-Inne Crims Online. Zupe?na Nowo??! Poznaj ?wiat pe?en mo?liwo?ci.

Status
Zamknięty.
Odp: Crims Online. Zupe?na Nowo??! Poznaj ?wiat pe?en mo?liwo?ci.

Czytaj a dopiero potem komentuj.. maja miec 64x64
Tu jest orygina?
spyshots-2013-audi-a3-sportback_2.jpg
A tutaj Wasz 64x64 samoch?d irl
edbhrDX.png

NO PLS

Cytujesz mnie i nie wiem do mnie to czy do wlascicieli tematu . No C?? pisali ze nie mogli wiekszego bo by na sciany nachidzil samochod, wiec takie maja rozwiazanie wiec trzeba to uszanowac. ;)

Tu jest orygina?
A tutaj Wasz 64x64 samoch?d irl
NO PLS

Kolego drogi, nie zrobimy z tego super realnego symulatora ?ycia tak jak nie przeskoczymy pewnych barier. Zak?adam, ?e nie s?ysza?e? o MangaCars, a ju? napewno o technice rysowania aut "kuru kuru" kt?ra polega na zmniejszonej palecie barw (do 5 kolor?w) i nie realistycznej skali. Przyk?ad:
hondas2ksexi.png

W Tibii ka?dy zajmuje jeden sqm, wi?c nie mog? zrobi? bardziej realnej grafiki np. na 2 sqm, bo przy podej?ciu do ?ciany jedna grafika wchodzi?aby na drug?. Czy jest w tym co? niezrozumia?ego? Tak czy inaczej dzi?kuje za zainteresowanie si? t? spraw?. Pozdrawiam

Stacja Benzynowa
r5g14dxhcdx8.jpg

Jeszcze dzi? wrzucimy par? screen?w z gry, a tym czasem do waszego wgl?du oddaje stacje benzynow?. Czas pracy: ok. 14h Piszcie, oceniajcie, komentujcie a zdj?? b?dzie co raz wi?cej. Piona!

Ju? sie nie mog? doczeka? :O Kiedy beta tesy jakies?

Z npc b?dziemy komunikowac sie po polsku? Fajnie fajnie ;). " czas pracy ok.14 h" nad grafikami czy skryptem?

Beta testy planujemy na koniec wrze?nia, poniewa? nadal jest sporo do zrobienia. Pozdrawiam

---------- Tre?? dodana o 14:57 ----------

Z npc b?dziemy komunikowac sie po polsku? Fajnie fajnie ;). " czas pracy ok.14 h" nad grafikami czy skryptem?
Tak! Serwer b?dzie w ca?o?ci po polsku, z polskimi znakami. Czas pracy obejmowa? samo zrobienie wszystkich grafik, a tak?e wrzucenie ich do klienta. Teraz pozostaje mi tylko napisa? npc i bior? si? za salon samochodowy ;)

1.A beda jakies wille jako guild house?
2.jakies ciekawe misje zeby cos przeniesc/przemycic/zabic?
3.beda jakies ciekawe skrypty? np ze bedzie jakas kokaina ktora dzialala by jak piwo albo cos?(tak tylko zeby urozmaicic gre xD) 4.czy bedzie mozna byc tylko bandziorem i policjantem? (czy jako bandzior bedzie mozna zalozyc gang a jako policjant oddzial?)
5.beda apteczki do leczenia?
6.Mana pointy zamienione beda na benzyne czy na naboje?
7.zwykly klient tibii czy otclient?

Widac 14 h nie posz?o na marne , wielki props kawal dobrej roboty aby tak dalej, czekam na salon . A jak salon to i komis z uzywanymi ;)) zeby mozna bylo odsprzeda? lub cos , mozecie tez zrobic ze samochody sie psuja i jakis system repair w gara?u ;d. Np 30% zniszczenia samochodu to -30% speeda maksymalnego auta . Ale to tylko moja propozycja to wasz projekt i zrobicie jak b?dziecie chcieli.
Ps, fajnie fajnie ale szkoda ze na stacji pb95 nie zatankuje tylko only ON xd.

1.A beda jakies wille jako guild house?
2.jakies ciekawe misje zeby cos przeniesc/przemycic/zabic?
3.beda jakies ciekawe skrypty? np ze bedzie jakas kokaina ktora dzialala by jak piwo albo cos?(tak tylko zeby urozmaicic gre xD) 4.czy bedzie mozna byc tylko bandziorem i policjantem? (czy jako bandzior bedzie mozna zalozyc gang a jako policjant oddzial?)
5.beda apteczki do leczenia?
6.Mana pointy zamienione beda na benzyne czy na naboje?
7.zwykly klient tibii czy otclient?

1.Tak! B?d? willle, apartamenty, mieszkania w blokach, nawet pokoje do wynaj?cia w hotelu, wi?c my?l? ?e ka?dy znajdzie co? dla siebie.
2.B?dzie bardzo du?o misji tych wa?niejszych jak i tych mniej wa?nych, np zdobycie prawa jazdy itd.
3.Oczywi?cie! Na Crims Online dzia?a? b?dzie wiele ciekawych skrypt?w, narkotyki te? b?d? i ka?de o innym dzia?aniu.
4.Gre zaczynamy jako zwyk?y mieszkaniec du?ego miasta, to od nas zale?y czy b?dziemy nale?e? do gangu, by? policjantem, a mo?e nawet prowadzi? sw?j w?asny interes, ale o tym p??niej.
5.B?dzie wiele opcji leczenia si?, pocz?wszy od szpitala, apteki po narkotyki.
6.Naboje b?d? w formie amunicji tak jak np. bolty, poniewa?, praktycznie ka?da bro? b?dzie mia?a inne naboje. Benzyne b?dziemy mogli kupi? na stacji, poniewa? mana pozostanie energi?.
7.Prawdopodobnie b?dzie otclient.

Widac 14 h nie posz?o na marne , wielki props kawal dobrej roboty aby tak dalej, czekam na salon . A jak salon to i komis z uzywanymi ;)) zeby mozna bylo odsprzeda? lub cos , mozecie tez zrobic ze samochody sie psuja i jakis system repair w gara?u ;d. Np 30% zniszczenia samochodu to -30% speeda maksymalnego auta . Ale to tylko moja propozycja to wasz projekt i zrobicie jak b?dziecie chcieli.
Ps, fajnie fajnie ale szkoda ze na stacji pb95 nie zatankuje tylko only ON xd.
Cieszy nas takie zainteresowanie, a co do dystrybutora to dzisiaj to poprawie na 95 :)

Ostatnia edycja:

A mo?e zrobicie jeszcze pa?ac prezydencki ? albo Watykan -,-

@up lol czemu nie XD
@topic
a wlasciwie jakie beda skille? bo watpie ze bedzie axe fighting ;x i wdlg mnie lepiej zebyscie zrobili na zwyklym kliencie tibii bo nie wiem czemu ale jak dla mnie otclient to za duzo dupereli ma ;/ oczywiscie ze ma duzo ciekawych opcji ale wiekszosc zbedna (zaraz wyjdzie ze spamie w temacie ;_;)

Ostatnia edycja:

A mo?e zrobicie jeszcze pa?ac prezydencki ? albo Watykan -,-
Nie s?dze ?eby co? takiego znalaz?o u nas miejsce, jednak?e nie wiem czy w og?le zerkn??e? na screeny i czy nie chcia?e? poprostu zab?ysn??. Przykre

a wlasciwie jakie beda skille? bo watpie ze bedzie axe fighting ;x i wdlg mnie lepiej zebyscie zrobili na zwyklym kliencie tibii bo nie wiem czemu ale jak dla mnie otclient to za duzo dupereli ma ;/ oczywiscie ze ma duzo ciekawych opcji ale wiekszosc zbedna (zaraz wyjdzie ze spamie w temacie ;_;)
Skille b?d? zupe?nie nowe, ?adnych axe,sword itd. Chcemy doda? sporo nowych opcji, do kt?rych konieczne jest korzystanie z otclienta.

A kasjerka Monika si? chocia? podoba? :)

Ostatnia edycja:

Zapodam wam pomys?.
Jak kto? raz we?mie np Putina to si? uzale?nia i jak nie za?ywa to traci hp i wolniej chodzi.
Jak chce si? pozby? na?ogu to jaki? detoks albo co?.

Czekam na testy.

hehe w?tek uzale?nienia te? z pewno?ci? si? pojawi :)

Powinien by? serwer angielski, bo jak sobie wyobra?acie obcokrajowca, kt?ry b?dzie gada? po polsku? Og??em projekt mi si? podoba, ale jestem ciekawy czy naprawd? si? wybijecie, a z tym b?dzie naprawd? ci??ko. Je?eli wam si? uda wybi?, to b?dzie naprawd? zajebi?cie.

Z jednej strony masz racj? ale my nie mo?emy liczy? na du?o zagranicznych graczy na pocz?tek zrobimy serwer w ca?o?ci po polsku a z czasem zaczniemy dodawa? po ang albo wymy?limy inne rozwi?zanie . Te? liczymy na to ?e si? wybijamy bo od tego bardzo du?o zale?y ale nie liczymy na to ?e to b?dzie np od razu 200-300 graczy bo wiadomo ?e tak nie b?dzie wi?c jeste?my te? na to przygotowani

W tych czasach i z tak odmiennym projektem (ludziom nie chce sie poznawac czegos nowego,wola stary sprawdzony badziew) to 100 graczy bylo by sukcesem ;).

Ja bym proponowa? komende !lang tak jak chyba na ronots jest ze zmienia ci j?zyk gry na eng lub pol

Status
Zamknięty.
Back
Do góry