-Pozostałe Corby vs avilla

Corby vs avilla

• Corby

Votes: 0 0,0%
  • Avilla

• Corby

• Avilla

• Corby

• Avilla

• Corby

• Avilla

• Corby

• Avilla

• Corby

• Avilla

• Corby

• Avilla

• Corby

• Avilla

• Corby

• Avilla

• Corby

• Avilla

• Corby

• Avilla

• Corby

• Avilla

• Corby

Votes: 2 40,0%
  • Avilla

Votes: 3 60,0%

• Total voters
    5
  • Poll closed .
Status
Zamknięty.

Stawik94

Advanced User
Czerwiec 12, 2009
Liczba reakcji
17
Nie mam poj?cia gdzie to wstawi? wi?c daje to tutaj.

Moje pytanie brzmi : Corby vs Avilla

Mam do wyboru te dwa telefony i nie mam zielonego poj?cia kt?ry lepszy.

Za pomoc b?d? bardzo wdzi?czny i prosi? bym o kr?tk? argumentacje do ka?dej wypowiedzi.

Odp: Corby vs avilla

Corby jest dobry do sms a avilla jest trwalsza i og?lnie wydajniejsza w baterii.

samsung corby - 2 mpix aparat - bardzo d?ugi czas trzymania baterii- ponad tydzie? !
AVILA - du?y ekran, a? trzy pulpity, dobre brzmienie muzyki dzi?ki technologi dns, aparat 3.2 mpix - funkcja wykrywania u?miechu, i jeszcze wytrzyma?o?? avili na urazu, spadni?cie itp .
osobi?cie polecam avile, cho? dla mnie najlepszym jest samsung 3050c, mam go 2 lata i jest nie zniszczalny ;d

Osobi?cie odradzam Avile, bardzo szybko ekran si? uszkadza i dotyk cz?sto si? zawiesza. Do tego wyst?puj? problemy z czujnikiem ruchu (nie zawsze zaskakuje wtedy kiedy trzeba). Co do Corby to powiem szczerze nie u?ywa?em, ale chyba wszystko jest lepsze od Avili.

Je?li musisz wybiera? spo?r?d tych dw?ch to lepsza Avilla.

Chod? telefon ju? do?? stary i do?? przereklamowany.

Osobi?cie odradzam Avile, bardzo szybko ekran si? uszkadza i dotyk cz?sto si? zawiesza. Do tego wyst?puj? problemy z czujnikiem ruchu (nie zawsze zaskakuje wtedy kiedy trzeba). Co do Corby to powiem szczerze nie u?ywa?em, ale chyba wszystko jest lepsze od Avili.

To ty chyba nie widzia?e? Cookiego ; pp

Chodzi mi szczeg?lnie o muzyk? (jako??) ale nie chce zmulonego fona !
Aparat mam w dupie ; d
Bateria te? wa?na, jak i dotyk (byle mi si? po miesi?cu nie zjeba?) obudowa mnie jebie, bo mog? mie? zajechany telefon byle by wszystko dzia?a?o.

samsung corby - 2 mpix aparat - bardzo d?ugi czas trzymania baterii- ponad tydzie? !
AVILA - du?y ekran, a? trzy pulpity, dobre brzmienie muzyki dzi?ki technologi dns, aparat 3.2 mpix - funkcja wykrywania u?miechu, i jeszcze wytrzyma?o?? avili na urazu, spadni?cie itp .
osobi?cie polecam avile, cho? dla mnie najlepszym jest samsung 3050c, mam go 2 lata i jest nie zniszczalny ;d
czyli poprawia dotychczasow? jako? s?yszenia muzyki jak o to ci chodzi, jest do?? g?o?ny .

Nie wiem dlaczego szukasz telefonu bez WiFi, no ale c??...

Moim zdaniel lepsza jest avillka, g?o?na w miare czysto gra, ?adny wy?wietlacz i jest dosy? wytrzyma?a :)

Nie wiem dlaczego szukasz telefonu bez WiFi, no ale c??...
Moim zdaniel lepsza jest avillka, g?o?na w miare czysto gra, ?adny wy?wietlacz i jest dosy? wytrzyma?a :)

Bo kurwa bior? mixa i same g?wna zosta?y a dw?ch miesi?cy nie chce mi si? czeka? ; d

Bo kurwa bior? mixa i same g?wna zosta?y a dw?ch miesi?cy nie chce mi si? czeka? ; d
Powiem Ci, ?e warto poczeka? nawet te dwa miesi?ce i nie m?czy? si? przez ca?y okres umowy ze s?abym telefonem, z kt?rego w og?le nie b?dziesz zadowolony.

Powiem Ci, ?e warto poczeka? nawet te dwa miesi?ce i nie m?czy? si? przez ca?y okres umowy ze s?abym telefonem, z kt?rego w og?le nie b?dziesz zadowolony.

Jedynym wymaganiem kt?re one nie spe?niaj? to WiFi i qwerty. A tak to nie mam za du?ych wymaga? ; p

Status
Zamknięty.
Back
Do góry