• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Crashe serva

Status
Zamknięty.

golden123321

New User
Lipiec 14, 2009
Liczba reakcji
0
Witam! mam nadzieje ze mi pomozecie ... niedawno m?j server (dedyk ) ciagle crashuje jakis koles i spora cz??? graczy klonuje sobie itemki chcialbym sie dowiedziec jak ktos moze spowodowac crashe servera . Odpada magebomb (juz testowalismy ) i odpada takze invite to party .... czekam na wasza pomoc ; )

Odp: Crashe serva

Oh... Crashe mo?e powodowa? mn?stwo rzeczy.
Najcz???iej crashe wyst?puj? przez b??dy w mapie i skryptach. Crash mo?e by? nawet w zaskakuj?cych miejscach. np. rzucanie wielu item?w na 1 sqm./Stanie w 5 na 1 schodach.

Pozdrawiam
Fluos!

Je?li Odpada mage bomba no to r?wnie? mogli wbi? teamem 30 osobobym i spami? jaki? czar w temple xD a i mage bomba nie zawsze crashuje ots za pierwszym razem.

Witam! mam nadzieje ze mi pomozecie ... niedawno m?j server (dedyk ) ciagle crashuje jakis koles i spora cz??? graczy klonuje sobie itemki chcialbym sie dowiedziec jak ktos moze spowodowac crashe servera . Odpada magebomb (juz testowalismy ) i odpada takze invite to party .... czekam na wasza pomoc ; )

U siebie mia?em taki sam problem niby my?la?em ?e magebomba nie da rady a jednak w jaki? spos?b inni w?a?nie tym crashowali mi serwer ^^ I znalaz?em na to prosty spos?b. A je?li chodzi o crashowanie serwera przez wi?ksz? grup? ludzi to usuni?cie poff?w z czar?w za?atwi problem. :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry