Co zmieni?/doda? by? do Rookgardu?

Status
Zamknięty.
Odp: Co zmieni?/doda? by? do Rookgardu?

Depo by wystarczylo a questy na chain legi itp zepsuly by atmosfera bo wiekszosc rookstayerow przyciagaja te tajemnice ^^ Przywrocilbym jeszcze na rooka beggar outfit ;<

Ostatnia edycja:

Hm, Dla mnie na roku wszystko si? posypa?o, a co do tematu do doda? bym pewnego rodzaju wysp? z minotaurami , rotwormami lub innymi stworami, a w niej quest np. na jaki? ciekawy outfit,( mo?e "king Of rookgard"?) lub addon. Oczywi?cie doj?cie do wyspy by?o by bardzo dobrze ukryte, aby da? graczom pow?d do ci?g?ego penetrowania rookgardu ;>

Cofn?? bym roka do 7.6 ;d

ja bym doda? qyest spike sworda , oczywiscie nie zeby sie dalo go w 1 dzien zrobic ale z tydzien trza by bylo , dodalbym dojscie do tarantuli ale gdzie po drodze bylo by mnostwo potworkow az by bylo trudno dojsc :) tylko zgranej ekipie by sie udalo ;] no i chyba tyle ;]

mysle, ze nie trzeba nic zmieniac :d

Ja bym doda? taski jakie? :) questy nowe , domki i depo :P

Omg, teraz Rookgaard jest tak odpicowany, ?e chodz? po nim z niek?amanym zdumieniem i zachwycam si? tymi wszystkimi zmianami. Nic bym nie zmienia?a.

Dok?adnie, kiedy? Rookgard by? o wiele mniej podkr?cony ni? teraz. Je?li mia?bym co? doda?, to mo?e jakie? ciekawe ksi??ki, albo nietypow? ozdob?. ;)

Usun?? bym tutorial island lub powr?ci? do rooka w wersji tibi 7.6 i doda? automatyczn? teleportacj? po wbiciu 8lv do pokoju z the orcale, kt?ry by? by zamkni?ty aby po wbiciu 8lv nie by?o mo?liwo?ci zostania na rooku.
Rook zosta? stworzony z my?l? nauczenia graczy, kt?rzy pierwszy raz graj? aby nauczyli si? chocia? podstaw gry.
A tych co zostaj? na rooku nazywam po prostu noobami, osobami kt?re jeszcze si? gra? nie nauczy?y lub nie daj? rady na mainie.

i doda? automatyczn? teleportacj? po wbiciu 8lv do pokoju z the orcale, kt?ry by? by zamkni?ty aby po wbiciu 8lv nie by?o mo?liwo?ci zostania na rooku.
I teraz grupa zapalonych Rookstayer'?w rzuca si? na Ciebie z no?ami : D

Wed?ug mnie nowy Rookgaard jest bardzo ?adnie zrobiony i przedstawia nowemu graczowi wi?kszo?? aspekt?w gry. Jednak momentami mapa jest troch? przekombinowana (wida? to najbardziej w bibliotece pod miastem, nie wiem czemu nie podoba mi si? ona), ale nie przeszkadza to a? tak bardzo w grze.

Doda?bym aren? na roku, gdzie by?o by PvP.

Doszed?em do wniosku ,?e powinien by by? osobny ?wiat
np. RookGaardia [ to tylko przyk?ad ]
I tam wszyscy Rookstayerzy nie mieli by blokady lvl mogli by expi? dowoli a do tego by?yby dodane Bardzo trudne Questy powi?zane z SoF b?d? Ghoulem.
Wiem ?e Cipsoft nienawidzi Rookstayer?w i chce si? ich pozby? z tego co s?ysza?em kiedy? ,ale mog?iby zrobi? taki osobny server i da? szanse tym wszystkim pomys?om zawartym w temacie na wypr?bowanie ich .

Pozdrawiam Sookal dawniej Tideys

Doszed?em do wniosku ,?e powinien by by? osobny ?wiat
np. RookGaardia [ to tylko przyk?ad ]
I tam wszyscy Rookstayerzy nie mieli by blokady lvl mogli by expi? dowoli a do tego by?yby dodane Bardzo trudne Questy powi?zane z SoF b?d? Ghoulem.
Wiem ?e Cipsoft nienawidzi Rookstayer?w i chce si? ich pozby? z tego co s?ysza?em kiedy? ,ale mog?iby zrobi? taki osobny server i da? szanse tym wszystkim pomys?om zawartym w temacie na wypr?bowanie ich .
Pozdrawiam Sookal dawniej Tideys

To by?oby zabicie Rookgaardu. Ja po prostu gdybym m?g? co? zmieni? przywr?ci?bym Rookgaard z Tibii 8.0, wtedy by?o najlepiej. ?adne wymy?lane questy, pseudo bossy i mo?liwo?? trapowania.

To by?oby zabicie Rookgaardu. Ja po prostu gdybym m?g? co? zmieni? przywr?ci?bym Rookgaard z Tibii 8.0, wtedy by?o najlepiej. ?adne wymy?lane questy, pseudo bossy i mo?liwo?? trapowania.

Cz?owieku powiedzia?em wyra?nie ?e doda?bym te questy tylko do jednego danego servera moim przyk?adem jest w?a?nie RookGaardia i tak jak powiedzia?em tylko dla Rookstayer?w czyli kolesia kt?ry ma minimum lvl 30 ,nie mia?em na my?li ?e na wszystkich ?wiatach bo to by by? kataklizm gdyby peciak kt?ry ledwo zrobi? konto po?ycza od Rookstayera sofa i idzie sobie na luzie na orki.

Ja doda?bym jaki? fajny pomnik i w ok?? sto?y lub co? w tym stylu

Teraz jak napisala wiekszosc rookgard jest naparwde odpicowany pamietam jak nie gralem od tibi 8.3 i ostatnimi czasy wszedlem na 1 lvl postac moje zdziwienie bez cenne.Bylo tylko wielkie Ooo Ku**a.Wiec ja bym nic nie zmienial na rooku powiem wiecej dla mnie jest nawet zabardzo "odpicowany"

Teraz jak napisala wiekszosc rookgard jest naparwde odpicowany pamietam jak nie gralem od tibi 8.3 i ostatnimi czasy wszedlem na 1 lvl postac moje zdziwienie bez cenne.Bylo tylko wielkie Ooo Ku**a.Wiec ja bym nic nie zmienial na rooku powiem wiecej dla mnie jest nawet zabardzo "odpicowany"

Dok?adnie to samo , ja wr?cz wychowa?em si? na RookGaardzie gdzie sp?dzi?em ca?? swoj? gr? w tibie. A gra?em od tibii 7.4 a? do 8.0.Wchodz? bo kumpel mnie nam?wi? ?eby chocia? sprawdzi? jak si? teraz gra czyli gdzie? w granicy clientu 8.54-8.57 i dalej chyba wiecie jakie by?o moje zdziwienie

!! NIGDY WI?CEJ TIBIA REAL !!

I teraz przez to ?e zn?w zaciekawi?a mnie tibia i zobaczy?em client 9.1.
To powiedzia?em sobie ?e si? nie op?aca nawet ?ci?ga?.
I za nied?ugo ?ci?gn? sobie silnik 7.1 i zobacz? co to prawdziwa tibia.

DA END

Doda?bym pvp, zmieni? nazw? na newbiegaard i dodawa? wiele nowych potwor?w typu dragon, nightmare itp. Wreszcie newbiegaard mia?by wi?ksz? popularno?? ni? dotychczas.

Na pewno obni?y?bym level do wyj?cia z Rooka, ludzie kt?rym si? to znudzi?o mieliby ?atwiej. Jakie? bossy 'teamowe' te? by si? przyda?y, je?li jaki? rookstayer by si? nudzi?. Depot by?by dobry od 8 lvla, bo >8 si? nie przydaje, bo mo?na Rookgaarda przej?? z Rapierem i Leather Setem, chocia? nie wiem czy teraz po ?mierci nie idzie ca?e eq do tego Treasure chesta nad Templem.

Ja bym dodal jakies nowe eq, niekoniecznie lepsze ale zeby sie cos wyroznialo od maina.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry