Counter-Strike Problem

Status
Zamknięty.

Smak

New User
Lipiec 4, 2010
Liczba reakcji
3
Witam, mam problem poniewa? z kuzynek chcia?bym stworzy? ( serwer ) ?eby?my mogli razem pogra?. Lecz nie wiemy za bardzo jak stworzy? ten serwer ;| i w tym pytanie do was kochani u?ytkownicy.

- Jak zrobi? serwer? ?ebym ja z nim m?g?bym gra? w Counter-Strike.
- Jak mam si? pod ??czy? do niego.

Odp: Counter-Strike Problem

Je?eli masz non steama - to w folderze tam gdzie jest cs zainstalowany masz HLDS;] Ustaw tam wszystko - chyba znasz angielski :] Po czym okey. Bedziesz mia? tam napisane ip servera. Lecz ten serwer jest stawiany u Cb wi?c mo?e mie? lagi :P Mo?esz jeszcze kupi? :] Ale to kosztuje ;P Polecam Serwery Gier Multiplayer - Pukawka.pl

Jak pod?aczy??? W??czasz cs'a po czym find server> zak?adka Favorite > Add server > wklejasz IP > ok

I wybierasz server np. si? nazywa BlablaBlabla i klikasz na niego i connect :P

nie non steama, normalnego Counter-Strike 1.6
i w tej opcji Counter-Strike 1.6 wiedzia? by? jak ustawi?.?.

Bo teraz t? odpowiedz kt?r? udzieli?e? jest nieu?yteczna dla mnie i kuzyna.

#.Chcia?bym doda? ?e kuzyn ma sta?e IP.

Bo?e...?ci?ga?e? tego csa z neta,masz oryginaln?,czy kolega po?yczy? Ci z p?yty,pendrive'a?

Je?eli masz oryginaln? to steam , a je?eli nie oryginaln? to non steam - wi?c je?eli masz tego non steama , otwierasz folder z cs'em i masz tam HLDS , otwierasz go , ustawiasz mape , jak ma sie server nazywac itd. :] Po czym klikasz OK > Czekasz a? si? za?aduje > MAsz u g?ry ip - podajesz kuzynowi ;] i kuzyn dodaje do ulubionych i wchodzi- proste:] A je?eli nie masz sta?ego ip - to si? b?dzie zmienia?o ip servera :P po roz??czeniu neta ;] Niech stawia ten co ma szybszego neta ;P Co do steama i stawiania swoich serwer?w to nie mam poj?cia :P Chyba ?e kupisz :] albo jest te? plik HLDS :]

#Pewnie jak masz sci?gni?tego cs'a z neta to napewno non steam :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry