-Tibia 10.58 Czas na GlobalOT! Nowy serwer RL Map 10.58!

Status
Zamknięty.

Ludwiczek990

New User
Marzec 16, 2015
Liczba reakcji
0
GlobalOT - Startujemy 20 marca 2015 r. o godzinie 18:00!
B?d? z nami w ten dzie?! ?wi?tuj razem z nami narodziny nowego, ekskluzywnego serwera jakim jest GlobalOT.

Jeste?my serwerem z klasyczn? RL map?, darmowym kontem premium oraz niewysokim exp stage. Udost?pniamy mo?liwo?? gry na protokole 10.76 wraz z nowymi animacjami m.in. czar?w. U?atwili?my niekt?re questy (w tym dzielnice yalahar, poi), aby gra by?a jeszcze przyjemniejsza. Zawitasz u nas? [:)]

Podstawowe informacje
- Host: GlobalOT.pl
- Port gry: 7171/7172
- Protok?? 10.76
- Nowe animacje czar?w!
- Typ: PVP(50)
- Exp: x8
- Skills: x18
- Magic: x8
- Loot: x2
- Domki od 50 lvl

Mapa
- Posiadamy niezwykle dopracowan? RL Map?
- Wiele nowych wysp, w tym Ormaond, Roshamuul
- G??wne miasta: Venore, Thais, Kazordoon, Carlin, Ab'endriel, Rookgaard, Liberty Bay, Port Hope, Ankrahmun, Darashia, Edron, Svargrond, Yalahar, Farmine, Gray Beach, Roshamuul, Rathleton.

Pozosta?e
- Addony i mounty 10.76
- Training system + training monki
- Umbral items
- Task system, razem z bossami i rangami
- Nagrody za osi?gni?cia
- Zbalansowane profesje
- Market system
- Cast system
- War System
- G??wne questy: annihilator, demon helmet, wrath of the emperor, the inquisition, what a foolish, the djinn war, the ancient tombs, pits of inferno, demon oak, isle of evil, hot cuisine, in service of yalahar, a father's burden, dreamer's challenge, the unnatural selection, svargrond arena, wrath of emperor.

Fast attack
Sorcerer - 1,5 sekundy.
Druid - 1,5 sekundy.
Paladin - 1,25 sekundy.
Knight - 1 sekunda.

Pomoc w grze
Nieustannie oferujemy swoj? pomoc w ka?dej sprawie. List? supportu znajdziesz na naszej stronie.

Screeny
IMG_1.png

IMG_2.png

IMG_3.png

IMG_4.png

IMG_5.png

IMG_6.png

Serdecznie zapraszamy do gry!

www.globalot.pl

Odp: Czas na GlobalOT! Nowy serwer RL Map 10.58!

Exp: x10 nieustannie ? czy zmniejsza si?? bo je?li jest sta?y to bez sensu xD

dok?adnie. Nie wiem co chcesz zrobi? z expem x10, bo to b?dzie bez sensu b?d? biega? 500 lvle po tygodniu.
Serwer wygl?da ciekawie, tylko musisz zmieni? par? rzeczy i przede wszystkim zaj?? si? reklam?.

Ostatnia edycja:

~~Ref~~
Protok?? Tibii zmieniony na 10.76. R?wnie? zmiana w Expie.

x8 na start ekstra ale z x8 all time to po tyg b?d? takie h lvl, ?e niewiele os?b b?dzie gra?o.

exp x8 a Ty m?wisz, ?e b?d? h lvle? ty gra?e? kiedy? pod RL z takim expem? -.- wbij chocia? 250 - 300lvl to pogdamy ^_^

Co do OTS-a bardzo mi si? podob ;) pi?teczka (y)

na x2/x3 na 300 lvl robi? 1 lvl na godzin?. na x8 to b?dzie zapierdala?, jak nie wiesz to si? nie wypowiadaj dziecko manualna i sied? dalej na rotach :D

Super fajnie, ?e 1lvl na godzin? dziecko BOT'a, jeste? niesamowity! BRAWO!

A co do OTS'a zobaczymy co z tego b?dzie ;) jak na razie ma?o ludzi :< szkoda, ale trzymam kciuki ^.^

exp x8 a Ty m?wisz, ?e b?d? h lvle? ty gra?e? kiedy? pod RL z takim expem? -.- wbij chocia? 250 - 300lvl to pogdamy ^_^

To? dojeba?. Mia?e? kiedy? w tej grze level wi?kszy ni? 50? xD
Cz?owieku, ok, pierwsze 200 leveli sie wbije wolniej, zamiast w jeden dzie? to w dwa. Z tym, ?e normalnie potem exp spada tak, ?e kolejne 200 leveli sie wbija 3 tygodnie. Tu exp nie spada, wi?c b?dzie si? wbija? kolejne 200 leveli tydzie?. Tu po 8 dniach masz 400 lvl, na stage masz po miesi?cu...
My?lenia troch?, troch? liczenia, troch? do?wiadczenia. A nie pierdolenie farmazon?w "wbij chocia? 250 lvl", tylko dlatego, ?e dla ciebie 100 to ju? w chuj hlvl wyjebany i rekordowy bo takiego nie wbi?e? jeszcze nigdy o.O

@top
Gotowiec rl mapy wrzucony i postawiony, bez reklamy jakiejkolwiek w?a?ciwie... 20 postaci na 2 dni przed startem. Rekord?w ?wiata nie pobije, jak wejdzie 20 os?b to b?dzie dobrze. Pewnie zbyt d?ugo z tego powodu nie postoi, wi?c raczej nie polecam, bo ?adnych konkret?w i porz?dnego serwera si? tu nie znajdzie...

Ostatnia edycja:

My wbijamy z ekipa 15+ os?b, ale postacie dopiero w pi?tek tworzymy bo p?ki co zaj?ci jeste?my warem na innym ots.

nie udzielaj si? jak nie masz o niczym poj?cia.

puszcz? Ci bota 130 ekiem na hive, wr?c? za 3 dni i na expie x8 maj?c z 15kk/h b?d? mia? 300 lvl,elo

Ostatnia edycja:

nie udzielaj si? jak nie masz o niczym poj?cia.

puszcz? Ci bota 130 ekiem na hive, wr?c? za 3 dni i na expie x8 maj?c z 15kk/h b?d? mia? 300 lvl,elo

To ja tobie zycze powidzenia ze na 8x exp bedziesz mial 15kk/h i to na dodatek kini? :)

Server moze i okazac sie bardzo dobrze dopracowany :) Okarze sie jak wystartuje ;)

To ja tobie zycze powidzenia ze na 8x exp bedziesz mial 15kk/h i to na dodatek kini? :)

Server moze i okazac sie bardzo dobrze dopracowany :) Okarze sie jak wystartuje ;)

Nie wyci?gn? na hive ekiem 15kk/h na x8? Mog? si? z Tob? przed wszystkimi za?o?y?, ?e to ?aden problem. Zaraz puszcz? 300 eka na amberze, ?eby sobie chwile pobiega? na expie x2 i pomno?ymy mno?niki.

Ale Ty pewnie expisz na dlach i masz 400k/h na shadowcoresie, cze??

Stary, na rl gdzie jest x1 si? wyci?ga expy po 3kk nawet xD
A jak polecisz w dobrym teamie na dobrym expie to i 4kk+ wyciagniesz na godzine. Wez to razy 8 policz a potem si? wypowiadaj.

Stary, na rl gdzie jest x1 si? wyci?ga expy po 3kk nawet xD
A jak polecisz w dobrym teamie na dobrym expie to i 4kk+ wyciagniesz na godzine. Wez to razy 8 policz a potem si? wypowiadaj.

dok?adnie, ale go?ciu si? b?dzie wypowiada?.. na x8 wbi? 250 lvl to naprawd? problem : /

O ludzie, powiesz jedn? rzecz i od razu fala takich pionk?w na Ciebie poleci ...
Kogo obchodzi ile expa wyci?gniesz i w ile czasu wbijasz x lvl, znaczy si? nie Ty tylko Xenobot, albo jakie? inne g?wna :)
Uwa?am, ?e mo?emy zako?czy? t? g?upi? dyskusj?, wejdziemy, pogramy, zobaczymy :p

Ty, dobre, pierdolniesz glupote, chwile sie potrzymasz swojego, a na koniec stwierdzisz, ze nie ma co dyskutowac, bo to i tak nie ma znaczenia i zlewasz temat.
Pierdolnales gowno to sie przyznaj, ze chuja o tej grze wiesz, ze dla ciebie 10 minut expienia dziennie to max mozliwosci, bo nawet na godzine nie przysiadziesz. Ze nie wesz na jakim expie miec wiecej niz 200k/h na rl, ze ludzie moga sobie wjebac ten 300 czy 400 w tydzien na expie x8 nie napierdalajac na bocie 24/7 tylko grajac 2-3 godziny dzinnie... A nie teraz pierdolisz od rzeczy ;) Poza tym wypierdalaj mi stad z tymi tekstami o botach bo nikt o zadnym bocie nie mowil...
Jak by nikogo to nie obchodzilo to by nie bylo tej dyskusji, a kurwa to obchodzi wszystkich, bo jak sie wbije 1000 lvl po miesiacu gry to nie ma sensu grac na takim zjebanym otsie, bo pvp nie bedzie istnialo, kazdego questa i bosa sie bedzie zajebywac solo, gry po prostu nie bedzie. Wiec mi tu nie pierdol teraz, ze nikogo to nie obchodzi.
Ale mnie wkurwiasz, az mnie to smieszy XD

btw.
wejdziemy, pogramy, zobaczymy
Nie nie wejde nie pogram nie zobacze, bo nie gram. Ale i tak wiem, ze beda dojebane levele i nie musze tego nawet sprawdzac. A ty sie dalej trzymaj swojego, a potem kurwa udawaj dalej, ze sie nic nie stalo, jak zobaczysz 400 levele biegajace na serwerze(o ile ktos tam w ogole bedzie grac...)

Zasada 1.
Nie wchod? w dyskusje z kikim.
Zasada 2.
Bo ma racj?.
Zasada 3.
Nie r?b serwera je?li nie masz odrobionych lekcji, znajomo?ci Tibii, c++, php'a, odrobiny finezji oraz ?y?ki do reklamy, marketingu.

@owner serwera: jakby? m?g? to by? w sms shopie matk? sprzeda?, high end itemy, wszystkie mounty, wszystkie addony, softy.
btw. ten layout tibia.com, goddamnit

Status
Zamknięty.
Back
Do góry