Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jakie? nowo?ci..............?
Oby wystartowali niedlugo ;>Ja mam ciekawsze pytanie - czy w przypadku jazdy samochodem b?dziemy si? rozp?dza? i hamowa? czy jednak b?dzie klasyczny system chodzenia?
Pozdrawiam.
) Czekam na newsy, czy jest mo?liwo?? do??czenia do Waszej ekipy jako beta tester lub cz?owiek zajmuj?cy si? reklam??Pierwszy dach przecudny!!! Co do propozycji budynk?w, jakie mog?yby powsta? to zdecydowanie pierwsze o czym my?l? to jaki? zaawansowany bank, nie taki, w kt?rym tylko wyp?acamy i wp?acamy pieni?dze, jakie? lokaty, po?yczki(?) etc. Opr?cz tego chcia?bym zobaczy? aptek?, sklep z amunicj? i broniami, warsztat samochodowy (z pomieszczeniem, w kt?rym mogliby?my przemalowa? auto[?]), pub czy co? w ten dese?, z tego co wiem maj? by? rowery, a wi?c sklep rowerowy tak samo jak i skuter pizza, tak wi?c pizzeria oraz jakie? centrum handlowe z parkingiem) Czekam na newsy, czy jest mo?liwo?? do??czenia do Waszej ekipy jako beta tester lub cz?owiek zajmuj?cy si? reklam??
Kolejne pytanko, jakie zadam mimo ?e zadawa?em je ju? Coolderowi. Chcia?bym wiedzie?, jako u?ytkownik Linux'a czy b?dzie ten klient czy jednak zostaniecie tylko przy graczach z Windowsem...
Te ?ciany jaskrawo-zielone to masakra jest.
Codziennie otrzymuje kolejne grafiki samochod?w od naszego grafika jednak odrazu s? one wrzucane do klienta, aby sz?o to jak najszybciej. Prosimy o cierpliwo?? i zagl?danie do tematu, a z czasem poka?emy wam pierwszy trailer w kt?rym poka?emy ogrom mo?liwo?ci kt?ry mamy wam do zaoferowania 
w rogu na 1 zdjeciu pasy sa zle zrobione tzn przesuniete w lewo XDDzajebisty pomysl z dymemw rogu na 1 zdjeciu pasy sa zle zrobione tzn przesuniete w lewo XDD