?cia i twojego zainteresowania ni?"

Pozdro:)

M?wi? mi ?ebym pogra? w jakie? inne gry z lepsz? grafik? bo poprostu tibia to szajs
oceniaj? poprostu gre po opakowaniu :)

W klasie.
U mnie 90% nie zajmuje stanowiska (nie wiedza co to jest ^.^)
5% slyszalo ale nie gra bo "musza sie uczyc"
4% lubi ta gre, grali ale teraz nie
1% obecnie gra. Gram z jednym kumplem.
W domu.
Kolezanka mojej mamy z pracy grala w tibie (serio !)
Brat nie ma nic przeciwko, ze gram
Tata chcial kiedys grac ale nie umial wejsc nawet do kraty w rookgaardzie i nie umial angielskiego (ach ta komuna)
Dziadek nigdy nie mial nic wspolnego z komputerem.
Babcia tylko oglada czasami, jak przyjdzie :P
Mamie to zwisa.
Koledzy z ulicy(nie, nie mieszkam w bloku)
Z 10 osob nikt nie gra, ale kiedys widzieli w akcji mojego 21 knighta ;P
Gdy w szkole
Raz glosno powiedzialem, ze gram w tibie dwoch pierwszo i drugo klasistow do mnie podeszlo, i zapytalo sie "jaki mam lvl"
Own3d ...
Rozne czaty online
Napisalem, ze gram w tibie i jestem z tego dumny.
2 osoby mnie poparly reszta (jakies 7 osob) mnie zklinczowalo.
Nie obchodzi mnie to, co mowia inni.
Gram w ta gre i nic mnie nie powstrzyma od grania.
Nic kurwa nikomu do tego co mi sie podoba !!!
Pzdr.

Jedyna Osoba Kt?ra krytykuje t? extra gre jest m?j Ojczyn kt?rego serdecznie pozdrawiam :)

Jedni, ?e tibia jest spoko inny, ?e tibia jest dla bez m?zg?w i tyle na ten temat :rotfl::rotfl::rotfl:

U mnie jest tak:
Wi?kszo?? koleg?w woli metina
W tibi? gram z dwoma przyjaci??mi
Reszta m?wi:Jaki ?al,On gra w tibi?!,Tibia to dno!,T? gr? zrobili w paincie!, itp.Ale mi to zwisa :D

Wy?miewaj? si? z tibi m?wi?c ?e z?a grafika, 3D, jakie? kwadraty lataj? i niema d?wi?ku ;)

A mnie w szkole ci?gle wyzywaj? od nooba, co dziennie pytaja si? o lvl (to wkurza), ale wiem ?e to robi? specjalnie. Wy?miewaj? sie jaka to banalna gra do zrobienia ?e w 2d bez d?wi?ku.
Albo pytaj? si? czy ju? swoj? mam? nie zabi?em krzes?em jak wy?aczy?a wtyczk? od kompa.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry