-Tibia 8.54 Corpsi v2 Wielki Start 1 Maja, Real Mapa, War System, All Quest ! Wejd? !!

Status
Zamknięty.

Corpsi

User
Kwiecień 26, 2010
Liczba reakcji
0
CORPSI.PL
WIELKI START
SOBOTA 1 MAJA 12:00
OBECNOSC OBOWIAZKOWA!

Nie by?o nas troch? czasu, wi?c na pewno si? za nami st?sknili?cie. Przygotowali?my serwer kt?ry podo?a waszym oczekiwaniom. Pewnie wielu z was ma jakie? fajne wspomnienia z CORPSIots wi?c nie musz? si? wiele rozpisywa?. W podpunktach postaram si? zagarn?? wszystkie wa?ne informacje na temat naszego serwera.​

Serwer Startuje Ju? 1 Maja o godzinie 12:00 !!

Zak?adajcie ju? konta i oczekujcie wielkiego STARTU CorpsiOts

Aby zachowa? stary klimat CORPSIots postanowili?my doda? Gengie, Oken, Pyre i Zao! S? dodane wszystkie questy znajduj?ce si? na real mapie co powinno sprawi? ?e gra stanie si? ciekawsza.​

Informacje og?lne:

Ip: Corpsi.pl
Acc: http://corpsi.pl
Tibia: 8.54-8.55
Port: 7171

RATES
LootRate:2.7x
SkillRate:30x
MagicRate:20x
SpawnRate:2x

STAGES
1-50:350x
51-100:200x
101-130:140x
131-170:70x
171-210:40x
210-240:20x
241-270:10x
271-290:5x
290-300:4x
300-xxx:3x

FragTime:4h
Notations to ban:3
Banishment length:1 day
Protection level:55
Buy house from level:55

Szczeg??owe informacje:

- Free Pacc
- Idealnie zbalansowane profesje
- Mn?stwo Expowisk!
- Ogromna liczba quest?w! (Wi?kszosc bardzo zblizona do RL m.in INQ,POI,Killing Of The Name Quest)
- Cz?ste Update!
- Doswiadczony, mi?y, szybki i otwarty na propozycje support!
- 29 r??nych najazd?w potwor?w!
- Bardzo dobrze rozbudowana i czytelna strona www na kt?rej znajdziecie wiele przydatnych skrypt?w i komfortowo b?dziecie mogli si? po niej porusza?
- Du?a liczba pomocnych skrypt?w(komend) w grze (patrz: Commands)
- Guild Wars system : je?eli denerwuje Ci? jaka? gildia, po prostu wy?lij
zaproszenie do wojny i sta?cie do walki.
- Quest od 50lvl na 20cc w temple Thais,
- System loterii "Wybiera z po?r?d graczy co par? godzin",

Troch? wizualnych informacji:

Troch? screen?w:

SERDECZNIE ZAPRASZA CORPSIots Start 1 Maja godzina 12:00 WEJD? !

Odp: Corpsi v2 Wielki Start 1 Maja, Real Mapa, War System, All Quest ! Wejd? !!

Dawno czasu temu gralem na corpsiots i naprawde oplaca sie. Moja ekipa byla pod wielkim wrarzeniem ;p fajnie sie gralo.
ZAPRASZam
kto chce nas pokonac ?

Dzi? o godzinie 19:00 b?dzie mo?na zak?ada? ju? konta i oczekiwa? wielkiego startu. Zapraszam serdecznie.

nie ma po co wbija?,to cz?owiek kt?ry juz robi? 2 otsy,tzw.Kosari i te otsy najd?u?ej dzia?a?y przez 3 godziny...potem sie decydowa? nie robi? otsa,nie polecam!

@up ahh rozumiem konkurencja wkracza w swiat ots ;p zapraszam serdecznie Kosari ? kto to ?

ci co grali naprawde na corpsiots wiedza jaka jest zabawa

Ostatnia edycja:

nie polecam tego otsa jak zwykle pewnie po raz enty wylaczy go po miesiacu i ots typowo dla kasy !

Mam pytania:
-Jakie innowacyjne systemy wprowadzili?cie do gry?
-Jakie dodatki ma wasza mapa, chodzi mi o unikaty?
-Dlaczego mam wybra? w?a?nie ten jeden z miliarda takich samych rl map?

Czy M?g?bym Dosta? Kontakt GOD'a w postaci Gadu Gadu Lub napisz na moje gg :11271223

Mam kilka spraw .;)

Mam pytania:
-Jakie innowacyjne systemy wprowadzili?cie do gry?
-Jakie dodatki ma wasza mapa, chodzi mi o unikaty?
-Dlaczego mam wybra? w?a?nie ten jeden z miliarda takich samych rl map?

Innowacyjne zmiany s? takie ?e na mapie s? wszystkie questy jak na rl tibi, doda?em skrypty na trainach ?e klikasz na piedestal i kupujesz jedzenie i kamienie, dodany jest guild war, dodany system raid, system paralyze jak na real tibi, co niedziele osoba wylosowana dostaje x pkt w sms shop, dodamy system zamk?w "wygrana guildia dostaje x cc oraz x expa na dzien za zdobyty zamek, dodalismy wiele swoich quest?w podobnych do poi, demon oak i inq.

Dlaczego masz wybra? ten ots hmm.. Ju? m?wi? dlatego ?e ta mapa jest unikalna, ots bez crash, dopracowana zadbana mapa i administracja nie faforyzuje graczy.

Ots nie jest robiony na kase jak to pisz? nasz szanowny alimek, z tego co wiem to on hostuje ots'y. Jak wiadomo moja praca nad ots musi by? wynagrodzona ale te? kasa z sms shopu idzie na utrzymanie serwera !

'faforyzuje' gz
Zobacze co to za ots. Czekam na start ;>

P.S
Nie dodawaj na start fire sworda dla najta, daj cos slabszego -.-
Dodaj bronie takie jak dostaje knight na wyspie przeznaczenia na rl (jagged sword, steel axe i daramanian mace) -nie kazdy knight chce walic swordem

Ostatnia edycja:

@up
W backpacku masz axe oraz club ;p wszystko jest starannie przygotowane.

Zak?adajcie konta i komentujcie ten post :!

Innowacyjne zmiany s? takie ?e na mapie s? wszystkie questy jak na rl tibi, doda?em skrypty na trainach ?e klikasz na piedestal i kupujesz jedzenie i kamienie, dodany jest guild war, dodany system raid, system paralyze jak na real tibi, co niedziele osoba wylosowana dostaje x pkt w sms shop, dodamy system zamk?w "wygrana guildia dostaje x cc oraz x expa na dzien za zdobyty zamek, dodalismy wiele swoich quest?w podobnych do poi, demon oak i inq.
Dlaczego masz wybra? ten ots hmm.. Ju? m?wi? dlatego ?e ta mapa jest unikalna, ots bez crash, dopracowana zadbana mapa i administracja nie faforyzuje graczy.
Ots nie jest robiony na kase jak to pisz? nasz szanowny alimek, z tego co wiem to on hostuje ots'y. Jak wiadomo moja praca nad ots musi by? wynagrodzona ale te? kasa z sms shopu idzie na utrzymanie serwera !

Te twoje innowacje to standart pakowany do ka?dego silnika z RL Map?. My?lisz, ?e nie ma tam bug?w? Zawsze jaki? si? znajdzie. Doda?e? wiele "swoich" quest?w podobnych do poi itp.? Co Annihilator 2 z Orshami? To nic twojego, tylko powielanie ( nie zawsze dobre) oryginalnych pomys??w.
Systemy zamk?w, raid?w... ch?opie teraz bez tego nikt OTS'a nie stawia.
Skrypty na trainach wow, skopiowane ze sklep?w z runami ze zmienionymi ID?

"Dlaczego masz wybra? ten ots hmm.. Ju? m?wi? dlatego ?e ta mapa jest unikalna, ots bez crash, dopracowana zadbana mapa i administracja nie faforyzuje graczy."
Zdanie z trzema b??dami.. trudno. Ekhem, mapa unikalna? Przepraszam a Thais sk?d si? tam wzi??o? Twoja wizja w snach? Za p??no. Kto? by? szybszy.

Dlaczego my?licie, ?e przerabianie RL mapy nowymi spritami z Zao b?dzie fajne.. i te nudne systemy. Wol? ju? gra? u Cipsoftu.

Ehh gra na ots to gra na ots, co moge dodac nowego ;] nie ma crash i to sie liczy w tej calej zabawie. Macie satysfakcjie z gry.

Zapraszam

Czytaj?c Twoje posty stwierdzam, ?e samemu nic nie doda?e?. B?dzie to kolejny real map kt?ry po starcie stanie w miejscu, bo w?a?ciciel nie potrafi prawdopodobnie napisa? najmniejszego skrypta bez pomocy forum.W real mapie nie ma nic innowacyjnego, a to, ?e s? wszystkie questy to nie powinno przyci?ga?, a byc normalnym elementem gry, je?eli nie masz nic ciekawego do zaoferowania to lepiej zrezygnuj z takich projekt?w albo inaczej to nazywaj.

ja czekam na ots oboj?tnie jaka mapka moze bycrl ale zeby byl pozadny ot a nie jakies g?wna sci?gane z neta i stawiane dla kasy ! ;/ :ops::ops::ops::ops::ops::ops::ops::ops::ops::ops::curse::curse::curse::curse::curse:;(:OO.oO.o

Notka moderatorska:
Nadmierne u?ywanie emotikon?w

Ostatnio edytowane przez moderatora:

@upup

Kto napisa? ?e to jest jaki? projekt ? Jest to kontynuacja mojego ots corpsi i nic pozatym. Gra?o na nim 300osob i ots nie sta? w miejscu .

Zapraszam

Jak narazie jest 10 osob ;/
Itemek w sms shop nie widac, mam nadzieje ze na otwarcie bedzie ok ^^

Ostatnia edycja:

@UP

W?a?nie robi? sms-shop. Zapraszam zak?adajcie ju? dzi? konta !!
//Nast?pnym razem rozbuduj jako? wypowied?. Tym razem bez upomnienia.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

a chcia?bym sie dowiedziec jak beda pakowane sd i uh po ile sztuk w jednej runie??

Status
Zamknięty.
Back
Do góry