• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Cristiano Ronaldo ojcem !!!

Status
Zamknięty.

Taikken

Active User
Czerwiec 29, 2010
Liczba reakcji
2
Najwi?kszy podrywacz w historii sportu zosta? ojcem !! Kto jest matk? ?

Ca?kiem nie dawno, Cristiano Ronaldo o?wiaczy? si? rosyjskiej modelce Irinie Szajk. Para chce wzi?? ?lub i mie? dzieci. Tymczasem Portugalczyk szokuje na swoim kanale Twitter. Poinformowa? ostatnio, ?e jest ojcem dziecka.

Jawnie i oficjalnie pi?karz napisa? informacj? dla swoich fan?w i os?b czytaj?cych jego wpisy na kanale Twitter. "Jest wielkim szcz??ciem, ?e zosta?em ostatnio ojcem ch?opca. Jak ustali?em z jego matk?, jej to?samo?? na zawsze b?dzie nieznana, a dzieckiem b?d? si? opiekowa? sam. Wi?cej informacji na ten temat udziela? nie b?d? i prosz? o uszanowanie mojej prywatno?ci, w szczeg?lno?ci w tym wzgl?dzie" - napisa? Ronaldo.

C??, pozostaje nam ?yczy? wszystkiego najlepszego i zdrowia dla syna. W ka?dym razie domy?lamy si? ju? dlaczego Ronaldo tak bardzo chcia? ?lubu z Irin? Szajk. Mo?e uzna?, ?e Rosjanka b?dzie najlepsz? i najbardziej odpowiedzialn? matk? dla jego dziecka.

Taka informacja z jego strony z pewno?ci? jednak zaskakuje, a sk?d pochodzi mama dziecka mo?emy naprawd? nie dowiedzie? si? nigdy
.

?r?d?o: babol.pl

@Topic
Wie?? okropnie mnie zaskoczy?a. Dos?ownie 2h temu z kumplami, k??cili?my si? czy Ronaldo jest ..., wi?kszo??, nawet na ca?ym ?wiecie, os?b tak my?la?a. Teraz trzeba ?yczy? szcz??cia w wychowaniu dziecka.

Odp: Cristiano Ronaldo ojcem !!!

No ?adnie Ronaldo dorobi? si? synka. No nic pogratulowa? mu w nowym "trybie ?ycia".
Co do tego ?e nie chce ujawni? to?samo?ci dziecka to bardzo dobrze.

Dla mnie to i tak sterta sklejonego plastiku.

no nic tylko ?yczy? mu wszystkiego dobrego na nowej drodze ?ycia i wszystkiego najlepszego Dla synka ;p ode mnie.

Osobi?cie nie mam nic do Ronaldo, ale to co on robi nie doprowadzi go do happy endu. Zmienia plastikowe niunie co kilka miesi?cy.. Ciekaw jestem, z kt?r? ma dziecko? - pewnie sam nie wie..
Tak czy siak, prawda wyjdzie na jaw pr?dzej czy p??niej, a je?li on wypowiada si? na portalach, gazetach, ?e nie ujawni to?samo?ci dziecka to znaczy, ?e si? boi, bo pewnie mia? romans i nie chce, aby to wysz?o na jaw.
To moje skromne zdanie..

duma wielka dla ka?dego m??czyzny by by? ojcem. ;)

Chuj mnie to obchodzi. Gz dla niego ^.-

Wielkie gratulacje dla niego ; ) Niech trenuje syna. Mo?e b?dzie lepszy od niego? M?ody Kris ;D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry