• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Counter Strike Global Offensive - Temat Zbiorczy

Odp: Counter Strike Global Offensive - Temat Zbiorczy

[MENTION=4397]da Vinci[/MENTION]
Zawsze mo?esz pogra? ze mn? czy co?.
Ranga G3, nie mog? wyj?? z tego g?wna, bp ci?gle trafi? si? ta jebana przegrana.
Jbc mo?esz napisa? na pw czy co?.

Pozdrawiam!
Na smerfie moglbym zagrac, tam 2 kalachy, tylko musialbym wbic ten cholerny 3lvl w csie bo blokada mm po update :C

W tego csa sie grac nie da samemu, zaczynam sobie solo meczyk na mirage, przegralismy pierwsze 3 rundy, w 4 rundzie gosciu od nas umarl i na statach 0;0;4 wyszedl z meczu i dostal bana na 7 dni. Ja daje z siebie wszystko zeby to jakos ugrac bo zostalem sam na 4 przez te ruskie randomowe boby i ugralem, zaczynamy kolejna runde a oni sie poddaja bo kurwa bot w teamie i chuj.
Jak to nie jest zjebane community to ja nie wiem.

Dlatego boosty sa zjebane. Najpierw super bost bo chce byc zajebisty i miec wysoka range, a potem pada jak cipa i wychodzi z gry bo nie potrafi grac na tym poziomie...
A wszystko przez to, ze ludzie sa pojebani i nie graja dla zabawy czy jakiegos konkretnego celu a tylko dla rang.

Ja po wbiciu globala przesta?em gra? matchmakingi, bo po co? To jest tak, jakby? przeszed? gr?. (graj?c dalej tylko tracisz czas/nerwy, je?eli trafisz na czitera, kt?rych jest mn?stwo), dlatego proponuj? by? pogra? faceity/esea.

jak tak ju? bardzo chcesz gra? te matchmakingi to na allplayu napisz czy gdzie?, ?e szukasz premade i tyle :)

I tu na przyklad wchodzi twoje slabe rozumowanie. Wbicie globala to przejscie gry? Chyba ci sie lekko pomylilo cos.
Rangi nie sa po to zeby je osiagnac bo one sa glownym celem gry. Grasz sobie to sobie graj. Rangi sa dodatkiem ktory pomaga ci znalezc przeciwnikow na twoim poziomie.
Wbijasz globala grasz z globalami. Wbijesz gloda grasz z goldami, proste. Mozesz trenowac zeby wbic do lepszej rangi, ale to nie powinien byc twoj glowny cel... Bo co ci po tym, ze wbijesz wyzsza range jesli twoj poziom jest nizszy? No i nie kazdy goni za rangami na tyle, albo nie kazdy ma takie umiejetnosci, zeby kiedykolwiek globala osiagnac. To znaczy, ze oni nie moga przejsc gry i nie moga czerpac z niej przyjemnosci? nie. Moga sobie grac na nizszych rangach, nawet na silverach. I to nie znaczy, ze sa slabsi, gorsi, chujowi i grac nie powinni. Graja to graja i tyle. Dla ciebie celem i przejsciem gry jest global, dla innego kalach.
Racje masz z tym, ze granie w ligach i innych duperelach jest lepsze niz granie mmow... Bo jest tam mniej botow i mozna ta przyjemnosc czerpac z gry wieksza. Ale wcale nie trzeba sie wciskac sila na globala, tylko dlatego, ze to najwyzsza ranga.

Dlatego boosty sa zjebane. Najpierw super bost bo chce byc zajebisty i miec wysoka range, a potem pada jak cipa i wychodzi z gry bo nie potrafi grac na tym poziomie...
A wszystko przez to, ze ludzie sa pojebani i nie graja dla zabawy czy jakiegos konkretnego celu a tylko dla rang.

I tu na przyklad wchodzi twoje slabe rozumowanie. Wbicie globala to przejscie gry? Chyba ci sie lekko pomylilo cos.
Rangi nie sa po to zeby je osiagnac bo one sa glownym celem gry. Grasz sobie to sobie graj. Rangi sa dodatkiem ktory pomaga ci znalezc przeciwnikow na twoim poziomie.
Wbijasz globala grasz z globalami. Wbijesz gloda grasz z goldami, proste. Mozesz trenowac zeby wbic do lepszej rangi, ale to nie powinien byc twoj glowny cel... Bo co ci po tym, ze wbijesz wyzsza range jesli twoj poziom jest nizszy? No i nie kazdy goni za rangami na tyle, albo nie kazdy ma takie umiejetnosci, zeby kiedykolwiek globala osiagnac. To znaczy, ze oni nie moga przejsc gry i nie moga czerpac z niej przyjemnosci? nie. Moga sobie grac na nizszych rangach, nawet na silverach. I to nie znaczy, ze sa slabsi, gorsi, chujowi i grac nie powinni. Graja to graja i tyle. Dla ciebie celem i przejsciem gry jest global, dla innego kalach.
Racje masz z tym, ze granie w ligach i innych duperelach jest lepsze niz granie mmow... Bo jest tam mniej botow i mozna ta przyjemnosc czerpac z gry wieksza. Ale wcale nie trzeba sie wciskac sila na globala, tylko dlatego, ze to najwyzsza ranga.

"I tu na przyk?ad wchodzi twoje s?abe rozumowanie"

i tu kurwa ekspercie g?wno si? znasz, a si? udzielasz. Na chuj w og?le komentujesz skoro nawet o takiej randze by? nie m?g? marzy? i nigdy w niej nie b?dziesz?

"Masz globala, grasz z globalami"
,
"Masz golda, grasz z goldami" bo jest tam mniej botow i mozna ta przyjemnosc czerpac z gry wieksza. Ale wcale nie trzeba sie wciskac sila na globala, tylko dlatego, ze to najwyzsza ranga.

Aha.. nie no ekspercik kolo z Cieibe bez kitu, edytowa?em post bo Ci? zwyzywa?em, ale szkoda mi Ci? :)

Tylko kurwa w goldach nie siedzi 95% cziter?w, kt?rzy s? na Supreme/Global, kt?rzy maj? 10h rozegranych, wi?c stul pizd?

Ostatnia edycja:

Wez odetytuj ten post, albo napisz go jeszcze raz, bo albo cos przy edycji popapra?es i nie jestem w stanie cie zrozumiec, albo po prostu piszesz bez sensu xd

Awans na G4 :3
[MENTION=4397]da Vinci[/MENTION]
Nie no prawie ugra? rund? :P

Pozdraiam.

#RoadToGlobal
kKdoDIAa-.png

Wbi?em ka?acha XD

Troch? mi zesz?o czasu na to :|
302DC99373C723ACA18E92B3A52911D77FC3F32A

jaki? gold/ka?ach do gry? boostuje ziomkowi konto ;d

Ostatnia edycja:

Siemka chcesz darmowego skina 1$ ? Wystarczy ze zalogujesz sie z mojego refa : // Za kazdego twojego reflinka bedziesz zgarnia? od 0,50 do 1 euro .. Pozdrawiam

A ja gr? zako?czy?em jak po 9 winach spad?em z globala po jednym lose XDD. Wed?ug mnie jest to dobry pomys? z z?ym wykonaniem, ale konsekwencje poniesie tylko i wy??cznie valve, Wy co o nowym systemie s?dzicie?

@up
Ja nic nie sadze. Kurwa. Gra sie dla jakiejs rangi ktora jest pikselem, czy dla gry i dla zabawy?
No bez jaj. Jakis zjebany znaczek i tyle placzu? eh...
No sorry, ale dla mnie to glupota cisnac tylko dla rangi i wyzej i lepiej, zeby byc najlepszym.
To nie lepiej wejsc z ziomkami waszym zdaniem do gry i ponapierdalac, nie patrzac na range, po prostu sie bawic? Powaznie, fajniejsza zabawa to napierdalanie zeby wygrac za wszelka cene i zeby ranga w gore poszla? Co to za zabawa? ;p
I nie, nie mam nic przeciwko podchodzeniu do gry na powaznie. A szczegolnie jak ktos sie stara cos tam osiagnac dzieki temu.
Ale placz o to, ze ranga spadla, ze system zmienili, ze costam, to jest lekko zalosny.

chociaz... moze to i lepsze niz cisniecie w csie skrzyneczek i nawet nie granie w sama gre? ;p bo skiny przeciez trzeba miec najlepsze i najdrozsze xD

A teraz jeszcze pewnie przykrym bedzie to, ze kazdy zacznie wyzywac i mnie jechac bo on ma wyzsza range ode mnie i jest zajebisty a ja sie nie znam. tez fajnie, szkoda, ze nie mam rangi a gra mi sie zajebiscie xD

Ostatnia edycja:

@up
Ja nic nie sadze. Kurwa. Gra sie dla jakiejs rangi ktora jest pikselem, czy dla gry i dla zabawy?
No bez jaj. Jakis zjebany znaczek i tyle placzu? eh...
No sorry, ale dla mnie to glupota cisnac tylko dla rangi i wyzej i lepiej, zeby byc najlepszym.
To nie lepiej wejsc z ziomkami waszym zdaniem do gry i ponapierdalac, nie patrzac na range, po prostu sie bawic? Powaznie, fajniejsza zabawa to napierdalanie zeby wygrac za wszelka cene i zeby ranga w gore poszla? Co to za zabawa? ;p
I nie, nie mam nic przeciwko podchodzeniu do gry na powaznie. A szczegolnie jak ktos sie stara cos tam osiagnac dzieki temu.
Ale placz o to, ze ranga spadla, ze system zmienili, ze costam, to jest lekko zalosny.

chociaz... moze to i lepsze niz cisniecie w csie skrzyneczek i nawet nie granie w sama gre? ;p bo skiny przeciez trzeba miec najlepsze i najdrozsze xD

A teraz jeszcze pewnie przykrym bedzie to, ze kazdy zacznie wyzywac i mnie jechac bo on ma wyzsza range ode mnie i jest zajebisty a ja sie nie znam. tez fajnie, szkoda, ze nie mam rangi a gra mi sie zajebiscie xD

Nie gram dla rangi, zrezygnowa?em bo mnie to zirytowa?o, nie gram na ?adnych publicznych serwerach od valve, wyj?tkiem jest cotygodniowe go4csgo od ESL i par? faceit w tygodniu. Zdenerwowa?o mnie to, ?e gram w CS:GO ju? bardzo d?ugo bo ju? na betach zaczyna?em, mam ponad 2.5k godzin przegrane i jednym update niszcz? co? na co pracowa?em od pocz?tku. Polecam og?lnie serwery od faceit/ esea (p?atna niestety), najlepsze serwery do jakiejkolwiek gry.

Ostatnia edycja:

Widzieliscie now? strone do hazardu : ) ?
S? tu gry takie jak :
1)Freehouse pot
2)Blackjack ( Na nim dorobi?em sie 30 euro)
3)Jackpot
4)Roulette
5)Dices
6)Coin Flip
7)Stratch card

Zaloguj?c sie z mojeg refa dostaniecie na start 1$ :

Je?li chcecie moje "taktyki" do gry to oczywiscie zalogujcie i z refa i napiszcie mi w prywatnej wiadomo?ci. Elo

Jak tam wasze dropy za lvl? :p
Ja od poczatku operacji mialem juz 2 dosyc spoko
Road Rash - Minimal Wear
D5D42D183CC48A7C617EE638595060CF8E6CE0C3

Masterpiece - Field Tested
902E017EC4A19936872521D6008D4442F1C57612

Aktualnie silvera grzeje XD Ale lec? mocno do #Gold1 (wcze?niej mia?em MG2)
Dzisiejsza bekowa sytuacja z meczu - trzech wysz?o. Tak ich rozgromili?my, ?e si? poddali haha xD
170_xd.png

Szukam jakiego? smurfa z rangi lem-global, kt?ry ma golda/ka?acha do gry

Do góry