Czas apokalipsy nadchodzi, czy?by? [Koniec ?wiata 21.V.2011]

Czas apokalipsy nadchodzi, czy?by? [Koniec ?wiata 21.V.2011]

• Tak

Votes: 0 0,0%
  • Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Total voters
    43
Status
Zamknięty.
Odp: Czas apokalipsy nadchodzi, czy?by? [Koniec ?wiata 21.V.2011]

Mo?esz przynajmniej spr?bowa? ?mia? si? jak doros?y, bo dzieckiem ju? jeste?.
Chyba jeszcze =d.

@Topic
Od tylu lat ludzie wi??? koniec z ko?cem, a ko?ca nie wida? ;<.

@Down
CH?OPAKI, DAWAJCIE BUNKRY KURWA - MAMY JESZCZE 2 DNI
A gdzie wybudujesz ten bunkier je?li nie b?dzie ?wiata? =d

Ostatnia edycja:

o em d?i, typ si? zjara? i g?upoty pierdoli.
kurwa ja chc? by? redaktorem, skoro oni takie bzdety wymy?laj?, a ludzie to ?api?,
to ja b?d? pisa? o typach, kt?rzy uwierzyli w koniec ?wiata.

koniec? jaki koniec kurwa,
wbijam w to, kto wie czy dotrwam jutra.

CH?OPAKI, DAWAJCIE BUNKRY KURWA - MAMY JESZCZE 2 DNI, BUNKIER Z NAPISEM PAJACE - DAWAJCIE WBITKE, WE?CIE PROCENT.

Kolejny napisany artyku?​

uid_0e9a42f30aa2317735d4e354299c888e1305876039261_width_700_play_0_pos_3_gs_0.jpg

Zag?ad? naszego ?wiata wi??e si? ze zdarzeniami w kosmosie (fot.Stock Photos | Shutterstock: Royalty-Free Subscription Stock Photography & Vector Art)

Koniec ?wiata w sobot? o godzinie 18.00!
09:09, 20.05.2011

Ameryka?ski kaznodzieja Harold Camping wyczyta? w Biblii, ?e 21 maja 2011 roku, o godzinie 18.00 czasu lokalnego nast?pi koniec ?wiata, zag?ada Ziemi i jej mieszka?c?w. Je?li jednak przetrwamy, to nast?pna data zosta?a wyznaczona na 21 grudnia 2012.

Koniec ?wiata przepowiadano ju? wielokrotnie. Z regu?y spodziewano si?, ?e nast?pi to na prze?omie tysi?cleci. Min?? jednak rok 1000 i nic... W po?owie tysi?clecia s?ynne sta?y si? przepowiednie Nostradamusa, francuskiego lekarza, astrologa, matematyka, kt?ry przepowiedzia? ?mier? kr?la Henryka II, by? doradc? Katarzyny Medycejskiej.

Czterowiersze Nostradamusa pisane by?y niezbyt jasno, ale – zw?aszcza po fakcie – okazywa?y si? wyj?tkowo trafne. W roku 2001, po zamachu na wie?e World Trade Center i Pentagon okaza?o si?, ?e Nostradamus pisa? o „wielkim zgie?ku nad miastem Boga”, o „dw?ch braciach, kt?rzy run?”... Pasuje? Pasuje.

Ko?ca ?wiata spodziewano si? te? w roku 2000. Ale kolejny prze?om tysi?cleci min?? spokojnie. Mo?e dlatego, ?e by? to prze?omowy rok tylko dla ludzi pos?uguj?cych si? kalendarzem gregoria?skim? Arabowie licz? swoje epoki od opuszczenia Mekki przez Mahometa, Chi?czycy maj? sw?j kalendarz, dla ?yd?w by?o to ju? pi?te tysi?clecie.

Harold Camping zapowiada zag?ad? Ziemi na sobotnie popo?udnie, 21 maja 2011. Oczywi?cie, ocalone z zag?ady zostan? tylko dusze jego wyznawc?w... Podobne przepowiednie og?aszaj? od czasu do czasu tw?rcy r??nych sekt, przewiduj?cy np. nadej?cie Mesjasza.

Przepowiednia o ko?cu ?wiata w roku 2012 ma pod?o?e astrologiczne. Ma nast?pi? wtedy zmiana biegun?w Ziemi, wywo?ana niezwykle rzadkim – raz na 12 tysi?cy lat – ustawieniem planet uk?adu s?onecznego. Pono? t? dat? zag?ady przewidzieli Majowie, kt?rych kalendarz ko?czy si? w?a?nie pod koniec grudnia przysz?ego roku. Pami?tajmy jednak, ?e Ziemia istnieje d?u?ej ni? od 12 tysi?cy lat i par? takich okres?w ma ju? za sob?.

?r?d?o - tvp.pl

Ciekawe linki
http://www.express.bydgoski.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrIssue=1827&NrSection=2&NrArticle=203910&IdTag=17
http://www.fakt.pl/Juz-w-sobote-koniec-swiata-,artykuly,104162,1.html
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/915445,amerykanie-krakowie-reklamuja-koniec-swiata,id,t.html?kategoria=663

Ja dodam tylko od siebie, ?e mam ju? kompletnie na to wychylone. Co najwy?ej jutro idziemy z kumplami na impreze i b?dziemy si? tylko przygl?dali temu ko?cu ?wiata.. A wasze plany na jutro? :>

Ostatnia edycja:

A wasze plany na jutro?
Alkotrip! ; D Wiem, wiem, mia?em nie pi?. No ale tak? okazj? przepu?ci? to nie?adnie. Zasn? w sobot?, wstan? w poniedzia?ek i przekimam ca?y ten Wasz cholerny koniec ?wiata :(

artyku? napisał:
Harold Camping zapowiada zag?ad? Ziemi na sobotnie popo?udnie, 21 maja 2011. Oczywi?cie, ocalone z zag?ady zostan? tylko dusze jego wyznawc?w... Podobne przepowiednie og?aszaj? od czasu do czasu tw?rcy r??nych sekt, przewiduj?cy np. nadej?cie Mesjasza.
No tak, teraz nie wystarczy ju? postraszy? ludzi cyklicznymi zjawiskami, trzeba te? koniecznie dopierdoli? jaki? w?tek duchowy. Kciuk w d?? dla pana Campinga (chocia? je?li to on wynalaz? przyczepy kempingowe to mog? mu darowa? przepowiednie, zajebista sprawa).

artyku? napisał:
Przepowiednia o ko?cu ?wiata w roku 2012 ma pod?o?e astrologiczne. Ma nast?pi? wtedy zmiana biegun?w Ziemi, wywo?ana niezwykle rzadkim – raz na 12 tysi?cy lat – ustawieniem planet uk?adu s?onecznego.
Nie napisali jakim dok?adnie ustawieniem. Jak ju? m?wi?em - ustawienie w jednej linii nic nie zmieni. Mo?e si? ustawi? w jednoro?ca? Wszyscy b?dziemy rzyga? t?cz? :(

artyku? napisał:
Czterowiersze Nostradamusa pisane by?y niezbyt jasno, ale – zw?aszcza po fakcie – okazywa?y si? wyj?tkowo trafne. W roku 2001, po zamachu na wie?e World Trade Center i Pentagon okaza?o si?, ?e Nostradamus pisa? o „wielkim zgie?ku nad miastem Boga”, o „dw?ch braciach, kt?rzy run?”... Pasuje? Pasuje.
Wszystko mo?na zinterpretowa? tak, ?eby pasowa?o. Szczeg?lnie po fakcie. Jedno zdanie mo?e zosta? "wyja?nione" na miliony sposob?w, a po ponaci?ganiu paru rzeczy mo?na to dopasowa? do wszystkiego.
M?j kolega mia? starszego brata, ale poszli na ?lizgawk? i oboje pierdoln?li na dup?. To pewnie o nich m?wi? Nostradamus.

artyku? napisał:
Ko?ca ?wiata spodziewano si? te? w roku 2000. Ale kolejny prze?om tysi?cleci min?? spokojnie. Mo?e dlatego, ?e by? to prze?omowy rok tylko dla ludzi pos?uguj?cych si? kalendarzem gregoria?skim? Arabowie licz? swoje epoki od opuszczenia Mekki przez Mahometa, Chi?czycy maj? sw?j kalendarz, dla ?yd?w by?o to ju? pi?te tysi?clecie.
Niech Wam zatem nie dr?? serca, przyjaciele. Nied?ugo zrobi? sw?j w?asny kalendarz i jebany koniec ?wiata znowu b?dzie musia? poczeka?, a? na tym moim stuknie 2000 lat ; /
?atwo go w chuja zrobi? ; d

A zatem je?li:
Koniec ?wiata w sobot? o godzinie 18.00!
To b?d? na niego czeka? ze stoperem w r?ce i piwem w drugiej.
C'mon bijacz!

Przepowiadam, ?e koniec ?wiata nadejdzie 26 lutego 2020 roku. Widzicie? Ka?dy mo?e.
Koniec ?wiata - jednym s?owem - brednia.

koniec swiata jedynie jako mo?e by? to tylko taki a nie inny
1268250687_by_verka111_500.jpg

Zgadzam si? z Thorenem, nawet je?li, to na Tibia.Net.Pl i tak b?d? lecia?y nowe posty... Nie no na powa?nie, by?y ju? zapowiadane ko?ce ?wiata setkami razy, i ?adne sie nie sprawdzi?y, to dlaczego ten mia? by si? sprawdzi??

nie wierze w to ale dziwny zbieg okolicznosci. u mnie teraz w chuj grzmi i sie blyska. =d

Dla zainteresowanych polecam jeszcze historyjk? o takich Majach, kt?rzy wrobili w konia Europejczyk?w, ?e koniec ?wiata nast?pi 21 grudnia 2012. Ciekawa ba??.

nie wierze w to ale dziwny zbieg okolicznosci. u mnie teraz w chuj grzmi i sie blyska. =d
Wiem, podobno w Bielsko bia?ej te? grzmia?o jak cholera, no ale u nas na ?l?sku nic, tylko pokropi?o z minute a tak to nic. Hmm, dziwne. Zobaczymy jutro. ^^,

A u mnie w?a?nie troche grzmi, b?yska i wcze?niej pada?o, ale i tak nie wierz? w ten koniec ?wiata :).

Nie wierze w to, ale chcia? bym zobaczy? min? kumpla (gdyby to si? sta?o), kt?ry poprawia? 6 przedmiot?w i uczy? si? z tydzie? :).
Pierdolenie. Jestem ciekaw co wymy?li po 'ko?cu ?wiata' je?eli si? on nie spe?ni :).
Czy on aby nie chcia? rozg?osu dla swojej stacji?
Btw. koniec ?wiata mo?e by? ale nie jutro bo musz? walk? Mariusza zobaczy?.

Stary, ja zawsze wiedzia?em ?e jeste? murzynem, ale ?e jeste? a? taki popierdolony to dowiedzia?em si? dopiero teraz.

Stary, ja zawsze wiedzia?em ?e jeste? murzynem, ale ?e jeste? a? taki popierdolony to dowiedzia?em si? dopiero teraz.
Japa bia?asie, to ?e by?em supportem to nie znaczy, ?e do dzisiaj jestem murzynem. xD

@?miejmy si?
No i jak wida? ta przepowiednia to kolejny bzdet. W Japonii min??a ju? godzina 18:00 i nic si? nie sta?o! Poczekamy sobie jeszcze do naszej godziny 18:00, mo?e co? si? stanie a mo?e nie. Pff.

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:

Ja to ju? przy tym dos?ownie nie wytrzymuje ze ?miechu. Co to w og?le s? za dowody? Lady Gaga w spodniach i niby ma by? wielka apokalipsa? Albo z t? fili?ank?, te? mi co?..

face_1282902026_by_Tabok.png

@up
Bo ten tekst ma tylko i wy??cznie pod?o?e humorystyczne.

6.png

Najbardziej wkurza mnie to ?e ludzie nie kt?rzy ludzie wmawiaj? sobie ?e s? prorokami , wied?mami , i uzdrowicielami . Kiedy? w "Rozmowy w Toku" lecia?o o ludziach kt?rzy niby uzdrawiaj? , a b?g stworzy? ka?dego cz?owieka identycznego a nie takich co na g?rze napisa?em .

A tak wracaj?c do tego "Rozmowy w Toku" wierzycie ?e cz?owiek mo?e uzdrowi? innego cz?owieka turlaj?c mu jajko po g?owie hahahah.

Ja to ju? przy tym dos?ownie nie wytrzymuje ze ?miechu. Co to w og?le s? za dowody? Lady Gaga w spodniach i niby ma by? wielka apokalipsa?
I m?wi to ten, kt?ry najbardziej wierzy? w dzisiejszy unhappy end :<.

#armagedon
443421.jpg

Status
Zamknięty.
Back
Do góry