• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Crypton] Galeria

Status
Zamknięty.

Crypton

Advanced User
Liczba reakcji
26
Witam,
Postanowi?em zrobi? temat z moimi mapkami, jestem pocz?tkuj?cym mapperem, mapki robi? gdzie? od ko?ca grudnia.

Jaka? natura:
o7118p.png

Zej?cie do piek?a:
2ahywsn.png

Rookgaard (praca z Lutego, niesko?czona)(99% autoborder)(wiem, ?e s?aba ;)):
2qi3878.png

Zapraszam do komentowania.

Odp: [Crypton] Galeria

Nie do ko?ca mi si? twoje mapki podobaj?.Ale og?lnie rzecz m?wi?c ?adnie Ci wysz?y.
Poczytaj jeszcze troch? poradnik?w i zn?w poka? nam co potrafisz.Dobra rada, nie u?ywaj autobordera.Zacznij stosowa? RAW, b?dzie to dla Ciebie bardzo dobrym rozwi?zaniem w kszta?ceniu si?.Powodzenia i czekam na nast?pne prac?.Na razie nie b?d? ocenia?.

Praca nr. 1:
Praca spoko, troch? niedoci?gni?? i przyda?y by si? jakie? urozmaicenia bo wida? zwyk?? natur?.
Praca nr. 2:
Praca ma?a ale ?adna w kt?rej prawie nie ma co ocenia? bo to jest za ma?e, niekt?re ognie s? za blisko siebie.
Praca nr. 3:
Ten domek po lewej jaki? taki kwadratowy, nie podoba mi si? ?e ko?c?wki g?r doko?czy?e? wysok? traw? bo to wygl?da jak by kawa?ek by? w powietrzu(przynajmniej mi si? tak wydaje). Tu te? wida? troch? niedoci?gni??.
Og?lnie nic nadzwyczajnego, spr?buj zrobi? co? bez auto bordera.
Pozdro

?wietny kawa?ek mapy :
Domki nieco kwadratowe ale jednak a? tak si? tego nie widzi z powodu tych wszystkich szczeg???w;Wed?ug mnie masz talent i powiniene? robi? za mapera na jakim? porz?dnym OTS-ie.Og?lna ocena to 10/10

No to teraz ja :D

1 zdj?cie - Mi si? podoba , lecz mo?esz da? wi?cej natury,
2 zdj?cie -
Praca nr. 2:
Praca ma?a ale ?adna w kt?rej prawie nie ma co ocenia? bo to jest za ma?e, niekt?re ognie s? za blisko siebie.

Mam to samo zdanie co kolega ,

3 zdj?cie - Tutaj natura jest nieco lepsza , domki troche kwadratowe . Poczytaj poradniki jak zrobi? fajne domki , bardzo to pomaga !!!

No to jak moge to se tak se ocenie : 5/10
PZDR

Twoje mapki s? fajnie najbardziej podoba mi si? numer 3 chod? wszystkie s? fajnie...Ale i tak tw?j server jest lepszy xd

Pozdro By Bobek

Prace nie s? najgorsze, jednak ?adne do ko?ca te? nie s?. Na pierwszym zdj?ciu mog?e? u?y? wi?cej k?pek trawy lecz nie tych g?stych. Nie podoba mi si? tutaj szare i bia?e pod?o?e. Brzegi ujd? chod? do ko?ca ?adne nie s?. Na drugim zdj?ciu do?? dobry klimat, troch? te szare g?ry mi tutaj jednak nie pasuj? no i og?lnie kszta?t tego przej?cia taki nijaki. Rookgaard nie najgorszy chod? nic ciekawego nie prezentuj?, prosta natura i troch? monotonie zrobione budynki. Og?lnie nie jest ?le, ?wicz dalej a b?dzie lepiej ; D Og?lna ocena za te prace 6/10.

Zdj?cie 1: Jedyne co mi tutaj nie pasuje to te "b?oto" po ?rodku.
Zdj?cie 3: Nast?pnym razem wy??cz "Show special", co robi? drzewa iglaste obok li?ciastych, za du?o drzew za ma?o kamieni.
Moja og?lna ocena 7/10.

Nie do ko?ca mi si? twoje mapki podobaj?.Ale og?lnie rzecz m?wi?c ?adnie Ci wysz?y.
Poczytaj jeszcze troch? poradnik?w i zn?w poka? nam co potrafisz.Dobra rada, nie u?ywaj autobordera.Zacznij stosowa? RAW, b?dzie to dla Ciebie bardzo dobrym rozwi?zaniem w kszta?ceniu si?.Powodzenia i czekam na nast?pne prac?.Na razie nie b?d? ocenia?.
"Og?lnie rzecz m?wi?c" - To chyba nie do ko?ca ten format zdania o kt?ry Ci si? rozchodzi?o, hrh.
Czas na skomentowanie Twoich map, jednym z atut?w pracy jest ich wielko??, co? lepszego ni? p?? okna edytora. Natura, ca?kiem ale nie ukrywam, ?e masa pracy przed Tob?. Zapami?taj jedn?, a jak?e wa?n? rzecz, i? k?pek trawy jest tutaj sednem mo?esz go da? niemal?e w ka?dym miejscu r?wnie? narastaj?cy o krzew drzewa b?d? po prostu o drzewo.

Status
Zamknięty.
Do góry