What's new

Cyna, One, Virtelio - O tnecie

Status
Not open for further replies.

Cynna

Senior User
Reaction score
107
Odp: Cyna, One, Virtelio - O tnecie

Tak dla wyja?nienia. Jestem pajacem, debilem i hipokryt?. Wbrew temu, co pisze Archi, nie jestem normalny. Jak by?em ma?y to przywi?zywa?em petardy do ?ab, kt?re robi?y z nich flaki, pompowa?em g?sienice ig?? do pi?ki, bo sprawia?o mi to frajd?. Ot taka zabawa. Nawet w tamtym roku ?cisn??em sobie palca opask? zaciskow?, bo kr?ci mnie siny kolor. A wracaj?c jeszcze do tych ?ab, to na prawd?, du?o ich zabi?em, ale zabaw? sko?czy?em z koleg? przecinaj?c ostatni? pi?? wzd?u?, trzymaj?c za rozci?gni?te nogi. Co to ma do tematu, zabijanie tych jebanych ?ab te? nie jest lubiane przez wi?kszo?? ludzi, ale nikt mnie za to nie hejtowa?, bo robi?em to co lubi?, teraz te?.

Last edited:
Reaction score
6

Do wielu os?b kt?rzy tutaj wyskakuj? z pretensjami, ?e nie mamy argument?w ku temu ?eby hejtowa? ten jak?e zajebisty "kawa?ek", jak dla mnie tutaj nie trzeba mie? ?ADNYCH argument?w. Jest chujowy, po prostu. Mam ocenia? wokal kt?ry nie trafia w bit, flow kt?re jest r?wnie chujowe co wokal czy cokolwiek innego? W?tpi?. Dlatego kurdeee, sko?czcie te durne k??tnie i po prostu dajcie sobie siana, we?cie si? za jak?? porz?dn? nagrywk? bo z tego co czytam to One te? ch?tnie wydaje papierkowe na rangi ?eby b?yszcze?, fajowo.

Tryndemere

Active User
Reaction score
26

@UP
Odpu?? prosz? komentarze w moich trackach, bo nawet ten prosty track jest powy?ej Twoich kompetencji. Nie trafi?em w bit. Ja pierdole. Beka w chuj. Flow? :<. Nagrane za pierwszym razem, jak mia?em czas:p. Bez przyk?adania. TO JEST DLA JAJ DO JASNEJ KURWY. Gdybym si? do tego przy?o?yl to w tekscie by?yby same potr?jne :x.

Psychoaktywny

Active User
Reaction score
7

W?a?nie, nie wiem dlaczego nikt nie czyta tematu.

KAWA?EK NIE MA BY? PRO, JEST DLA JAJ.

Serj_Tankian

You've been - thunderstruck.
Reaction score
68
Strona muzyczna - dno, cz?stochowskie rymy, banalne por?wnania, oparcie utworu o gatunek muzyczny stworzony dla zaspokojenia najprymitywniejszych ludzkich gust?w i gu?cik?w, tekst taki sobie, momentami mocno przesadzony i przerysowany.
Karykaturalne, niepotrzebne spojrzenie na rzeczywisto??.Co to niby mia?o wywo?a? ? Je?li zaspokoi? muzyczny niedosyt, nie uda?o si?.Je?li wywo?a? ?miech-uda?o si? jak wida? u bardzo nielicznej grupy odbiorc?w.Je?li wznieci? co? na wz?r powstania ludowego-pora?ka.
A? dziw bierze, ?e zamiast pakowa? tornistry i zapitala? do szko?y, by nadrabia? braki w kulturze i wykszta?ceniu, ludziom si? chce siedzie? przy czym? takim...
Synku, nawet je?li tworzysz co? "dla jaj", musisz si? liczy? z tym, ?e jest to utw?r muzyczny i kto? oceni go w takich kategoriach.Poza tym elementarny szacunek dla odbiorcy okazujesz pisz?c "Ty", "Tobie" wielk? liter?, widocznie nie zosta?e? takich zasad nauczony.Ponadto Tw?j post ?amie ? 3. pkt.1 Regulaminu Forum, bo jak wida? nie umiesz w spos?b kulturalny i rzeczowy odpowiedzie? na krytyk? marnej jako?ci dzie?a.
Nie b?d? si? odnosi? do pejoratywnych okre?le? jakimi raczy?e? mnie obrzuci?,gdy? jest to najni?szy poziom debaty publicznej.
?egnam

Last edited by a moderator:

Psychoaktywny

Active User
Reaction score
7

Poza tym elementarny szacunek dla odbiorcy okazujesz pisz?c "Ty", "Tobie" wielk? liter?, widocznie nie zosta?e? takich zasad nauczony.
?mieszny jeste?. Jak mam ci? szanowa?, skoro ty sam tego nie robisz - gratuluj? nicku z ma?ej litery.

W dupie mam twoj? krytyk?, ale nie b?dziesz mnie poni?a?.

Nie b?d? si? odnosi? do pejoratywnych okre?le? jakimi raczy?e? mnie obrzuci?,gdy? jest to najni?szy poziom debaty publicznej.
Sko?cz z tymi swoimi m?drymi s??wkami, bo za chuja nie pasuj? do twojej interpunkcji. Papa.

Bounty Hunter

Active User
Reaction score
22

@aramiszon
Wypierdalaj s?ucha? tego pojebanego SOAD

@top
Tak jak m?wi cynna, kawa?ek jest robiony dla beki kurwa a wy oceniacie go jak krytycy, pozdro, w??czcie m?zgi, szczeg?lnie aramiszon o/, jo?.

Tryndemere

Active User
Reaction score
26

Synku, nawet je?li tworzysz co? "dla jaj", musisz si? liczy? z tym, ?e jest to utw?r muzyczny i kto? oceni go w takich kategoriach.Poza tym elementarny szacunek dla odbiorcy okazujesz pisz?c "Ty", "Tobie" wielk? liter?, widocznie nie zosta?e? takich zasad nauczony.Ponadto Tw?j post ?amie ? 3. pkt.1 Regulaminu Forum, bo jak wida? nie umiesz w spos?b kulturalny i rzeczowy odpowiedzie? na krytyk? marnej jako?ci dzie?a.
?egnam
Po co on ma Cie szanowa? :/?. Kurwa murzyn, a my?li ?e jest kim? omg. Nie buduj takich zda?, w naszych oczach i tak jeste? marnym idiot?...Nikomu tym nie imponujesz...

Serj_Tankian

You've been - thunderstruck.
Reaction score
68

Po co on ma Cie szanowa? :/?. Kurwa murzyn, a my?li ?e jest kim? omg. Nie buduj takich zda?, w naszych oczach i tak jeste? marnym idiot?...Nikomu tym nie imponujesz...

Bez wzgl?du na rang? lub jej brak, ka?dy cz?owiek jest kim? i nale?y mu si? szacunek.Z tego punktu widzenia Twoje pytanie jest totalnie bezsensowne.
Nie wypowiadaj si? w imieniu zbiorowo?ci, bo to, ?e Tobie si? dane zjawisko nie podoba, nie oznacza, ?e innym tak?e.Nie rozumiem tego pojazdu,bo je?li tworzycie co? dla jaj, to jasnym jest, ?e macie do tego dystans.
Takim pierdzieleniem i atakiem na mnie, pokazujecie, ?e tego dystansu nie macie i ten "utw?r" traktujecie szalenie powa?nie.Jest to wybitnie smutne,acz prawdziwe.

Psychoaktywny

Active User
Reaction score
7

Twoje "?egnam" odebra?em jako koniec tych ?al?w, myli?em si?.

Nie podoba si?, to nie s?uchaj, dobrze wiemy, ?e ta nuta trzyma s?aby poziom, ale kurwa, nie jeste?my raperami. Co do tekstu, je?li wzi??e? go na powa?nie to musisz by? zdrowo jebni?ty :D.

"To ta klika kt?ra nap?dzana nie zale?nie
tworzy rap dla fan?w dla hejter?w nie koniecznie"

Mo?esz te? przeczyta? m?j podpis (drugi wers).

Sco

Senior User
Reaction score
58

ja pierdole, przeczyta?em ca?? 2 stron? do postu supa, potem si? za?ama?em, ile wy piszecie Xd nie r?bcie wara

bit mi si? podoba bo jest prosty, nie wiem dlaczego ale skojarzenie takie bardzo gangsterskie, tekst te? ok, nuta hipokryzmu te? jest, nagrajcie co? jeszcze; d

Ravegon

Weteran
Reaction score
101

Ten bit by? ju? u?yty w kawa?ku Drycha - Fochmajster. Spoko, ?e dla beki, mnie tam nie roz?mieszy?o, nie m?wi? te?, ?e jest na poziomie Kuli. Poza tym ca?kiem dziwna kolaboracja, kt?rej si? nie spodziewa?em nawet w kawa?ku 4fun. ^^

Tryndemere

Active User
Reaction score
26

Przecie? ja zawsze trzyma?em si? z ?anem i Cynn? :<.
Bit WuWunio - Oj tam oj tam ;>.

Status
Not open for further replies.