Community Manager - kandydaci - g?osowanie

Community Manager - kandydaci - g?osowanie

• Aramiszon

Votes: 0 0,0%
  • Danny Darkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Danny Darkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Danny Darkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Danny Darkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Danny Darkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Danny Darkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Danny Darkness

• Dziki Johnson

• Aramiszon

• Miki

• Danny Darkness

• Xinum

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Danny Darkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Danny Darkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Danny Darkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Danny Darkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Total voters
    37
  • Poll closed .
Status
Zamknięty.

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
223
Witajcie po raz drugi.
Zainteresowanie tematem CMa jest bardzo ?ywe i cieszymy si?, ?e wywo?a?o to takie poruszenie po?r?d Was, drodzy u?ytkownicy. Oznacza to, ?e ci?gle jeste?cie aktywni i zale?y Wam, by mie? udzia? w ?yciu forum i wp?yw na decyzje, jakie s? podejmowane. Nie cieszy nas natomiast flame, kt?ry niekt?rzy z Was wywo?ali w poprzednim temacie i oszustwa, kt?rych poszczeg?lne jednostki si? dopu?ci?y. Pomijaj?c fakt uczciwo?ci (wszak ka?dy ma swoj? moralno??) zachowanie takie rzuca bardzo negatywne ?wiat?o na kandydat?w, kt?rzy staj? si? obiektem oszustw i nie ma znaczenia, czy wiedzieli o nich czy te? nie. W zwi?zku z licznymi g?osami oddawanymi z multikont postanowili?my zamkn?? poprzedni temat i otworzy? nowy, w kt?rym liczy? si? b?d? wy??cznie g?osy z post?w.

Aby zminimalizowa? mo?liwo?? oszukiwania postanowili?my na?o?y? kilka wymaga? potrzebnych do oddania wa?nego g?osu.

1. Konto u?ytkownika musi mie? minimum 3 miesi?ce aktywno?ci.
  2. U?ytkownik musi mie? napisanych minimum 15 warto?ciowych post?w w r??nych odst?pach czasu.
  3. W po?cie powinien znale?? si? nick wybranego kandydata oraz warto?ciowa argumentacja, kt?ra przemawia w?a?nie za tym wyborem. T?umaczenia "bo go lubi?" czy "bo kojarz? tylko jego nick" nie b?d? brane pod uwag?.

Przepraszamy wszystkich u?ytkownik?w, kt?rzy nie spe?niaj? wymaga?, a zechcieliby odda? g?os w tych wyborach. Niestety zostali?my zmuszeni do podj?cia takich a nie innych zabezpiecze?.

G?osy w ankiecie s? wy??cznie orientacyjne, aby szybko mo?na by?o sprawdzi?, kto prowadzi. Powtarzam: licz? si? wy??cznie spe?niaj?ce powy?sze wymagania g?osy z post?w. Ka?dy u?ytkownik mo?e napisa? w tym temacie tylko jedn? wiadomo??, kt?ra powinna zawiera? nick kandydata i argumentacj?. Ka?dy jeden inny post b?dzie natychmiastowo kasowany.

Kandydaci:

• Aramiszon
  • DannyDarkness
  • Dziki Johnson
  • Miki
  • Xinum

(Ja osobi?cie wycofuj? si? z kandydowania pomna na Wasze niepochwalne posty z wcze?niejszego tematu.)

Pozdrawiamy.

Odp: Communicy Manager - kandydaci - g?osowanie

Nie chce mi si? przepisywa?, to tylko walne cytat z mojej poprzedniej wypowiedzi:
Specjalnie dla Beoski, juz bez hejtu. Oddaje glos na Aramiszona.

Zarzuty na Aramiszona sa okazjonalne, zwykle podczas jakichs wiekszych afer = bierze czynny udzial w zyciu forum i jest tam gdzie powinien. Do tego nigdy nie widzialem, by byl przeciwko uzytkownikom. Wrecz pozwole sobie na stwierdzenie, ze probowal walczyc o racje ogolu. Oczywiscie jak kazdemu normalnemu czlowiekowi, zazyly mu sie gorsze dni, ale doswiadczenie i umiejetnosci powinny to rekompensowac.

Prosilbym tez o nie cytowanie mojej wypowiedzi, bo to zawsze konczy sie kolejna fala hejtow i tych niby "lepszych" opini od osob, ktore wchodza tu tylkk by sie wyrzyc lub pocisnac kogos i byc fajnym.

(Ja osobi?cie wycofuj? si? z kandydowania pomna na Wasze niepochwalne posty z wcze?niejszego tematu.)
Oj, bez Ciebie to ju? nie te same wybory co wcze?niej :c

G?os chcia?bym przeznaczy? na Aramiszona, jest to dobry przedstawiciel praw cz?owieka na forum :>, by?y kadrowicz, zas?u?ony cz?owiek na forum.

@Kurtis.
Z tego co tu jest napisane to trzeba uzasadni? sw? odpowied?. Napisa?e? co? w stylu "Lubi? mleko, bo lubi?.."

Ostatnia edycja:

Xinum, nawet jak nie wygra, a pisanie na priv o g?os jest zb?dne :D

Ja zag?osuj? na Mikiego. Znam go do?? dobrze prywatnie, wydoro?la? od czasu utarczek za czas?w swojego admina i widz? wyra?n? zmian? jego nastawienia do konflikt?w. Zawsze przedstawia konkretne argumenty i stara si? prowadzi? dyskusje, a nie prowadzi? ja?owe k??tnie.
M?j post z poprzedniego tematu.

Danny Darkness - wydaje mi si? najlepszym kandydatem.

tego danny to nawet nie znam i nie wiem kim jest i co takiego zrobi? wi?c nie wiem dlaczego mia?bym na niego g?osowa?. Oddaje g?os na Aramiszon bo jako? pasuje mi jego osoba:)

Oddaj? g?os na Xinuma, troch? w ramach rewan?u za g?os na mnie w poprzedniej ankiecie, ale te? za ca?okszta?t jego pracy dla Forum.

Swoich wyborc?w z poprzedniej ankiety prosz? o g?osowanie tak?e w tej, a tak?e zach?cam do pisania post?w uzasadniaj?cych wyb?r. Pami?tajcie, ?e same g?osy w ankiecie, to jeszcze tak naprawd? nic.

Agitowanie nigdzie nie jest zakazane, nie ma wzmianki o tym, ?e nie mo?na prowadzi? zwyk?ej kampanii wyborczej. Nie wiem sk?d to oburzenie.
Faith, to, kto jak prowadzi kampani?, to jego indywidualna sprawa.

Ostatnia edycja:

Ja osobi?cie oddaje g?os na Dzikiego Johnsona. Pan Danny i Aramiszon zacz?li "udziela? si?" co? jak tylko zacz?to z tym cyrkiem na CM za? Dziki Johnson ju? wcze?niej bra? naprawd? aktywny udzia? w ?yciu forum. Poza tym pan Aramiszon wysy?a pro?by o g?osy w?a?nie na niego na PW co jest wed?ug mnie ?enuj?ce. Nawet nie by?a to pro?ba o oddanie g?osu w temacie a oddanie g?osu w?a?nie na tego kandydata. Dzi?kuje, to wszystko.

G?osuj? na Danny Darkness, poniewa? uwa?am, ?e jest on najlepszym kandydatem na to stanowisko. Obiektywny, rozs?dny i zawsze skory do pomocy - tym w?a?nie odznacza si? ten u?ytkownik.

m?cz?ce jest te forum...

Ostatnia edycja:

Jedynymi osobami, kt?re si? nadaj na stanowisko CM'a s? DannyDarkness i Miki. Jak wspomnia?em w poprzednim temacie, kadrowicze w og?le nie powinni kandydowa?, gdy? reprezentowa? u?ytkownik?w powinien u?ytkownik (lub zas?u?ony). Co do Aramiszona to wed?ug mnie jest zbyt arogancki i stronniczy.

Ostatecznie oddaj? g?os na kandydata DannyDarkness.

Poza tym pan Aramiszon wysy?a pro?by o g?osy w?a?nie na niego na PW

dlaczego jeste?my karani za swoje posty? w poprzednim temacie tak samo by?o i kurwa jako? nikt nie zosta? ukarany. A tutaj sypiecie ostrze?eniami ... Dobrze ?e kadra mo?e pisa? co chce a jak my co? napiszemy to ju? warn leci.

NO P?AKA? MI SI? CHCE JAK TO WIDZ?.

Ka?dy u?ytkownik mo?e napisa? w tym temacie tylko jedn? wiadomo??, kt?ra powinna zawiera? nick kandydata i argumentacj?. Ka?dy jeden inny post b?dzie natychmiastowo kasowany.

W poprzednim temacie WIELOKROTNIE prosi?am o niedyskutowanie. Prosi?am, pisa?am pw. By?am za ka?dym razem ignorowana. Macie problem, ze dajemy tylko ostrze?enia, ale tu si? najwyra?niej NIE DA INACZEJ, bo kiedy si? Was nie uka?e robicie sobie totalna samowolk?.

T?umacz? to po raz ostatni jako za?o?ycielka tego tematu - WYMAGAM STOSOWANIA SI? DO REGULAMINU, KT?RY WYNIKA Z PIERWSZEGO POSTA. Niech ka?dy, kto chce zag?osowa? zag?osuje, napisze posta z argumentami i idzie w choler?. KA?DY POST WSZCZYNAJ?CY K??TNIE, DYSKUSJE CZY ROBI?CY ZAM?T B?DZIE KARANY OSTRZE?ENIEM I KASOWANY. Z Wami si? po prostu nie da po dobroci!

Oddaje glos na Aramiszon'a wydaje mi sie osoba rozgarnieta natomiast Danny Darkness rozsyla na pw prosby o glosy (bynajmniej ja taki pw dostalem)

STOP! A gdzie w ankiecie pol? "wstrzymam si? od g?osu"? Na razie g?osuj? tylko ci, kt?rzy s? znajomymi kandydat?w, znajomymi znajomych kandydat?w i znajomymi znajomych znajomych kandydat?w Czyli mo?e 1/5 aktywnych u?ytkownik?w forum. A reszta?

G?osuj? na nikogo bo ?adna z wymienych wy?ej os?b nie jest odpowiednio kompetentna.

Szanowna Administracjo: Odda?em sw?j g?os oraz uzasadni?em odpowied? wi?c nie ma co warnowa? :)

Ostatnia edycja:

Aramiszon, jest zasadnicza r??nica pomi?dzy prowadzeniem "kampanii wyborczych", a zwyk?ym ?ebractwem. A to co robisz to po prostu s?pienie o g?osy. Wysy?anie PW z tytu?em "gor?ca pro?ba" to mam rozumie? Twoje "has?o wyborcze"?

btw. G?osuj? na Danny Darkness, dlaczego? BO MOG? ;_;

Danny Darkness, bo jest osob?, kt?ra nie ma zatargu z u?ytkownikami oraz mo?e wiele wcieli? do naszego forumka. ;)

Danny Darkness, bo Aramiszon ma za du?o zatarg?w z u?ytkownikami. Wszczyna flejmy, a Danny jest ?wietnym kompanem do rozmowy oraz nie spina si?. Zas?uguje na t? rang?.

Danny Darkness moim zdaniem to najlepszy kandydat na to stanowisko poniewa? jest rozs?dny i nie ma ?adnych wrog?w na forum.

jakies glosowanie jak ja tu znam tylko dzikiego johnsona i xinum-.- a tamtych typow to na forum nie widzialem nigdy chyba ze sie ukrywaja pod innymi nickami

Szkoda, ?e Beoska nie startuje ju?, bo jak to si? m?wi, s? cycki, jest w?adza i autorytet :D

G?os na Darknesa

Status
Zamknięty.
Back
Do góry