Codzienne zaj?cia rookstayer?w.

Status
Zamknięty.

bartek9182

Active User
Październik 25, 2010
Liczba reakcji
1
Jak my?licie, czym zajmuje si? rookstayer na co dzie?? Ja swoim rookstayerem i z kolegami zbierali?my do bag?w mi?sko, chleb, jag?dki i sprzedawali na zestawy kt?re dzieli?y si? na ma?e, ?rednie i du?e. Bawili?my si? w takiego ,,Mac'Donalda"
Fajna zabawa bo w 4 h zarabia?o si? oko?o 400 gp. Jakie by?y wasze zaj?cia na rooku?
Notka moderatorska:
Temat zaczyna nieco przypomina? fabryk? do nabijania post?w, wi?c informuj?, ?e kolejne posty typu "puszczam bota", "zbieram loota" bez ?adnych warto?ciowych dopisek b?d? karane jako "powtarzanie wypowiedzi poprzednik?w"

Odp: Codzienne zaj?cia rookstayer?w.

Teraz by? tego nie zrobi? na N -PVP bo przechodz? przez ciebie i lipa .
Ja jak gra?em na rooku to te?"bawili?my si? w sklep " , g??wnie chodzi?em na paj?ki , waspy ,trapowalismy bot?w , pomagali?my w questach itp .
Ci??kie jest ?ycie rookstayera : (
Pozdrawiam - Nivek

Jak ja zobaczy?em (do 8 lvla) 5 os?b na rooku, jeden to by? 80 lvl ;o.
Teraz ludzie szybko 8 lvl i id? na Majna ;/

Ja ca?y dzie? sta?em w bear room quest i zbiera?em brass helmety i carlin swordy i mace na katana roomie

Ja jak si? zalogowa?em od razu szed?em na minohell'a i hunci?em mino pomaga?em w questach lub zostawia?em kolesi solo z minosami ?eby padli.

teraz to g??wnie expienie ;/

ale s? r??ne zabawy typu w chowanego robimy zaklady od ka?dej osoby kt?ra chce zagra? po 10 gp kryjemy si? gdzie? na rooku po czym czekamy ;) zwyci?zca bierze wszystko fajna zabawa ;]

Mc Donald ; tez cos takiego robilem ale teraz za duzo nob?w jest ;/

Szukanie bos?w , czyszczenie quest?w to chyba na tyle ;D

Ja jak mi si? ju? bardzo nudzi?o, to chodzi?em gdzie? na minosy bi?em z 20 minut i zbiera?em rzeczy kt?re z nich lecia?y. Potem si? to wyrzuca?o w mie?cie i patrzy?o jak ludzie ganiaj?. Dla mnie zabawa, a dla nich mo?liwo?? zdobycia lepszych itemk?w

moim ulubionym zaj?ciem z koleg? by?o blokowanie noob?w na ratach i pobieranie op?at, by? ?miech z nich, zwodzony mostek, druga wajcha zasypana tysi?cami ?mieci i czasami zbiera? si? t?um zablokowanych po 30 + wi?c by?a zabawa, szczeg?lnie jak kt?rego? szczury zagryz?y .

pozdrawiam hiroh

Ja opisz? sw?j dzie? :) wstaje rano bot,po po?udniu sprawdam czy ?miga dalej jak jest ok to si? oddalam i wieczorem grzecznie wylogowywuje :)

Moja gra na roku z kibaskiem ; *

Od p??nocy do 5 rano bot, potem sprawdzam czy s? bossy, potem nooboje (ide z kim? na questa i daje mu pa??) a potem piecze ciastka i sprzedaje, to jest dopiero op?acalne, wypiecze 50 ciach i sprzedaje za 100gp ;)

Jak wbijaj? kumple to ew. gramy w nog? o/

a ja si? wbijam na rooka na paccu ;] pomagam w questach , po expie troche ;] ide na pacc arene na kurczaki ha :D i zbieram pi?rka :D i tak co jaki? czas :D bocenie jest na rooku jest bezsensu :D moim zdaniem tam powinno si? gra? jak ju? w?a?nie ma si? do?? bocenie na mainie ;p pozdro :D

ja moim 53 czyszcz? for fun jakie questy jak katana itd

Ja za czas?w tibi 7.6 jak dobrze pamientam mialem cos kolo 20lvl na rooku i zawsze pr?bowalem zrobic, rozwiazac zagadke tego spiek sworda... wprawdzie nigdy mi sie nie udalo noo ale :P Lubialem tez trapowac noobk?w na minotaurach i kazac im placic :D haha :P

Status
Zamknięty.
Back
Do góry