-Tibia 8.50 Cruel-World.pl

Status
Zamknięty.

Sinner

ChoSen|One
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
52
Witam,
chcia?bym Wam przedstawi? zupe?nie ?wie?y i wyko?czony projekt Cruel-World. G??wnym atutem serwera jest fakt i?, OTS jest robiony dla graczy, przez graczy. Co to znaczy dla Was ? OTS b?dzie aktualizowany, przez ludzi, kt?rzy wiedz? co jest najlepsze w tego typu przedsi?wzi?ciach.
Oczywi?cie, posiadamy serwer dedykowany, co pozwoli Wam na "hunty" bez jakichkolwiek lag?w.

Co posiada nasz serwer ?

-w?asna mapa + edytowana vanilla
-system kupowania poprzez d?wignie
-system VIP (lecz nie daje on nie wiadomo czego)
-system najazd?w
-wiele quest?w, takich jak Inq, Demon Oak, PoI, Anni, DHQ i wiele innych
-eventy
-wyr?wnane profesje
-war system

Raty serwera:

1-50 = 40x
51-80 = 30x
81-120 = 25x
121-140 = 20x
141-160 = 15x
161-200 = 10x
201-250 = 7x
251+ = 3x

mlvl =9x
skills =20x

Co do pvp, blackskull zosta? usuni?ty i zast?piony starym systemem banowania za pk.
Limit frag?w do rs/ban:
Dzie?-6/9
Tydzie?-15/20
Miesi?c-35/45

Par? fotek z serwera :

Co do dok?adnej daty startu, niestety nie jestem pewien. Jednak powinno to by? w tym tygodniu. Z biegiem czasu, podam Wam dok?adny dzie? i godzin?.

Pozdrawiam, Sinner.

Odp: Cruel-World.pl

Zapowiada si? nawet nawet, napewno sprawdz? projekt, mapka ciekawa, wyr?wnane exp stage :D bede gra? :D

Zapowiada sie znakomity ots.Napewno wejde i sprawdze.

P.S nie wiem czy to blad ale sam zobacz
345eidz.jpg

W czerwonym prostakacie ziemia nie jest tak samo zrobiona jak w zoltym kwadracie(chodzi mi o border)

Uuu Zajebioza . !! Na to czekalem :))

@Silver~~
Dzi?kuj? za zg?oszenie, je?eli nie zapomn? to zaraz to poprawi?.
Co do OTS, to zosta?o mi do poprawienia nowe miasto oraz system rajd?w.

Mo?liwe, ?e odpal? dzisiaj beta testy : )

heh Czekam/y z niecierpliwoscia na testy a najbardziej na start ots bo oprocz malych niedociagniec na mapie to ots prezetuje sie zej***** tylko pogratulowac.

Zapowiada sie super ots :D Calkiem przyjemna mapka ;P Napewno wbije

@outtopic

sinner to ty z siery?

Ostatnia edycja:

Czy projekt ots upadl??Gdyz od 2 dni ZeRo wiesci od Sinnera :( a mialem wielka nadzieje zagrac na ots z wlasna mapka.

@UP
Oczywi?cie, ?e nie, musz? tylko doko?czy? budow? jednego z miast oraz dorobi? system task?w.
Lada dzie? OTS wyjdzie - serwer dedykowany ju? jest.

@up
to bardzi sie ciesze ze projekt nie upadl i ze bede mial mozliwosc zagrania na ots:D
A na stronce bedzie zakladka Aukcje?

@UP
Oczywi?cie, wszystkie dost?pne i przydatne bajery znajd? si? na naszej stronie. Mam tylko problem z szablonem strony, nie wiem jaki wybra?, zapewne b?dzie to ten znany z Tibi.com.

#Status OTS 98% Done !

Ten szablon jest spoko i mysle ze dla kazdego przejrzysty takze to dobry pomysl

tak zgadzam sie z panem up ze ten szablon bedzie najbardziej pasujacy gdyz jest dosc "przejrzysty" i nie powinien sprawiac problemow ze znalezieniem "opcji" gracza ktorzy nie mieli do czynienia z tibia real jak i open server.

Mozna sie dowiedziec kiedy mniej wiecej ruszy ots? bo nie wiem czy czekac czy nowego szukac..

Co si? dzieje z serverem? Czy prace nadal trwaja?

Coz sadze ze Sinner ma dosc duzo roboty z ots ale zapewnie nie tylko z ots xD(czas dla rodziny,kolegow,dziewczyny?) wiec ludzie troszke cierpliwosci xD sami czytaliscie w z 1 postow sinnera ze ots w 98% done tak wiec pokladajmy nadzieje iz ots ruszy:D

oh8cc1.jpg

System automatycznych raid?w - done !
Status OTS - 99% done,
By? mo?e, zrobi? dzisiaj/jutro beta testy, je?eli kto? jest zainteresowany pomoc?, niech ?le PW.

@Edit
xc50k4.jpg

Screen z kopalni.
Musz? jeszcze popracowa? kilka chwil nad map? no i mo?emy rusza?, dedyk i wszystko inne przygotowane do startu.
Okej, czas na kim?, musz? jutro o 6~~ wsta?, ?eby poszusowa? na snowboardzie.

Ostatnia edycja:

No to chyba projekt upadl no coz bywa a zwlaszcza ze zaczela sie szkola i tera nie ma sie czasu na robienie ots czy tez czegos innego.

Dobra, ots tyle wart widze, ziomek leci w k?lki wiec niech sobie leci, jak wystartuje 6 stycznia obojetnie o jakiej godzinie, pogram z eqip? 20/30 os?b XDD
tak to wysrane na to

And ???????????? :p:p

Status
Zamknięty.
Back
Do góry