Sinner
ChoSen|One
- Liczba reakcji
- 52
Witam,
kilkana?cie tygodni temu prowadzi?em projekt Cruel-World, wi?kszo?? ze ?ledz?cych go u?ytkownik?w straci?a wszelk? nadziej? na powodzenie owej pracy, jednak to w?a?nie dzisiaj wychodz? na przeciw Wam z moim gotowym produktem - CruelOT. Oto zapowied? zawieraj?ca reklam? mojego otka, napisana przez znajomego (tak wiem, jestem leniwy):
Znudzi?a Ci si? ci?g?a gra na real mapach? Masz dosy? serwer?w kt?re powstaj? tylko dla kasy i zostaj? wy??czane po miesi?cu, je?li tak to musisz zagra? na CruelOT
OTS zosta? stworzony przez cz?owieka, kt?ry ma do?wiadczenie w tworzeniu serwer?w. Oferuje on:
-w?asn? map? + vanilla z ciekawymi miastami, lokacjami i expowiskami
-nowe questy (za ka?dy wykonany wi?kszy quest, opr?cz przedmiot?w zostaniemy r?wnie? nagrodzeni outfitami)
-system wojen taki jak na rl tibii (tarcze i te bajery)
-zbalansowane profesje
-ca?kowicie losowe najazdy
-obs?ug?, kt?ra codziennie stawia sobie za zadanie ogarni?cie wytypowanych b??d?w przez graczy
-cz?ste updaty
-d?uga ?ywotno?? serwera
-stage exp, kt?ry zosta? specjalnie dobrany, aby do?? szybko osi?gn?? poziom potrzebny do walki z innymi, jednak nie na tyle wysoki, aby po kilku dniach na serwerze biega?y ludziki z 300 lvl'em
Na mapie znajduj? si? questy pochodz?ce z RL Tibii, kt?re zosta?y wytypowane przez autora CruelOT jako najlepsze. Znajdziesz u nas mi?dzy innymi:
-INQ
-Anni
-PoI
-Demon Oak
Mapa zosta?a stworzona z my?l? o graczach, oczywi?cie planujemy dalsz? modernizacje naszego ?wiata.
Oto kilka screen?w z gry:
Na naszym serwerze zosta?y wprowadzone komendy, kt?re wg mnie (Sinnera) prowadz? do przyjemno?ci rozgrywki:
!bless - kupno bless
!aol - kupno aol
AccMaker:
Forum:
Protoko?y: 8.54/8.55 !
Nie przegap startu: 25 kwietnia, godzina 13:00 .
Do zobaczenia w grze !
kilkana?cie tygodni temu prowadzi?em projekt Cruel-World, wi?kszo?? ze ?ledz?cych go u?ytkownik?w straci?a wszelk? nadziej? na powodzenie owej pracy, jednak to w?a?nie dzisiaj wychodz? na przeciw Wam z moim gotowym produktem - CruelOT. Oto zapowied? zawieraj?ca reklam? mojego otka, napisana przez znajomego (tak wiem, jestem leniwy):
Znudzi?a Ci si? ci?g?a gra na real mapach? Masz dosy? serwer?w kt?re powstaj? tylko dla kasy i zostaj? wy??czane po miesi?cu, je?li tak to musisz zagra? na CruelOT
OTS zosta? stworzony przez cz?owieka, kt?ry ma do?wiadczenie w tworzeniu serwer?w. Oferuje on:
-w?asn? map? + vanilla z ciekawymi miastami, lokacjami i expowiskami
-nowe questy (za ka?dy wykonany wi?kszy quest, opr?cz przedmiot?w zostaniemy r?wnie? nagrodzeni outfitami)
-system wojen taki jak na rl tibii (tarcze i te bajery)
-zbalansowane profesje
-ca?kowicie losowe najazdy
-obs?ug?, kt?ra codziennie stawia sobie za zadanie ogarni?cie wytypowanych b??d?w przez graczy
-cz?ste updaty
-d?uga ?ywotno?? serwera
-stage exp, kt?ry zosta? specjalnie dobrany, aby do?? szybko osi?gn?? poziom potrzebny do walki z innymi, jednak nie na tyle wysoki, aby po kilku dniach na serwerze biega?y ludziki z 300 lvl'em
Na mapie znajduj? si? questy pochodz?ce z RL Tibii, kt?re zosta?y wytypowane przez autora CruelOT jako najlepsze. Znajdziesz u nas mi?dzy innymi:
-INQ
-Anni
-PoI
-Demon Oak
Mapa zosta?a stworzona z my?l? o graczach, oczywi?cie planujemy dalsz? modernizacje naszego ?wiata.
Oto kilka screen?w z gry:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
Zaloguj or Rejestracja
Zaloguj or Rejestracja
Zaloguj or Rejestracja
Zaloguj or Rejestracja
Zaloguj or Rejestracja
Zaloguj or Rejestracja
Zaloguj or Rejestracja
Zaloguj or Rejestracja
Zaloguj or Rejestracja
Zaloguj or Rejestracja
Zaloguj or Rejestracja
!bless - kupno bless
!aol - kupno aol
Mno?niki:
1-50 = 50x
51-80 = 40x
81-120 = 30x
121-150 = 20x
151-180 = 10x
181-200 = 5x
201+ = 3x
mlvl = 10x
skile = 25x
loot = 2x
IP: CruelOT.pl1-50 = 50x
51-80 = 40x
81-120 = 30x
121-150 = 20x
151-180 = 10x
181-200 = 5x
201+ = 3x
mlvl = 10x
skile = 25x
loot = 2x
AccMaker:
Zaloguj or Rejestracja
Forum:
Zaloguj or Rejestracja
Protoko?y: 8.54/8.55 !
Nie przegap startu: 25 kwietnia, godzina 13:00 .
Do zobaczenia w grze !