Crusader OTS

Odp: Crusader OTS

><c><OD?WIE?AM><c><​

Czekam na pytania i podpowiedzi ze strony u?ytkownik?w!

Nie wypali Ci ten OTs, wi?kszo?? b?dzie sie ba?a ci pom?c bo to du?e ryzyko, ty zniech?cisz si? przez brak ekipy.

Ju? mamy ma?y team i praca zaczyna rusza?. Z reszt? czego tu si? ba?? To nie skos na bungee czy co? podobnego, lina si? nie urwie. Najwy?ej kto? mo?e straci? sw?j czas jaki w?o?y? w prace, cho? my?l?, ?e je?li naprawd? si? zaanga?uj? to nie b?dzie mia? ?adnych powod?w by odchodzi?.

Jestem ciekaw co do Magii
i z tymi wied?mami.

Czy Wied?ma to b?dzie profesja ?
I czy b?dzie jaki? m?ski odmiennik wied?my ?

Og?lnie opowiedz o tej maggi w tym ots.

Ta m?ski odpowiednik to pewnie Wied?min ;D
Nie no lubi? te klimaty wiec je?eli mapa b?dzie tak wielka jak nale?y, nie b?dzie lag?w i b?dzie z 2k graczy (powiedzmy sobie szczerze, np.100 to b?d? bardzo s?abe te wojny.) to wbije na pewno, ?ycz? powodzenia, bo to jednak sporo zmian w tibi.

Pyta? mam kilka a mianowicie :
-jak by si? expi?o nacjami ;
-jakie mianowicie questy dla danych nacji ;
-jakie potwory ;
-co zamiast czar?w ;
-czy pracujecie ju? nad mapk?, fabu??, grafikami i skryptami ;
-kiedy by?by start/zapowiedzi ots ;
-inne napisze jak mi si? przypomn? :)

Jestem ciekaw co do Magii
i z tymi wied?mami.
Og?lnie opowiedz o tej maggi w tym ots.
Pierwsza strona si? k?ania... Magiczne profesje nie b?d? tam istnie?! Jedyny potw?r jaki b?dzie z magi? to Wied?ma (nie wied?min ;)))
Ta m?ski odpowiednik to pewnie Wied?min :D
Nie no lubi? te klimaty wiec je?eli mapa b?dzie tak wielka jak nale?y, nie b?dzie lag?w i b?dzie z 2k graczy (powiedzmy sobie szczerze, np.100 to b?d? bardzo s?abe te wojny.) to wbije na pewno, ?ycz? powodzenia, bo to jednak sporo zmian w tibi.
Mo?e i s?abe te wojny by by?y ale to i tak zale?y od graczy czy chc? w niej bra? udzia? czy nie! Zmusi? ich nie mo?emy! Poza tym nie chcemy robi? War OTS.
@Bialkoo przyjdzie admin to Ci odpowie
.

Pyta? mam kilka a mianowicie :
-jak by si? expi?o nacjami ;
-jakie mianowicie questy dla danych nacji ;
-jakie potwory ;
-co zamiast czar?w ;
-czy pracujecie ju? nad mapk?, fabu??, grafikami i skryptami ;
-kiedy by?by start/zapowiedzi ots ;
-inne napisze jak mi si? przypomn? :)

-B?d? specjalne miasta (buntownicze) i questy za, kt?re wykonanie dostajemy expa.

-Szczeg???w nie mog? zdradzi? ale b?d? si? r??ni? od siebie

-"Potwory" nazwa? bym je raczej "ludzkie potwory". Nie b?dzie raczej ?adnych magicznych opr?cz wied?my.

-Zamiast czar?w b?d? skille.

-Tak!

-Na razie nie przewidujemy startu po co mamy podawa? jak?? dat? skoro mo?emy nie dotrzyma? terminu. Jak b?dzie 95% to podamy przypuszczaln? dat? (przybli?on?). Na zapowied? jeszcze poczekacie bo chcemy pokaza? Wam jak najwi?cej o danej frakcji/profesji.

-Czekam na te inne pytania!

Pozdrawiam Dumpfires!

><c><OD?WIE?AM><c><​

Czemu nic nie piszecie? ;)

Je?eli chodzi o zapowied? zobaczycie j? niestety pod koniec lipca lub w po?owie sierpnia. Jeden z mapper?w mia? problem z komputerem i cz??? mapy b?dzie musia? robi? od nowa a w?a?nie chcieli?my pokaza? Wam te miasto. Mo?ecie by? pewni, ?e zobaczycie kilkana?cie nowych item?w cz??? miasta i nowy outfity m. in Asasyna i Templariusza!

Czekam na pytanka :p

Pozdrawiam Dumpfires!

Czy serwer b?dzie spolszczony? (jak tak to super)

Popieram Norus 232 Wbije napewno jak wystartuje

uuuuuu mysle ze ten ots zapowiada sie powaznie, :) napewno zagraam,
Tyle chcia?em wam powiedziec by?cie nie przesadzili z mapa ;o poniewaz "diablo project" przesadzil i chyba ma syfiastego dedyka, jezeli na tamtym otsie jest ponad 5 ludzi online sa duze lagi, jezeli ok 7-8 to koszmar, lag za lagiem -.-

@xhstos12
7 os?b i lagi? To raczej nie mo?liwe je?li stoi on na dedyku.. Chyba, ?e hostuj? na razie w domu, dop?ki nie przejdzie na dedyk i je?li mapa jest dosy? du?a no to mo?e i s? lagi.

Back
Do góry