• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Community Manager - kandydaci

Community Manager - kandydaci

• Beoska

Votes: 0 0,0%
  • DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Beoska

• DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Beoska

• DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Beoska

• DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Beoska

• DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Beoska

• DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Beoska

• DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Beoska

• Miki

• DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Xinum

• Miki

• Aramiszon

• Xinum

• Aramiszon

• Beoska

• DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Beoska

• DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Beoska

• DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Beoska

• DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Beoska

Votes: 11 12,6%
  • DannyDarkness

Votes: 27 31,0%
  • Dziki Johnson

Votes: 6 6,9%
  • Miki

Votes: 12 13,8%
  • Xinum

Votes: 3 3,4%
  • Aramiszon

Votes: 28 32,2%

• Total voters
    87
Status
Zamknięty.
Odp: Community Manager - kandydaci

A mo?esz mnie o?wieci? co takiego "pisa?em"? Na pewno nic nieprawdziwego. Nawet w tym temacie by?y g?osy typu "szkoda, ?e Aramiszona nie by?o na li?cie wcze?niej, bo na niego odda?bym sw?j g?os". Czy to nie jest ch?? zmiany g?osu? Jest, ale jako? tego nie uwzgl?dni?e?.
Zatargi z kim? z forum ma ka?dy, u?ytkownik?w jest wielu i ?ycie w zgodzie z ka?dym nie udaje si? nawet Tobie. Ja jestem daleki od konflikt?w, przecie? nikogo nie obra?am, wi?c nie wiem sk?d te dziwne sugestie. Je?li takie jest Twoje zdanie na m?j temat, to jest mi osobi?cie przykro, ale nie mog? na to nic poradzi?. ?yje si? dalej.

Aktualnie jest remis, wi?c skoncentrujmy si? na g?osowaniu i jeszcze raz prosz? o przemy?lany wyb?r. Offtopy niewiele daj?, nie uda?o si? ich tu unikn?? za co ze swojej strony przepraszam, ale mam nadziej?, ?e ka?dy ma sw?j rozum i oczy i podejmie rozs?dn? decyzj?.

@outsect

Ogarnij si?, bardzo Ci? prosz?. Dyskusja jest ju? dawno zako?czona, a Ty wbijasz si? do tematu i usi?ujesz rozpocz?? j? na nowo. Mo?e to i fajne zagranie pod publik?, na odebranie mi g?os?w, ale poza tym nie ma chyba ?adnego innego logicznego uzasadnienia.

Ostatnia edycja:

Danny Darknes wydaje si? spoko.... Reszta to gryz?ce si? psy albo krzaki, kt?rych nigdy nie widzia?em....

A mo?esz mnie o?wieci? co takiego "pisa?em"? Na pewno nic nieprawdziwego. Nawet w tym temacie by?y g?osy typu "szkoda, ?e Aramiszona nie by?o na li?cie wcze?niej, bo na niego odda?bym sw?j g?os". Czy to nie jest ch?? zmiany g?osu? Jest, ale jako? tego nie uwzgl?dni?e?.
Zatargi z kim? z forum ma ka?dy, u?ytkownik?w jest wielu i ?ycie w zgodzie z ka?dym nie udaje si? nawet Tobie. Ja jestem daleki od konflikt?w, przecie? nikogo nie obra?am, wi?c nie wiem sk?d te dziwne sugestie. Je?li takie jest Twoje zdanie na m?j temat, to jest mi osobi?cie przykro, ale nie mog? na to nic poradzi?. ?yje si? dalej.

Aktualnie jest remis, wi?c skoncentrujmy si? na g?osowaniu i jeszcze raz prosz? o przemy?lany wyb?r. Offtopy niewiele daj?, nie uda?o si? ich tu unikn?? za co ze swojej strony przepraszam, ale mam nadziej?, ?e ka?dy ma sw?j rozum i oczy i podejmie rozs?dn? decyzj?.

Nie mam zamiaru wchodzi? w t? grup? bo znowu b?d? spiny ?e czytam super tajne posty, lecz takie s?owo jak ,,Bob" powinno od?wie?y? tw? pami?? ;)
Nie przypominam sobie r?wnie? ?adnego mojego zatargu z jakimkolwiek u?ytkownikiem (chyba ?e Korzonkiem ale to inna sprawa ;p), wi?c to jest teoretycznie pierwszy chocia? ja tego nie traktuje jako zatarg tylko wyra?anie opinii.
W sprawie zmiany g?osu powiem tyle, ?e to tym konkretnym osobom powinno zale?e? na tym najbardziej bo to w ko?cu u?ytkownicy wybieraj? sobie Managera, a nie kandydaci ;P
Co do drugiej cz??ci Twojego postu to po raz pierwszy si? zgadzam ^^

Pozdrawiam

@Aramiszon
Najpierw sugerujesz, ?e kto? nie ma w sobie rozs?dku, a potem m?wisz, ?e nikogo nie obra?asz. Najad?e? si? za du?o syfu Marksa - politycznej poprawno?ci. Pomijaj?c ten fakt - twierdzisz, ?e jeste? daleki od konflikt?w, a mimo tego ci?gniesz k??tnie ju? przed drug? stron? topicu mimo tego, ?e Beoska prosi?a o zako?czenie dyskusji. Ju? nie wspomn? o tym jak w temacie do sk?adania kandydatury zacz??e? wje?d?a? m.in. na mnie twierdz?c, ?e zale?y mi tylko na g?upim kolorku mimo tego, ?e mnie nawet nie znasz. Podobne podej?cie mia?e? tak?e do innych u?ytkownik?w, kt?rych zapewne te? nie znasz, bo nie wystaj? za bardzo z szeregu. Ciekawe jest to, ?e chcesz by? Community Managerem, a p?ki co najcz??ciej wchodzisz w konflikty. Nie wiem czy to wina twojego ego, czy czego? innego, w ka?dym razie jako CM powiniene? potrafi? rozwi?zywa? konflikty, nie s?dzisz? Najbardziej rozbawi?o mnie to, gdy napisa?e?, ?e g?os, kt?ry tobie odebrano przyznano Danny'emu. Sk?d to niby wiedzia?e??! Nawet jakby tak by?o - wraz ze swoim kole?k? oskar?acie kadr? o faworyzacj?, co po 1 jest czym? negatywnym (hipokryzja, sam zrobi?e? co? negatywnego - oszukiwa?e?), a po drugie nie kierowa?e? si? faktami tylko jakimi? dziwnymi domys?ami wzi?tymi - jak to wspomnia? Vrael - "z ko?ca jelita grubego".

G?osowanie na samego siebie z multikonta, no trzymajcie mnie. Jako cz?onek kadry powiniene? si? cechowa? nie tylko obiektywnym podej?ciem do spraw u?ytkownik-kadra, ale powiniene? by? przede wszystkim UCZCIWY, a g?osuj?c sam na siebie z innego konta pokazujesz, ?e taki nie jeste?. Jak u?ytkownicy, czy kadra maj? ci zaufa? skoro na samym wst?pie wchodzisz z b?otem na butach, rozpychasz si? ?okciami i bijesz poni?ej pasa?

Wed?ug mnie powiniene? zosta? zdyskwalifikowany, ale to ju? dzia?ka administracji :)

@Uzasadnienie
Napisa?em posta w tym temacie z pro?b? o uzasadnienie, dlaczego zosta?em pomini?ty przy wypisywaniu listy kandydat?w. Nie dosta?em odpowiedzi ani tutaj, ani w prywatnej wiadomo?ci. Postanowi?em wys?a? poprzez PW do administratora "Pico" kolejn? pro?b? o jakie? konstruktywne uzasadnienie, no ale niestety chyba nie mia? czasu albo ochoty mi odpisa?. Ponawiam pro?b? :)

//Pico
Przepraszam, najzwyczajniej w ?wiecie zapomnia?em odpisa?.. Ju? to nadrabiam! ; )

@Down
Nigdy nie zasugerowa?e?, ?e kto? nie ma w sobie rozs?dku?

Oj Dziki, kiedy? by?e? rozs?dniejszy, du?o rozs?dniejszy powiem Ci.
M?wi ci to co??

M?wisz o Engelsie i Marksie (mimo tego, ?e nie masz racji, doczytaj) zamiast konkretnie odnie?? si? do tego co napisa?em, a na dodatek wypierasz si? tego co kiedy? pisa?e?. Co do tego, ?e zasugerowa?e? i? zale?y mi na kolorku - oczywi?cie to pisa?e?, a nawet ci?gle si? utwierdza?e? w tym podej?ciu, t? sam? pozycj? w tej sprawie zaj?? zreszt? tak?e Danny Darkness. Nie chce mi si? po kolei cytowa? ka?dego wersu, z r??nych topic?w aby ci co? udowodni?. Wypieraj si? i oszukuj dalej, I'm out.

"Musz? si? odnie??, ostatni raz ale musz?" - BIG BIG EGO, good luck.

Ostatnia edycja:

Sorry, ale musz? si? odnie??. Ostatni raz, ale musz?.

@Aramiszon
Najpierw sugerujesz, ?e kto? nie ma w sobie rozs?dku, a potem m?wisz, ?e nikogo nie obra?asz. Najad?e? si? za du?o syfu Marksa - politycznej poprawno?ci. Pomijaj?c ten fakt - twierdzisz, ?e jeste? daleki od konflikt?w, a mimo tego ci?gniesz k??tnie ju? przed drug? stron? topicu mimo tego, ?e Beoska prosi?a o zako?czenie dyskusji. Ju? nie wspomn? o tym jak w temacie do sk?adania kandydatury zacz??e? wje?d?a? m.in. na mnie twierdz?c, ?e zale?y mi tylko na g?upim kolorku mimo tego, ?e mnie nawet nie znasz. Podobne podej?cie mia?e? tak?e do innych u?ytkownik?w, kt?rych zapewne te? nie znasz, bo nie wystaj? za bardzo z szeregu. Ciekawe jest to, ?e chcesz by? Community Managerem, a p?ki co najcz??ciej wchodzisz w konflikty. Nie wiem czy to wina twojego ego, czy czego? innego, w ka?dym razie jako CM powiniene? potrafi? rozwi?zywa? konflikty, nie s?dzisz? Najbardziej rozbawi?o mnie to, gdy napisa?e?, ?e g?os, kt?ry tobie odebrano przyznano Danny'emu. Sk?d to niby wiedzia?e??! Nawet jakby tak by?o - wraz ze swoim kole?k? oskar?acie kadr? o faworyzacj?, co po 1 jest czym? negatywnym (hipokryzja, sam zrobi?e? co? negatywnego - oszukiwa?e?), a po drugie nie kierowa?e? si? faktami tylko jakimi? dziwnymi domys?ami wzi?tymi - jak to wspomnia? Vrael - "z ko?ca jelita grubego".

G?osowanie na samego siebie z multikonta, no trzymajcie mnie. Jako cz?onek kadry powiniene? si? cechowa? nie tylko obiektywnym podej?ciem do spraw u?ytkownik-kadra, ale powiniene? by? przede wszystkim UCZCIWY, a g?osuj?c sam na siebie z innego konta pokazujesz, ?e taki nie jeste?. Jak u?ytkownicy, czy kadra maj? ci zaufa? skoro na samym wst?pie wchodzisz z b?otem na butach, rozpychasz si? ?okciami i bijesz poni?ej pasa?

Wed?ug mnie powiniene? zosta? zdyskwalifikowany, ale to ju? dzia?ka administracji

Nigdy na przestrzeni tego tematu nie zasugerowa?em, ?e kto? nie ma w sobie rozs?dku. Temat s?u?y dyskusji "oko?owyborczej" i przeprowadzeniu samego g?osowania, wi?c je?li mam jakiekolwiek podejrzenia, to kieruj? je tu, bo do tego po prostu s?u?y ten w?tek. Czy polityczna poprawno?? jest wymys?em Marksa? Nie s?dz?, Marks i Engels to konfliktowa teoria rozwoju spo?ecze?stw, wi?c raczej mieli gdzie? polityczn? poprawno??, no ale je?li s?dzisz inaczej - ok.
Nigdy nie zasugerowa?em, ?e zale?y Ci tylko na "kolorku", natomiast ju? na przyk?ad pod moim adresem nawet w tym w?tku by?y tego typu wymys?y. Przeczytaj jeszcze raz tamten post, odetchnij g??boko i wtedy wyci?gnij wnioski, a dojdziesz z pewno?ci? do innych.
Konflikty w?a?nie rozwi?zuj?, lecz jest to mocno utrudnione, je?li ci?gle "wcinaj? si?" osoby trzecie. Mimo wszystko jako? sobie radz?, nie s?dzisz?
Podejrzenie o odebranie g?osu i przyznanie go Dannemu wzi??o si? z prostej obserwacji. Liczba g?os?w w ankiecie nie uleg?a zmianie, zmieni? si? natomiast stan rywalizacji z 19-19 na 18-20.
O pobudkach tego jak g?osowa?em ju? pisa?em nie raz i nie b?d? pisa? kolejny. Je?li karane s? logiczne rozwi?zania a promowane nielogiczne - ok, wypada mi si? dostosowa?. Naj?atwiej jest Ci widz? podejmowa? decyzje kt?re nie le?? w gestii Twoich kompetencji.

Jeszcze raz apeluj?, do Dzikiego si? uda?o, mo?e i teraz podzia?a. Zako?czmy offtopy, usu?my ostatnie dwie strony i g?osujmy dalej, zgodnie z sumieniem i zdrowym rozs?dkiem.

@up

M?wi ci to co??

Oczywi?cie, ?e mi m?wi. Napisa?em, ?e Dziki jest mniej rozs?dny, ni? by? kiedy?. Czy napisa?em, ?e jest ca?kowicie nierozs?dny? Nie, wi?c mnie nie pomawiaj i nie k?am.
P?ki co to Ty podtrzymujesz jak?? dziwn?, niezwi?zan? kompletnie z niczym dyskusj?, wi?c je?li nie chcesz jej dalej prowadzi? lub po prostu nie masz dowod?w potwierdzaj?cych Twoje s?owa, to zaprzesta? dyskusji.

Ostatnia edycja:

Temat jest do g?osowania na potencialnych kandydat?w na owe stanowisko, za? ja nie oddam swojego g?osu na nikogo z Was, bo nikt nie daje przyk?adu innym user? jak powinnien si? zachowywac kandydant w tym temacie pokazujecie tak naprawde jacy jestescie, wystarczy przeczytac kilka waszych wypowiedzi, co nie zmienia faktu, ?e najbardziej nadawa? by si? Vrael, ale to ju? jego decyzja. Dlaczego sobie nie zrobicie blog?w reklamowych, ulotki rozsy?ajcie na PW tak jak w wyborach przysta?o. G?osowanie na siebie i wciskanie kitu ludzi? jakim to si? nie jest... - zostawie to bez komentarza. ; ) Powiedz mi kto?, gdzie normalny cz?owiek tudzie? kandydant idzie i g?osuje sam na siebie, bo uwa?a si? za odpowiedni? osobe, nie to jest chciwo?c ludzka pn?c si? w g?re ku s?awie. Dobrym posuni?ciem by?o to, ?e dajecie woln? r?ke u?ytkownik? na wyb?r CM'a, ale ostatnie zdanie powinno nale?ec do Was.

Ponownie -1 g?os dla Aramiszona za nieuczciwe g?osowanie z multikonta u?ytkownika Zeksio. Brawo, ch?opaki, Wasz komitet wolno?ciowy stosuje metody rodem z totalitarnej Korei.

@Aramiszon
Po odebraniu Twojego nieuczciwego g?osu stan wynosi? jeden mniej. Wystarczy?o, ?eby kto? po prostu najzwyczajniej w ?wiecie i uczciwie zag?osowa? na Danny'ego w tym momencie, ?eby stan g?os?w wr?ci? do poprzedniego. To nie jest chyba tak trudno zrozumie?.
Poza tym ju? nie mam si?y Was upomina?. Prosi?am 4 RAZY, ?eby?cie zatkali te rozgadane paszcz?ki i poszli sobie do poprzedniego tematu o CMach - bezskutecznie. Ka?dy z Was musia? koniecznie dorzuci? swoje trzy grosze do dyskusji, no bo jak to, ?ebym si? nie wypowiedzia?, kiedy inni sobie pluj? na twarze. Na tle tego, ze odbywa si? tu g?osowanie na CMa, kt?ry z za?o?enia powinien unika? stawania po jakiej? stronie konfliktu i pozostawa? obiektywny wszystko to wygl?da ?enuj?co ?miesznie.

Czy tylko mi si? wydaje, czy za multikontowe g?osowania powinny by? - 2 g?osy? Przecie? to jedna i ta sama osoba, a skoro oszukuje, to co? jest na rzeczy, wi?c dwa powinny by? nie wa?ne. I tak, Wasza grupa Wolno?ci ma, nie wiem kt?ry pkt regulaminu, ?eby nie ?ama? regulaminu - a wi?c sami ?amiecie swoje zasady, brawo, nic doda?!

I to na pewno nie jest komentarz, kt?ry ma zapobiec wybrania ,,wolno?ciowego''(po Waszych ?amaniach regulaminu zmieni?bym slogan) kandydata - po prostu, kto oszukuje ten nie ma.

Czy tylko mi si? wydaje, czy za multikontowe g?osowania powinny by? - 2 g?osy? Przecie? to jedna i ta sama osoba, a skoro oszukuje, to co? jest na rzeczy, wi?c dwa powinny by? nie wa?ne. I tak, Wasza grupa Wolno?ci ma, nie wiem kt?ry pkt regulaminu, ?eby nie ?ama? regulaminu - a wi?c sami ?amiecie swoje zasady, brawo, nic doda?!

I to na pewno nie jest komentarz, kt?ry ma zapobiec wybrania ,,wolno?ciowego''(po Waszych ?amaniach regulaminu zmieni?bym slogan) kandydata - po prostu, kto oszukuje ten nie ma.

Shikate, nikt nikogo za r?k? nie trzyma. Nie siedz? teraz w domu razem z setk? innych u?ytkownik?w aktualnie przegl?daj?cych Forum, wi?c nie wiem co robi? i nie mam na to wp?ywu. Je?li kto? g?osuje z mc, to o tym nie wiem, je?li nie jest to moje mc, jest to chyba logiczne. Do?? dziwnym jest Twoje przypuszczenie, ?e siedz? teraz obok Zeksia i zlecam mu g?osowanie na mnie z jego mc, a je?li tak nie jest, to z jakiej paki mam ponosi? za to odpowiedzialno???

Ostatni raz apeluj? do Was o rozs?dek. Co odczepi si? jedna osoba, to zaraz wpada kolejna (nie wy??czaj?c niestety "kadrowicz?w"). Ludzie, mo?emy si? przepycha? s?ownie jeszcze x stron, tylko po co? G?osujcie, a nie siejcie jak?? psychologi? nienawi?ci.

Ostatnia edycja:

Ludzie, dajcie ju? spok?j. Zag?osowa? na siebie (w og?le jak si? o tym dowiedzia?em to jeb?em ze ?miechu xd), g?os zosta? cofni?ty i na tym niech ta dyskusja si? sko?czy, bo naprawd? do niczego ona nie prowadzi.

Czy tylko mi si? wydaje, czy za multikontowe g?osowania powinny by? - 2 g?osy?

Tsa, tylko Tobie. Je?li Aramiszon faktycznie nie nak?ania? nikogo do g?osowania na niego z multikonta, to nie powinien za to ponosi? odpowiedzialno?ci.

@@
G?os odda?em na Mikiego, chocia? gdybym poczeka? do tego momentu to zapewne zag?osowa?bym na Danny'ego. Ch?op wydaje si? najbardziej ogarni?tym z kandydat?w (nie licz? tu kadrowicz?w, bo wed?ug mnie ?aden z nich nie powinien reprezentowa? u?ytkownik?w), a Aramiszon... Ma spore poparcie ze wzgl?du na swoje niedawne hejty na kadr?, a ja nie b?d? strzela? sobie samob?ja g?osuj?c na kogo?, kto wielokrotnie i perfidnie mnie obra?a?. ;x

Omg to ju? z 3-4 strona spamu wi?c kurwa ma? nie mo?na co? z tym robi? i da? ludziom mo?liwo?ci raz edytowa? ankiet? lub j? od nowa stworzy??

aVZgT.gif

Ostatnia edycja:

Moim zdanie nie powinno by? wg ankiet, albo g?osy liczone z niej tylko dla tych kt?rzy si? wypowiedzieli w temacie bo tak to ka?dy mo?e sobie zrobi? fake-konta i g?osowa?. Bez sensu jak dla mnie.

Zdecydowanie na 1-szym miejscu Aramiszon
Na drugim, albo Dziki Johnson albo Beoska, jedno z dw?ch.

Miki i Xinum, s? do?? nowi, temu na nich nie g?osuj?, a Aramiszon, Dziki Johnson i Beoska to starsi u?ytkownicy, a wi?c tak jak m?wi?:

G?os odda?em na u?ytkownika o nicku: Aramiszon.

No faktycznie jestem nowy, tak. Xin

Ostatnio edytowane przez moderatora:

G?os odda?em na Mikiego, chocia? gdybym poczeka? do tego momentu to zapewne zag?osowa?bym na Danny'ego. Ch?op wydaje si? najbardziej ogarni?tym z kandydat?w (nie licz? tu kadrowicz?w, bo wed?ug mnie ?aden z nich nie powinien reprezentowa? u?ytkownik?w), a Aramiszon... Ma spore poparcie ze wzgl?du na swoje niedawne hejty na kadr?, a ja nie b?d? strzela? sobie samob?ja g?osuj?c na kogo?, kto wielokrotnie i perfidnie mnie obra?a?. ;x

Dzi?kuje.

Moim zdanie nie powinno by? wg ankiet, albo g?osy liczone z niej tylko dla tych kt?rzy si? wypowiedzieli w temacie bo tak to ka?dy mo?e sobie zrobi? fake-konta i g?osowa?. Bez sensu jak dla mnie.

Beoska pisa?a, ?e nowe konta nie mog? g?osowa?.

@up
Popatrz na daty rejestracji.

Spokojnie, tak b?dzie.

Liczy? si? b?d? wy??cznie g?osy z post?w. Ja si? z fake kontami nie b?d? u?era?, tak?e je?li zale?y Wam na wygranej to piszcie szybko do swoim wyborc?w, ?eby dodawali posty, w kt?rych uargumentuj? g?os na Was. Bo mnie ju? mdli od tego oszukiwania.

No i bardzo dobrze ; )

Specjalnie dla Beoski, juz bez hejtu. Oddaje glos na Aramiszona.

Zarzuty na Aramiszona sa okazjonalne, zwykle podczas jakichs wiekszych afer = bierze czynny udzial w zyciu forum i jest tam gdzie powinien. Do tego nigdy nie widzialem, by byl przeciwko uzytkownikom. Wrecz pozwole sobie na stwierdzenie, ze probowal walczyc o racje ogolu. Oczywiscie jak kazdemu normalnemu czlowiekowi, zazyly mu sie gorsze dni, ale doswiadczenie i umiejetnosci powinny to rekompensowac.

Prosilbym tez o nie cytowanie mojej wypowiedzi, bo to zawsze konczy sie kolejna fala hejtow i tych niby "lepszych" opini od osob, ktore wchodza tu tylkk by sie wyrzyc lub pocisnac kogos i byc fajnym.

Specjalnie dla Beoski, juz bez hejtu. Oddaje glos na Aramiszona.

Zarzuty na Aramiszona sa okazjonalne, zwykle podczas jakichs wiekszych afer = bierze czynny udzial w zyciu forum i jest tam gdzie powinien. Do tego nigdy nie widzialem, by byl przeciwko uzytkownikom. Wrecz pozwole sobie na stwierdzenie, ze probowal walczyc o racje ogolu. Oczywiscie jak kazdemu normalnemu czlowiekowi, zazyly mu sie gorsze dni, ale doswiadczenie i umiejetnosci powinny to rekompensowac.

Prosilbym tez o nie cytowanie mojej wypowiedzi, bo to zawsze konczy sie kolejna fala hejtow i tych niby "lepszych" opini od osob, ktore wchodza tu tylkk by sie wyrzyc lub pocisnac kogos i byc fajnym.

Dobra sygnatura, copy.

@topic.
Wiadomka, ?e na Aramiszona, ale do chuja po co Wam ta ankieta je?li nie b?dzie brana pod uwag??

Status
Zamknięty.
Back
Do góry