• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

"Cz?owiek-rakieta" wyl?dowa?!

Status
Zamknięty.

Piotrek1474

Advanced User
cee21bf73f3d0d53a2c6505ac345e49e,5,1.jpg

Szwajcarski pilot Yves Rossy szcz??liwie wyl?dowa? w Wielkiej Brytanii. Kilkana?cie minut zaj?? mu lot nad kana?em La Manche na skrzyd?ach w?asnej konstrukcji.

Szwajcarowi Yves'owi Rossy uda?o si? przelecie? nad kana?em La Manche lotni? o nap?dzie odrzutowym. Po francuskiej stronie kana?u "Cz?owiek Rakieta" zosta? wyniesiony nad Calais na wysoko?? 2,5 tysi?ca metr?w przez samolot transportowy, nast?pnie odpali? 4 silniki odrzutowe wbudowane w przypi?te do plec?w skrzyd?o i wyskoczy? z maszyny. Przelecia? nad kana?em i wyl?dowa? na polu po angielskiej stronie.

49-letni pilot, kt?ry za m?odu siedzia? za sterami my?liwca Mirage szwajcarskiego lotnictwa wojskowego, obecnie pilotuje samoloty pasa?erskie Airbus.

A teraz dla ciekawskich galeria zdj??:

Wiadomo?? wzi?ta z

Jak my?licie czy to k?amstwo czy naprawd? jaki? cz?owiek m?g? tego dokona??

@Bandito
Dzi?ki,?e powiedzia?e? mi o b??dach ortograficznych.

Ostatnia edycja:

Our partners and their custom servers:

Odp: "Cz?owiek-rakieta" wyl?dowa?!

cee21bf73f3d0d53a2c6505ac345e49e,5,1.jpg

Szwajcarski pilot Yves Rossy szcz??liwie wyl?dowa? w Wielkiej Brytanii. Kilkana?cie minut zaj?? mu lot nad kana?em La Manche na skrzyd?ach w?asnej konstrukcji.

Szwajcarowi Yves'owi Rossy uda?o si? przelecie? nad kana?em La Manche lotni? o nap?dzie odrzutowym. Po francuskiej stronie kana?u "Cz?owiek Rakieta" zosta? wyniesiony nad Calais na wysoko?? 2,5 tysi?ca metr?w przez samolot transportowy, nast?pnie odpali? 4 silniki odrzutowe wbudowane w przypi?te do plec?w skrzyd?o i wyskoczy? z maszyny. Przelecia? nad kana?em i wyl?dowa? na polu po angielskiej stronie.

49-letni pilot, kt?ry za m?odu siedzia? za sterami my?liwca Mirage szwajcarskiego lotnictwa wojskowego, obecnie pilotuje samoloty pasa?erskie Airbus.

A teraz dla ciekawskich galeria zdj??:

Wiadomo?? wzi?ta z

Jak my?licie czy to k?amstwo czy naprawd? jaki? cz?owiek m?g? tego dokona??

To ju? nie pierwszy jego, tego typu wyczyn. Ju? par? razy, raz udanie, a raz nie, pr?bowa? takich "sztuczek" lotniczych ;p.
Skoro wiadomo?? zawis?a na onecie, jest tam zamieszczona galeria, to, to musi by? prawda.. ;s!
Troch? g?upio, ?e wszystko kopiuj wklej, bo mog?e? cho?by opisa? swoimi literkami (;s). A i napisa?e? sam tak ma?o, a taki b??d :<

EDIT:
Po pierwsze nie piszemy t?d tylko tond wiem ?e dziwne ale prawdziwe ;] No ciekawe ile zaj??o mu skonstruowanie takiego cacka :P.

Pozdro.

;o!

Ostatnia edycja:

Lol XD! Go?? z jajami, tak to okre?lmy. Prawie jak Boba Fett xd.
Ciekawi mnie, na jakich Airbusach lata.

PS k?amstwo, ca?y ?wiat utworzy? spisek.

Pozdruffka,
Napster ;).

Po pierwsze nie piszemy t?d tylko tond wiem ?e dziwne ale prawdziwe ;] No ciekawe ile zaj??o mu skonstruowanie takiego cacka :P.

Pozdro.

Dziwne i nieprawdziwe... /Woristin

Ohoho, nie no ja bym si? nie odwa?y?, ale wszystko jest prawdziwe. Pracowa? nad skrzyd?ami i uda?o mu si? i poleeecia? daleko :]

Po pierwsze nie piszemy t?d tylko tond wiem ?e dziwne ale prawdziwe ;]
podaj adres, przysle ci slownik.

gosc mi bardziej przypomina batmana. sam chetnie bym sobie polatal na takim cacku - silniki odrzutowe, mniam. niemniej widac jednak, ze latanie jest jego pasja i zycze mu dalszych tak nietypowych sukcesow. ;]

Hueh kole? jest niez?y. Osobi?cie ba?bym si? (na w?asno robionych skrzyd?ach)polecie? w g?r?. Gratz pomys?u, mam nadziej?, ?e jak b?dzie robi? cos podobnego, to si? nie zabije ; D!

Po pierwsze nie piszemy t?d tylko tond wiem ?e dziwne ale prawdziwe ;]

Yeste? G?pi

Wiadomo?? wzi?ta z t?d

Og?lnie to piszemy "st?d" wi?c wszystkie Wasze poprawki s? niew?a?ciwe.. A? ?al czyta?.

Topic; skoro lubi takie ekstremalne wra?enia to plus dla niego, sam osobi?cie te? lubie takie wyczyny (nie to ?e jaki? autorytet ze mnie) xd Ciekawe w jaki spos?b wyl?dowa?.. ?apali go w siatke ?xD

Edit;

Down; widze, ?adnych wniosk?w z niego nie wyci?gne?em.

Ostatnia edycja:

Og?lnie to piszemy "st?d" wi?c wszystkie Wasze poprawki s? niew?a?ciwe.. A? ?al czyta?.

To przeczytaj m?j post ;)

Wyl?dowa? normalnie, poprzez zmienienie pr?dko?ci na wolniejsz?,po woli zbli?aj?c si? do ziemi. Ostatecznie, pr?dko?? by?a tak ma?a, ?? nic mu si? nie sta?o ;)

Edit: Przepraszam m?j b??d, wyl?dowa? na spadochronie.

Ostatnia edycja:

Widzia?em filmik z tego w necie gdzie? ma kole? jazd? trzeba mu to przyzna?.
Hehe mo?e si? doczekamy ?e przeleci kana? La Manche :D
Pozdro!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom