CrossFire Online!

Status
Zamknięty.

Wilczurek

Active User
Maj 25, 2009
Liczba reakcji
12
Witam, ot?? mam do was pytanie czy gracie w CrossFire Online..
Jest to znakomita strzelanka przez neta.

CrossFire_fps_game_cover.jpg

Je?eli gracie w t? gre piszci? tutaj swoje nicki , lub napiszcie do mnie w grze,
M?j nick : ExorcisteQ

1236648027626_f.jpg

20090115_PC%20Online_Cross%20Fire_Crossfire20080920_0018.jpg

6616d25f0a0f8bec33c29b66dacbd1b8_1Crossfire20080919_0024_540x405.jpg

Odp: CrossFire Online!

Hmm wygl?da to dosy? ciekawie. Jak mieszanina cs'a, urt, i soldata w jednym. Jutro postaram si? ?ci?gn?? t? gr? i co? wi?cej o niej powiedzie?. Na razie mog? tylko powiedzie?, ?e mnie troch? zainteresowa?a ona. :)

Pozdrawiam.

P.S Wilczurek, czy m?g?by? poda? jakie? ip lub nazw? serwera na kt?ry mo?na by by?o wej?? i pogra? jutro? Tak, ?ebym nie musia? szuka?.

?ci?gam, zobacz? czy b?dzie fajna bo si? naprawde dobrze zapowiada...

Jutro wrzuc? screeny.

Podobne do CS'a w sumie mog? spr?bowa? zagra?, ale grafika troch? sztuczna i p?aska.
No nic, mo?e wpadnie mi do gustu. Klient 332 MB widz?, ?e ma.

Gra?em w to. Ale grafika jest lipna, polecam Combat Arms. Ta gra jest jeszcze nie dopracowana ;)

Ja Gram w CrossFire Online.Jest to bardzo fajna strzelanka je?li kto? chce zagrac zemn? to pisac na gg 7889137 :)

Naprawde bardzo fajna gierka :p

M?j nick to Bongoo ;]

pozdr,

Te? gram :) mam cheata ale nie wiem jak go wlonczyc xDjak ktos chce zagrac to niech pisze na gg 8917903 mam nick warcho

Haha gram w crossa. Jak cos moj nick w grze:krzychubogac :) !!

@warchol103
Cheaterom m?wimy NIE!
@top
Osobi?cie nie gram w Cross'a ale gra?em w Warrocka(roi si? tam od cheater?w, ale warto zagra?).
Grafika cross'a mnie nie przekona?a, zreszt? tak samo jak grafika z CS'a, dlatego preferuj? Combat Arms.
Pozdrawiam,
Ivex!

Ostatnia edycja:

Tez w to gram nick
[D]ark*Furio
Mam spop
sporo broni
Mialem taka srebna tabliczke (ranga) ale zapomnialem passy :P

Pozdro

@warchol
Cheaterzy to nooby.

@topic
Og?lnie gra?em w CrossFire dosy? d?ugo, spodoba?a mi si? nawet ta gra, jednak?e po d?u?szym czasie po prostu jako? tak jak mnie wci?gn??a, tak i znudzi?a, gdy? po prostu nie przypad?a mi do gustu grafika, oraz wkurzaj?ce jest to, ?e nie przy wszystkich broniach mo?na zrobi? zooma. Og?lnie gra z?a nie jest, ale dosy? szybko si? nudzi. ;)

Ja gram w Crossfire :P moj nick Monster098 :) :P

Gra?em dosy? d?ugo - i jedyne co mog? powiedzie? to nie polecam.

Gra jest taka "sztuczna" i szybko si? nudzi, o wiele lepsz? gr? jest Warrock.

Gra?em w CrossFire dawno :>Ta gra jest plastikowa. Szybko si? "mia?d?y' przeciwnik?w- wiem , ?e na real to po 1 strzale powinna osoba spa?? :> Tak jak @UP WarRock jest lepszy zacz??em gra? jaki? tydzie? temu i polecam Warrocka :> a w CF mo?e jeszcze kiedy? program ;>

[GRACZ][/GRACZ]hcialbym bota na exp prosze o pomoc10413468

?ci?gn??em,spatchowa?o mi si?,co? jaki? antycheat czy co?,i si? dalej nie w??cza...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry