What's new

Cyna, One, Virtelio - O tnecie

Status
Not open for further replies.

Cynna

Senior User
Reaction score
107
Cze??. Oto powsta?a nowa piosenka o tnecie.

Tekst:

Pierwsza zwrotka - Cyna
Refren - One

Wokal - Virtelio

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670
Odp: Cyna, One, Virtelio - O tnecie

Wtyczka adobe flash ulegla awarii...
Nawet posluchac nie moge.
Nie da rady wrzucic na jakas inna stronke?

@edit
Nie chce mi sie komentowac... moze pozniej cos tu napisze.

Last edited:

Budzik

Senior User
Reaction score
165

Mi si? podoba. Fajne, humorystyczne podej?cie do klimatu, jaki aktualnie panuje na forum. Dobrze wam to wysz?o, dobry tekst, bit mi si? podoba, jest nie?le.

shadow3645

Advanced User
Reaction score
15

Beat od Wuwunia - Oj tam Oj tam :D
Na propsie!

Xervin

Boxxy <3
Reaction score
78

"Id? do sklepu po rogala,
Eturl sprzeda? mi globala"

O kurwaaa, miazga ;d

Fajny beat, fajne wykonanie, najwa?niejszy jest dobry humor :D

Diss na Tnet =d

ale hipokryzja, bo przecie? autor refrenu te? w?azi? w dup? by mie? rang? i dawa? swoje zdj?cia Kazii za reputy czy te? b?aga? o nie p?? forum - czyli nie dostawa? ich z wyboru co?

Signed, pami?tam to dobrze. ;P

Last edited:

Michusjedem

Active User
Reaction score
12

Zajebisty tekst :d Og?lnie to ?adnie, ?adnie, nagrajcie wi?cej! ;d

Avrellius

Senior User
Reaction score
41

Nie lubi? takich klimat?w, ale powiem szczerze fajnie si? s?ucha tej piosenki. Ca?a prawda o obecnym tnecie i tym, co aktualnie tutaj panuje. Brawo za pomys? i odwag?. Nie mo?na przecie? w spokoju patrze? na to, co si? tutaj wyrabia.

• Like
Reactions: Sco

PectoDrill

Advanced User
Reaction score
15

"Ko?c?wki, we? typie przesta?, odbij, wylecz kompleksy, ale pami?taj by si? nie sprzeda?"
Szczerze to nawet ju? mnie wykonanie nie obchodzi, technika, flow, ale hipokryzja, bo przecie? autor refrenu te? w?azi? w dup? by mie? rang? i dawa? swoje zdj?cia Kazii za reputy czy te? b?aga? o nie p?? forum - czyli nie dostawa? ich z wyboru co? Cynna raczej nic takiego nie robi?, bo on by? zawsze inny, wi?c nic do niego nie mam, a Virtelio to hipokryta co mia? nie rapowa? ejkeej peiha2

One

My?l?cy
Reaction score
216

#up

Odezwa? si? Archujonde, kt?ry mia? Hane Montane w awatarze xDD Najwi?kszy hipokryta na ca?ym forum, o kt?rym nawet szkoda pisa?. Anyway, my nie jeste?my raperami, a rozpierdoli?em ci? w bitwie jak chcia?em, wi?c jeste? g?wnem, w jedynej rzeczy, kt?r? mia?e? rzekomo dobrze robi?. S?oma z but?w ci wystaje, taka prawda ; )

Wizzaro

Advanced User
Reaction score
6

Hahhahahah powiem tyle, hejterzy nie widz? co powiedzie?, te cioty nie potrafi? wypowiedzie? ani s?owa, popranie nie potrafi? powiedzie? prawdy, k?ami? tylko dla zysku, to jest prawda o tencie. Jakby to powiedzia? modek, zrobi? wszystko tylko dajcie awans. :O

Kto? wa?ny, ale i tak nie wiecie kto. Elo ?

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396

"jestem nadal z Kazi?
2011-06-08 22:16:32
znaczy lubi? j?
2011-06-08 22:16:36
bardzo j? lubi?
2011-06-08 22:16:45
ale poprostu akurat jestem za t? reform?
2011-06-08 22:16:59
mephisto wyci?gn?? raz do mnie pomocn? d?o?, wi?c mu pom?c chce"

"Virtelio
2011-06-08 14:14:02
ja chce managera dosta? xd

Daxey
2011-06-08 14:14:10
?czemu

Virtelio
2011-06-08 14:14:13
musz? dupsko wyliza? u mephisto =ddd"

"Daxey
2011-06-08 14:23:30
a po chuj ci manager
2011-06-08 14:23:35
i czemu chcesz dosta? go od tak
2011-06-08 14:23:36
: D

Virtelio
2011-06-08 14:24:02
?eby by? zajebistym
2011-06-08 14:24:05
i ?wieci? rang? xd"

To chyba na tyle, co kto robi dla "g?upiego forum".

Sam kawa?eK czyli jego wykonanie to nie ma co komentowa?, bo to nieistotne, pomp? mam, wi?c jest git, ale Virtelio (do kt?rego nic nie mam, tylko oceniam obiektywnie) pasuje chyba najmniej spo?r?d tej tr?jki (kt?ra w sumie nie wiem co tu nawija, bo ja tu s?ysz? jedn? zwrotk? i refren te? rapuje Virtelio).

Arian we? si? za te epki lepiej.

Nied?ugo odpowied?:
Eturl feat Korzon (prod. Kazia) - "Nie sprzedamy ci globala"

Pzdr

Last edited:
  • Like

Budzik

Senior User
Reaction score
165

kt?ra w sumie nie wiem co tu nawija, bo ja tu s?ysz? jedn? zwrotk? i refren te? rapuje Virtelio

Tu chodzi o to (przynajmniej ja tak to zrozumia?em), ?e One i Cynna s? autorami tekstu, natomiast Virtelio rapuje.

Grzonas

Senior User
Reaction score
44

Ju? mam to na kom?rce. Zajebiste! Ch?opaki nagrywajcie dalej bo dobrze wam idzie!

Bounty Hunter

Active User
Reaction score
22

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Miazga, ca?a prawda o t.necie, muzyczka fajna, ciagle to puszczam, jutro pobieram na kome xD!

Miki

HardcorowyKoksu
Reaction score
223

OOoj... No c??, od strony muzycznej nie zamierzam tego ocenia?, gdy? nie warto. Jak dla mnie, to pr?ba(z reszt? marna) wywo?ania czego? na wz?r rewolucji.. Chocia? nie, nie rewolucji, tylko najzwyczajniejszego w ?wiecie flame'a. Ja nie rozumiem os?b, kt?re jad? po kadrze, forum, kimkolwiek, lub czymkolwiek na tnecie, a wchodz? na niego non-stop, jak chcesz pogada? z kim? "normalnym" z forum, a samo forum uwa?asz za g?wno, to we? od tego kogo? gg i spierdalaj, tyle ode mnie, bo nawet nie chce mi si? my?le? dalej nad tre?ci? tego posta.

Cynna

Senior User
Reaction score
107

OOoj... No c??, od strony muzycznej nie zamierzam tego ocenia?, gdy? nie warto. Jak dla mnie, to pr?ba(z reszt? marna) wywo?ania czego? na wz?r rewolucji.. Chocia? nie, nie rewolucji, tylko najzwyczajniejszego w ?wiecie flame'a. Ja nie rozumiem os?b, kt?re jad? po kadrze, forum, kimkolwiek, lub czymkolwiek na tnecie, a wchodz? na niego non-stop, jak chcesz pogada? z kim? "normalnym" z forum, a samo forum uwa?asz za g?wno, to we? od tego kogo? gg i spierdalaj, tyle ode mnie, bo nawet nie chce mi si? my?le? dalej nad tre?ci? tego posta.

Gdyby to by?o na serio to tekst by?by zupe?nie inny. Ja wchodz? na tneta codziennie, czego nikt mi nie zabroni, a poza tym wol? pogada? na sb z kilkoma osobami na raz, przynajmniej jest ?miesznie, ni? z jedn? na gg, co te? robi?. Nie wiem, czy s?ucha?e? w og?le tego kawa?ka, ale wywo?ywanie w flame'a na takim bicie? O te?cie nie wspomn?. Pozdrawiam :D

PectoDrill

Advanced User
Reaction score
15

czego nikt mi nie zabroni
Kadra zarz?dzaj?ca forum ma prawo Ci tego zabroni? w prosty spos?b - ban. Nie o?mieszaj si? bardziej Cynna, bo chyba jako jedyny z ca?ego trio jeste? normalny, a teraz czas na te pizd?.
Odezwa? si? Archujonde
Hmm Speeder tak mnie nazwa? o ile si? nie myl?, wi?c wymy?l co? w?asnego.
kt?ry mia? Hane Montane w awatarze xDD
Wsp??czuj? sn?w, kt?re miewasz.
Najwi?kszy hipokryta na ca?ym forum
To ty kaza?e? swojego ziombla Virtelio zlikwidowa? z forum i vt, a teraz jeste? jego ziomkiem - hmm hipokryta? No i jeszcze te reputy za twoje zdj?cia od Kazii i wiele innych czego sam jeste? ?wiadomy i nie musz? o tym pisa? raczej; )
o kt?rym nawet szkoda pisa?.
Mimo to piszesz - hipokryta v2
Anyway, my nie jeste?my raperami, a rozpierdoli?em ci? w bitwie jak chcia?em, wi?c jeste? g?wnem, w jedynej rzeczy, kt?r? mia?e? rzekomo dobrze robi?.
Nie jeste?cie raperami - masz racj? - jeste?cie pajacami, kt?rzy potrafi? zwr?ci? na siebie uwag? - gratuluj? mo?e przyda wam si?, to w przysz?ym zawodzie - pajaca. Rozjeba?e? mnie w bitwie i co? Zapisa?em si? tylko dlatego, bo kiedy? co? pisa?em i s?ucham rapu, a nie dlatego, bo chc? by? czy tam jak wi?kszo?? uwa?a jestem raperem, ale pewnie trudno ci to zrozumie?, bo twoje argumenty, to odwracanie kota ogonem - znasz to? Co do jedynej rzeczy, to nawet jakby ci? ?wiatowi informatycy uczyli, to b?d? lepszy od ciebie. Kurwa typ co napisa? program wy?wietlaj?cy napis TNET z litery "O" czy tam "0" czy chuj wie jak to by?o i jeszcze dojeba? ka?d? pozycj? oddzielnie - gratuluj? skills?w.
S?oma z but?w ci wystaje, taka prawda ; )
Widzia?e? to w rzeczywisto?ci czy ci si? ?ni?o. W og?le, to ty chyba jeste? z wioski i walasz si? po polu nie ja; )

Te wasze argumenty o tym, ?e niby jestem chujowym raperem s? do?? ?mieszne zw?aszcza, ?e nigdy nie nagra?em i nie mia?em zamiaru nagra? tylko napisa?em par? tekst?w, kt?re nie ujrza?y ?wiat?a dziennego, ale co tam w waszych oczach jestem raperem - ?miech na sali. Og?lnie One skoro jestem hipokryt?, to czemu mam poparcie ludzi, kt?rzy co? wiedz??

btw. Pode?lij jaki? tekst do wakefula, to si? po?miejemy jak b?d? z nim gada?. Szukacie przyjaci?? tam gdzie nie trzeba, bo mentalne gimbery powinny w brodziku siedzie?.

Na koniec rap cytat:
"Chuj obchodzi mnie co my?l? o mnie,
gdy najg?o?niej pierdol? ci co majka mog? czy?ci? po mnie."

Last edited:
  • Like

shadow3645

Advanced User
Reaction score
15

A ja nie b?d? tu pisa? nic o tnecie bo nie mam zamiaru si? wtr?ca?. Podoba mi si? og?lnie kawa?ek. Propsy ziomu?. Jest zajebi?cie. B?dzie jeszcze lepiej!

HateThisSite

Advanced User
Reaction score
55

One o sprzedawaniu piosenkuje~, to tak, jakby dziwka m?wi?a o mi?o?ci!

Tek?cik mi si? podoba, fajna nuta.

Pozdrawiam wszystkich, kt?rzy te? uwa?aj? One za psa i pucybuta :D

Uprzedzaj?c fakty - One zaraz jebnie ?e jestem za ma?o inteligientny, na rozmow? w tym temacie/z nim. Teraz tego nie napisze, bo uprzedzi?em fakty, ale za?o?? si?, ?e wymy?li jak?? historyjk? o 3 elfach i kazshy, kt?ry jest z?y.

Status
Not open for further replies.