co zrobic aby kazdy mial to samo eq

Status
Zamknięty.

belus1

Active User
Grudzień 26, 2009
Liczba reakcji
3
jak zrobic np. na enfo ?e jak kto? b?dzie zaczyna? grac to b?dzie miec 100 lvl i eqwipunek??? prosze o szybko pomoc

Odp: co zrobic aby kazdy mial to samo eq

w druid sample, sorcerer sample itp ustawiasz pocz?tkowe eq, najpro?ciej jest wej?? na ka?d? z tych postaci i da? im to co maj? mie? na pocz?tku, trudniej, ale nie za trudno w bazie danych, zakladka players i druid sample sorcerer sample ,knight sample, paladyn sample, edytujesz i ustawiasz eq, kazdy kto zrobi potem chara bedzie mia? to eq, level te? w bazie danych robisz

A moge tak zrobic ze zrobie konto i bedzie miec eq jakie ja chce i np 100 lvl i bedzie konto druid 1 druid 2 druid 3 itd.i jak padnie to wszystko od nowa 100 lvl i to samo eq da sie tak?

Nie wiem o co Tobie chodzi z tym druid1 druid2 i druid3, ale da si? tak zrobi? poprostu jest taka tabelka ile traci si? % lvl, % eq itd. i tak wpisujesz ze 0% i bd miec ciagle 100 lvl i nie strac? eq.

Lol ale jak padna to np. jak nabij? 102 to b?d? miec caly czas 102 a mi chodzi ?e jak padn? to zn?w 100 ... i te itemsy co na pocz?tku

Prosi?bym o jakiego? wara bo tam nie znajde ;s

Pod jak? ver. ma by? ten war, mo?e ci znajde :p

Pod 8.42 lub 8.5 bym prosi? :p bo ja szukam ju? miesi?c po poradnikach i nic :(

~~~~~~ReFrEsH~~~~~~

Status
Zamknięty.
Back
Do góry