-Tibia 8.60 Custom Evolutions Remake

Status
Zamknięty.

czopka

User
Maj 4, 2009
Liczba reakcji
3
Zapraszam na JaroslawskiOTS
IP: jaroslawskiots.eu
PORT: 7171
KLIENT: 8.6
Server Stage:
1 -200 - 1300x
201-400 - 950x
401-665 - 620x
666-800 - 400x
801-1000 - 225x
1001-1300 - 90x
1301-1700 - 40x
1701-2500- 20x
2501-3299 - 8x
3300-4099 - 5x
4100 - 2x
Skill: 75.0
Magic: 55.0
Loot: 3.0
Spawn: 10
Protection Level: 300
Domki od 100lvl
Oko?o 200 teleport?w na expowiska
Nowe Profesje, czary oraz
Balans postaci

Fragi:
White Skull Time: 2 min
rs- od 10 frag?w dziennie/ tygodniowo 50/ miesiecznie 150
Server zawiera r?wnie?:
Pet system
rain system
monster outfit system dostepny za cc
~~Darmowy Pacc, vip~~
Dodaje kilka screen?w:
depotg.png

Promotion City:
promotioncity.png

Questy:
questv.png

questyj.png

Odp: Custom Evolutions Remake

Przy Quest room co? brakuj? (nie wygl?da ?adnie to czarne). Ale na 8.6 to najs :D

sojzalem na pierwsze 2 ssy i pomyslalem:
ja J***e, pierwszy ots evo middle exp od kilku tygodni ktory ma ladna mapke i sie zapowiada zaje**scie, potem spojzalem na 3 ss i wszystkie itemy i caly czar prysl :(

zrob nowe itemy, podniesc wartosci 8.6, dorob questy na nie a nie badziew z 8.0 i wtedy moze da sie grac... (i custom potwory przedewszystkim)

kurwa ludzie nie widzicie tego? ots z downloadu.. tzn z allegro..
TA MAPA TO FAST-EVO!
og?lnie powiedz mi czym ma si? wyr??nia? tw?j ots od 109129381094732098472 innych evo?
Wszystkie evo to jeden shit za przeproszeniem...
nie wspomn? o rl mapach...
?ci?gn??e?, ustawi?e? expa, w??czy?e? xamppa, ogan??e? czy da si? zalogowa? i masz serva : ) ?atwiej zrobi? ni? Visum....
Ale ja i tak podziwiam za wytrwa?o?? przy ?ci?ganiu serva... zaparzy?e? sobie melisy ?eby si? nie posra? z wra?enia ?e zaraz b?dziesz mie? server?
Sorry ?e tak atakuje ale tw?j server jak ju? wspomnia?em jest taki sam jak setki innych...
Dla mnie jedynymi na aktualnej arenie serverami s?: Grim, atlantyda, RA i kilka innych nie pami?tam nazw...
Og?lnie nie polecam i raczej zach?cam do gry na serverach RPG (ale aktualnie chyba nie ma online jakiego?...)

#up
Ogarnij si?, co z tego ?e jest 94783874923 takich serwer?w, jest zapotrzebowanie to takie serwery powstaj?, a na tych twoich erpegach tworzonych przez x lat b?dzie gra?o po 10 os?b.

#t
Exp jak dla mnie za du?y ale widz?, ?e fajny OTSik.
Pogra?bym ale tak jak powiedzia?em za du?y exp dla mnie :/
Powodzenia

kurwa ludzie nie widzicie tego? ots z downloadu.. tzn z allegro..
TA MAPA TO FAST-EVO!
og?lnie powiedz mi czym ma si? wyr??nia? tw?j ots od 109129381094732098472 innych evo?
Wszystkie evo to jeden shit za przeproszeniem...
nie wspomn? o rl mapach...
?ci?gn??e?, ustawi?e? expa, w??czy?e? xamppa, ogan??e? czy da si? zalogowa? i masz serva : ) ?atwiej zrobi? ni? Visum....
Ale ja i tak podziwiam za wytrwa?o?? przy ?ci?ganiu serva... zaparzy?e? sobie melisy ?eby si? nie posra? z wra?enia ?e zaraz b?dziesz mie? server?
Sorry ?e tak atakuje ale tw?j server jak ju? wspomnia?em jest taki sam jak setki innych...
Dla mnie jedynymi na aktualnej arenie serverami s?: Grim, atlantyda, RA i kilka innych nie pami?tam nazw...
Og?lnie nie polecam i raczej zach?cam do gry na serverach RPG (ale aktualnie chyba nie ma online jakiego?...)
dzi?ki za rade o kupnie z allegro ale nie skorzysta?em z tego jak zapewne Ty ;)
co do download'u to ka?dy ots jest z Download'u i nie s?dz? tutaj aby? sam zrobi? cokolwiek od zera.
mimo wszystko dzi?ki za opinie ;)

(...)a na tych twoich erpegach tworzonych przez x lat b?dzie gra?o po 10 os?b.

Lepsze 10 os?b my?l?cych, kt?rym mog? z rado?ci? questy robi?, ni? 200 bezm?zgich dzieci, kt?rym tylko pvp i marudzenie w g?owie.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry