• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Crazyot V8.22 By Ates

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: [8.22]Crazyot V8.22 By Ates

Dla mnie kaspersky wykry? wirusa i usun?? silnik. Plik nie m?g? by? czysty gdy? wczesniej mia?em juz TFSA 8.22 i kaspersky nic nie wykrywa?. Pozdro!

Trepido postara?e? si? ots nawet nawet ale jak zawsze widz? jaki? fajny to musi by? albo SQL albo TFS zr?bcie silnik jakie? fajne po XML a ten ots jest ?redni dlatego:
-niedopracowana mapa
-mnie fajne skrypty
-m?g?by? doda? albo edytowa? od siebie:)
Ale za ch?ci 6/10 zawsze co?:D

NIE NABIJAJ POST?W

Ej mam pytanie bo jak scioglem tego otsa to ja silnika nie mam plxka powiedzcie mi zawsze tak mam ;[

Jak wypakowujesz silnik to nie zmieniaj nazwy tylko zostaw taka jaka jest bo ja tak mia?em je?li pomog?o pom?? i ty mi daj reputka:PP:)

Jak wypakowujesz silnik to nie zmieniaj nazwy tylko zostaw taka jaka jest bo ja tak mia?em je?li pomog?o pom?? i ty mi daj reputka:PP:)
lol ch?opie o reputa sie nie namawia namawiaja tylko nooby co chca se wyruznic jak potrawisz to zr?b lepszego otsa !!

lol ch?opie o reputa sie nie namawia namawiaja tylko nooby co chca se wyruznic jak potrawisz to zr?b lepszego otsa !!

Wcale nie m?wi?em z?by mi da? reputa za nic tylko jak si? nale?y i pomog?em to mo?ne i on mi da? reputka.I Nobem nie jestem i wypraszam sobie obraz? Trepido:)
@edit
Musia?e? ?le zrozumie? Trepido:P

?al... Dajesz silnik, piszesz, ?e jest o jakiej? tam nazwie i zaraz piszesz, ?e to TFS... Zdecyduj si?...

Autor nazwa? otsa jak?? wymy?lon? nazw?, a silnikiem na kt?rym stoi ots, jest tfs. Nie wiem o co ci chodzi. To jest po prostu przer?bka jakiej? tam wersji tfsa, kt?r? autor edytowa? i zmieni? nazw? (tak przypuszczam, nie ?ci?ga?em).

Zapraszam na otsa tibia 8.1
exp x25
skill x40
111111/tibia
Real system addon!
Nowe trainery!

Dawideq nie nabijaj post?w.Prosz? o u?niecie tego posta bo nie ten dzia?.!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom