-Inne Crims Online. Zupe?na Nowo??! Poznaj ?wiat pe?en mo?liwo?ci.

Status
Zamknięty.
Odp: Crims Online. Zupe?na Nowo??! Poznaj ?wiat pe?en mo?liwo?ci.

Jutro pokarzemy nowe miejsca w nowym mie?cie oraz zostanie opisane kilka pocz?tkowych misji zapraszamy do komentowania ;}

Ale nie samochody nie mog? by? inne ;_;

@top
No budynki ladne :D tylko czy koniecznie ten dach musi by? pomara?czowy? ;x i dlaczego te drzewa sa pomara?czowe a nie zielone? co to jesien tam b?dzie panowa?? xD
i przy strza?ce w lewo nie ma kraw??nika

wiem wiem wszystko ju? naprawione przy pomara?czowym daszku jeszcze by? niedob?r ale ju? wszystko naprawione co do samochod?w nie ja je robi? i na moje s? ciekawe a bynajmniej inne ni? na innych serwerach bo jeszcze takich nie widzia?em .Jutro poka?emy inn? cz??? miasta ju? nie dla nowicjuszy ;}

37mm06z95k3d.jpg

toyotasupra.rar

Bardzo pozytywnie to rozgryz?e? ;}

0c6mnxprjoqh.jpg

Puste dachy jakie? ciekawe pomys?y ? Zapraszamy do komentowania :}

?adnie helikoptery na dachach co? w ten dese? . Bedzie moza kupi? swoje mieszkanie albo budowa? ?I moze ze jak dedniesz to w szpitalu zostajesz przez 1h .Tam mozna kupywac tabletki co dawaja np +10 do ataku hehe :P Nie wiem du?o pomys??w jest na taki projekt

Water Tower.. L?dowiska dla helikopter?w jak i one same.
Mo?e anteny czy inne pierdo?y
Baseny na dachach bogatych budynk?w, pi?kne o?wietlenie - epicko gwarantowana w nocy.

Bardzo podoba mi si? wasz projekt, my?l? , ?e jak si? postaracie mo?ecie wiele zdzia?a?.

btw. b?d? rowery, motory, czo?gi , Quady...?

@edit
Zaczyna to przypomina? GTA, ale nie idzcie wszystkim w t? stron?...

Water Tower.. L?dowiska dla helikopter?w jak i one same.
Mo?e anteny czy inne pierdo?y
Baseny na dachach bogatych budynk?w, pi?kne o?wietlenie - epicko gwarantowana w nocy.

Bardzo podoba mi si? wasz projekt, my?l? , ?e jak si? postaracie mo?ecie wiele zdzia?a?.

btw. b?d? rowery, motory, czo?gi , Quady...?

@edit
Zaczyna to przypomina? GTA, ale nie idzcie wszystkim w t? stron?...

Je?eli chodzi o pojazdy to b?d? rowery helikoptery motor?wki itp

Wszystkim nie idziemy w stron? gta tak?e nie ma si? co martwi? ;}

Co do systemu posiadamy unikalny system wi?zienia i szpitala po zabiciu si? w grze ,gracz odradza si? w szpitalu musi tam pozosta? kilka min ?eby si? podleczy?
A w wi?zieniu wiadomo z?apie ci? policja i siedzisz nawet do 30 min :}

Mieszkanie b?dzie mo?na sobie kupi? wiadomo po co s? te bloki :}

Od lek?w mamy ju? aptek? ;}

Zapraszamy was na nasz fanpage na facebooku :

https://www.facebook.com/pages/Crims-Online/182799765228235?fref=ts

Ostatnia edycja:

zacne. na dachu co mi przychodzi do glowy to moze winda? na bardzo wysokich byc moze jakies lornetki wielkie do ogladania widokow albo w nowoczesnych budynkach taki dach ze szkla:
Swietlik_dachowy_m.jpg

?wietna robota, mam nadzieje ?e projekt wypali! Warto zatroszczy? si? aby gra mia?a jaki? sens, wiadomo w rl gramy dla lvl'a ale i 4fun, dobrze ?eby tutaj nie zabrak?o chocia? odrobiny rywalizacji ale jednocze?nie ??cz?c to z zabaw?. Mam pomys? ?eby np zrobi? si?ownie, i na pasku skilla aby pokazywa?o progress w muskulaturze i jeszcze jeden pasek skilla kondycji, kt?ry ro?nie gdy chodzimy postaci?, a na si?owni ro?nie 5x szybciej. A macie pomys? na jakie? bronie? I czy samochody b?dzie m?g? ka?dy ukra?? czy b?d? na w?asno???:tongue:

I czy samochody b?dzie m?g? ka?dy ukra?? czy b?d? na w?asno???:tongue:

Samoch?d b?dziesz m?g? ukra??, jest jedna bardzo ma?a szansa na to, za? bardzo du?a, ?e wybiegnie do ciebie policjant. Je?eli nie b?dziesz wystarczaj?co szybki, z?apie Ci? on i b?dziesz musia? odsiedzie? jaki? czas we wi?zieniu.
Je?eli jednak uda Ci si?, zdob?dziesz kluczki do auta, co pozwala Ci je?dzi? samochodem.

Pr?buj?c ukra?? auto, nie zawsze Ci si? to powiedzie, ale czasami uda Ci si? r?wnie? zw?dzi? z auta pieni?dze dragi lub co? innego.

Mo?e kominy na dachach? '___'

#down
Takie malutkie? Chodzi mi o wi?ksze jak s? na blokach..

Ostatnia edycja:

@Bee
Kominy na dachach ju? s? w oryginalnej tibii....

Kominy b?d? na bank jeszcze do tego te szklane dachy ciekawy pomys? anten to ju? nie powinno by? ale cyfrowy polsat czemu nie hehe ;}

Macie dobry pomys?, ca?kiem porz?dne grafiki, wi?c pewnie i uzdolnionych grafik?w, wszystko zapowiada si? serio ca?kiem spoko i nagle widzisz SAMOCHODY.RAR. Czemu nie zrobicie ich wi?kszych? Grafiki nie nachodzi?yby na siebie, gdyby auta mog?y je?dzi? tylko po wytyczonych trasach, gdzie nie by?oby ?cian, skoro tak bardzo Wam na tym zale?y. Nigdy, ale to absolutnie nigdy tego nie zrozumiem, je?eli zostawicie te samochody w takim stanie jakim s?. Nie da si? na nie patrze? i prawie ka?dy samoch?d wygl?da dok?adnie tak samo.

zacne. na dachu co mi przychodzi do glowy to moze winda? na bardzo wysokich byc moze jakies lornetki wielkie do ogladania widokow albo w nowoczesnych budynkach taki dach ze szkla:
Kliknij, aby zobaczy? obrazek
Mo?na by?o by zrobi? taki daszek jeszcze pu?apka lub co? w tym stylu chodzi mi oto ze jak ze b?dzie mo?na/trzeba (misja/saga) po nim przebiegn?? to w jakims sqm bedzie nas teleportowa?o(b?dziem spada?) na d?? i b?dzie nam zabiera? jaka? cze?? HP ;)

A co do serwera to ju? si? nie mog? doczeka? xD

Fajnie widzie? co? nowego w Open Tibii. Powodzenia.

Dla wszystkich, kt?rzy domagali si? zmiany aut mam co? takiego. Wyszczupli?em i wyd?u?y?em samochody, a tak?e lepiej wycieniowa?em ca?o??. Oto por?wnanie starego i nowego auta, w tym wypadku BMW e46:
78576493828679069234.gif

Lepiej? :)

Zdecydowanie lepiej, mo?e nawet pojawi? si? na starcie.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry