Odp: Cyna, One, Virtelio - O tnecie
czego nikt mi nie zabroni
Kadra zarz?dzaj?ca forum ma prawo Ci tego zabroni? w prosty spos?b - ban. Nie o?mieszaj si? bardziej Cynna, bo chyba jako jedyny z ca?ego trio jeste? normalny, a teraz czas na te pizd?.
Hmm Speeder tak mnie nazwa? o ile si? nie myl?, wi?c wymy?l co? w?asnego.
kt?ry mia? Hane Montane w awatarze xDD
Wsp??czuj? sn?w, kt?re miewasz.
Najwi?kszy hipokryta na ca?ym forum
To ty kaza?e? swojego ziombla Virtelio zlikwidowa? z forum i vt, a teraz jeste? jego ziomkiem - hmm hipokryta? No i jeszcze te reputy za twoje zdj?cia od Kazii i wiele innych czego sam jeste? ?wiadomy i nie musz? o tym pisa? raczej; )
o kt?rym nawet szkoda pisa?.
Mimo to piszesz - hipokryta v2
Anyway, my nie jeste?my raperami, a rozpierdoli?em ci? w bitwie jak chcia?em, wi?c jeste? g?wnem, w jedynej rzeczy, kt?r? mia?e? rzekomo dobrze robi?.
Nie jeste?cie raperami - masz racj? - jeste?cie pajacami, kt?rzy potrafi? zwr?ci? na siebie uwag? - gratuluj? mo?e przyda wam si?, to w przysz?ym zawodzie - pajaca. Rozjeba?e? mnie w bitwie i co? Zapisa?em si? tylko dlatego, bo kiedy? co? pisa?em i s?ucham rapu, a nie dlatego, bo chc? by? czy tam jak wi?kszo?? uwa?a jestem raperem, ale pewnie trudno ci to zrozumie?, bo twoje argumenty, to odwracanie kota ogonem - znasz to? Co do jedynej rzeczy, to nawet jakby ci? ?wiatowi informatycy uczyli, to b?d? lepszy od ciebie. Kurwa typ co napisa? program wy?wietlaj?cy napis TNET z litery "O" czy tam "0" czy chuj wie jak to by?o i jeszcze dojeba? ka?d? pozycj? oddzielnie - gratuluj? skills?w.
S?oma z but?w ci wystaje, taka prawda ; )
Widzia?e? to w rzeczywisto?ci czy ci si? ?ni?o. W og?le, to ty chyba jeste? z wioski i walasz si? po polu nie ja; )
Te wasze argumenty o tym, ?e niby jestem chujowym raperem s? do?? ?mieszne zw?aszcza, ?e nigdy nie nagra?em i nie mia?em zamiaru nagra? tylko napisa?em par? tekst?w, kt?re nie ujrza?y ?wiat?a dziennego, ale co tam w waszych oczach jestem raperem - ?miech na sali. Og?lnie One skoro jestem hipokryt?, to czemu mam poparcie ludzi, kt?rzy co? wiedz??
btw. Pode?lij jaki? tekst do wakefula, to si? po?miejemy jak b?d? z nim gada?. Szukacie przyjaci?? tam gdzie nie trzeba, bo mentalne gimbery powinny w brodziku siedzie?.
Na koniec rap cytat:
"Chuj obchodzi mnie co my?l? o mnie,
gdy najg?o?niej pierdol? ci co majka mog? czy?ci? po mnie."