Czego najbardziej si? boisz, co ci? przera?a???

Status
Zamknięty.
Odp: Czego najbardziej si? boisz, co ci? przera?a???

Chyba by? ju? kiedy? taki temat, ale warto napisa? jeszcze raz =).
A wi?c ja panicznie boj? si? w??y, dok?adniej zwie si? to ofidofobia. Kiedy ten zwierz stanie mi na drodze, kompletnie zapominam o ?wiecie realnym. Jestem wtedy wr?cz sparali?owana, a jedyn? my?l? nasuwaj?c? si? w takiej chwili jest ucieczka. Kilka razy zdarzy?o mi si? spotka? obiekt moich l?k?w i nie by?o to mi?e. Nawet kiedy zobacz? jakie? zdj?cie, filmik lub cokolwiek innego z tym zwi?zane mam tak zwane "schizy". ;c

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ja tak samo jak Roulette boj? si? w??y, po jakim? horrorze jak wchodz? na ???ko, to boj? si?, ?e kto? mnie z?apie za nog?, boj? si? ?mierci, a jednocze?nie jestem jej ciekawy.
Pozdrawiam,
kaacpi

Boj? si? strachu.

ja sie boje samotnosci, nie chcialbym zostac sam

Ja si? boje dres?w.
Jak ich widz?, to boje si? ?e b?de ich ofiar?.

Ja to si? ba?em jak by?em m?odszy, teraz horrory na mnie nie dzia?aj?, za ka?dym razem my?l? sobie:
- To tylko film.. nie ma si? czego ba?.
Ale ostatnio si? przestraszy?em jak pies w domu spa? i w nocy wstawa?em wo wc i na depne?em go na nog?, i on si? tak gwa?townie podni?s? i si? przestraszy?em baaardzo

Ja si? niczego nie boj?, jestem zbyt fajna, by marnowa? czas na strach.

nie no Beoska,szczero?? o.0
Ja si? niczego nie boj?,tylko si? brzydz?:
-Paj?czak?w
-Innych robali.

Roulette,jak mo?na si? ba? w??y?s? s?ita?ne :)

Ciekawostka:

Padalec to nie w??!

Jakby horrory nei straszy?y, to by ich nikt nie przygl?da?...
Horror, kt?ry nie straszy i przera?a nie jest horrorem, ale zwyczajnym filem przygodowym/obyczajowym kt?ry poprostu "NUDZI"......

Czego ja si? boj??
Odpowied? jest prosta. ?mierci. Tego sie boi ka?dy - nikt mi nie zaprzeczy. Czy jest cz?owiek, kt?ry jakby (wyobrazi? sobie mo?na) twoja mama umiera?a i twoja powolna ?mier? menk? (d?ga?by ci? kto? po nogach, r?kach) m?g?by? j? uratowa? zrobi?by? to? Zaraz si? polej? mn?stwo wiadomo?ci : TAK! PRZECIE? TO MOJA MAMA! Ale... jakby kto? si? znalaz? to s?dze, ?e by sta? przytym i w mi?dzy czasie my?la? co zrobi?. Mia?by zbyt du?o strachu by pom?c i by ca?y czas rozmy?la? nad tym. Dopiero kiedy owa mama by umar?a pomy?la?by, ?e by jej pom?g? tylko zbieg okoliczno?ci zrobi?, ?e ju? umar?a... Jestem bohaterem ale zbieg okoliczno?ci zabi? moj? star? --- co za szkoda... Tak s?dze, ze by ka?dy sobie wyobra?i?...

?mier? to 2 wzgl?dem tajemniczo??i zagadka po wszech?wiecie.
?mierci nikt nie potrafi opisa?. Nie potrafi powiedzie? co b?dzie potem, albo czy co? wogule b?dzie. ?mier? to jest co? co po d?u?szym wyczekiwaniu psuj? psychik? cz?owieka. Kto? kto twierdzi "nie boj? si? ?mierci" nie jest dla mnie cz?owiekiem. Ale zreszt? i tak wszyscy k?amiecie tutaj dla szpanu.
Jakby kto? w przysz?o?ci si? znalaz? w sytuacji, gdzie na torturach by umiera? - to nawet najwi?kszy cz?owiek, kt?ry si? nie boi tortur, ?mierci by dosta? za?amania psychiki i wytrzyma?o??i ludzkiej....

?MIER? TO STRACH PONAD WSZYSTKO xd
Paj?ki, ciemno??, horrory to tylko kurz przytym ;p

hmmm ogolnie to nie czuje jakiegos panicznego strachu przed rzeczami wyimaginowanymi osa ( u??dli?a mnie kilka razy i nie boli jakos specjalnie a ludzie boja sie jakby mieli umrzec od u??dlenia) ale nocnego spacerku po lesie bym sobie nie zafundowal raczej ;p

Najbardziej boj? si? takich scen w horrorach, ?e nagle co? wyskakuje, od razu podskakuj? ze strachu, boj? si? te?, ?mierci bliskich, ale staram si? o tym nie my?le?.

ja si? boj? ciemnosci ogolnie ;/ :D
Mam co? takiego,?e nie zasne patrz?c w ciemny k?t ;> :D
Nom co? takiego mam.. :/ :P

Jedyne czego si? boj? to fakt, ?e m?g? bym ?y? na tyle d?ugo, ?e prze?y? bym moich najbli?szych... matk?, ojca, brata, siostr?, ?on?, syna (czy kogo tam b?d? mie?), niestety ale fakt prze?ycia takiej ilo?ci b?lu jako? mi sienie u?miecha. ?mier? najbli?szych to co? co boli najbardziej, w?asna ?mier? to tylko przej?cie. Na ka?dego przyjdzie czas ale nie chcia? bym chowa? swojego syna/c?rk?...

Horrory i inne tego typu pierdo?y to tylko rozrywka. To, ?e mo?e mnie pierdoln?? ci??ar?wka, porazi? pr?d, mo?liwo?? utopienia si? lub spadu z wysoka nie robi na mnie wra?enia, po prostu musia? bym siedzie? w domu i ?y? w wiecznym strachu (przypomina mi si? reklama bodaj?e snikersa, gdzie najbardziej niebezpieczne by?o siedzenie w domu :)).

Tak swoj? drog?, osoba, kt?ra niczego si? nie boi albo ma problemy psychiczne (jakie? zadumanie w sobie? nie wiem) albo po prostu nie patrzy na wszystko realistycznie.

Ja boj? si? przysz?o?ci - Jest taka tajemnicza... Nieznana. Boj? si? tego czy czego? nie spieprz? w ?yciu i nie zostawi? rodziny w potrzebie. Boj? si? r?wnie? ?mierci - to podobnie jak z przysz?o?ci?, boj? si? nieznanego - tego co tam zastan?, o ile Wog?le co? zastan?... Mnie nie rusza to ?e kto? mi grozi pobiciem czy czym? tam innym - w mord? ju? nieraz dosta?em i nieraz w mord? da?em... Boj? si? strasznie g?upoty ludzkiej....

Ja boj? si? w?zy i? s? one ohydne.
Boj? si? r?wnie? ko?ca ?wiata jak i roku 2012.
Kiedy? ogl?da?em taki horror,na ???ku le?a?a kobieta z m??czyzn? i le??c sobie na ???ku zobaczyli na suficie napis:jestem pod ???kiem (albo co? podobnego wiem ?e ten kole? by? pod ???kiem)z tego co pami?tam to m??czyzna chyba wzi?? pistolet zajrza? pod ???ko i co? go wci?gn??o pod ???ko po czym chyba zjad?o :P.Kobieta wzi??a latark? i albo pr?bowa?a uciec albo zajrze? pod ???ko po czym jej p??niej r?wnie? nie by?o :P.P??niej mia?em taki odruch ?e przed za?ni?ciem patrzy?em pod ???ko :).

Sitsy
Pisz? z kaacpiego profilu bo dosta?em bana :/

@Cenega
mnie czasem tez to "przeraza", przed moim lozkiem stoi krzeslo od komputera, czasem nawet o nie nieswiadomie zachacze i sie zacznie krecic, wtedy sie boje ze tam jakas czarownica siedzi (oczywiscie jak wyobraze sobie jej obraz)

Ja tez lubie ogladac horrory ale potem mam prawie mokro w gatkach tym bardziej ze nieraz mam klopoty z zasnieciem to jest szok poprostu ;P ale teraz jakos nie lekam sie ale z mojego dziecinstwa najgorszy byl ring :d jak ja zobaczylem ta panne w tym pokoju czy szafie nie wiem co to bylo juz nie pamietam to normalnie posralem sie heh

@edit

Boje sie rowniez smierci mojej matki ;/

Ostatnia edycja:

e?li po obejrzeniu REC'a czy innego straszaka boisz si? zasn??, bo masz wra?enie, ?e stado zombie spaceruje wok?? Twojego ???ka to tylko dow?d na to, jak bardzo ludzie potrafi? podda? si? tej mniej znanej cz??ci umys?u.

Gdy obejrza?em film 'Paranormal Activity', l?ka?em si? ?e zaraz co? mnie wyci?gnie z ???ka, i nie b?dzie to osoba. Tak w og?le to polecam ten film.

Najbardziej boj? si? chyba nocnych przechadzek po cmentarzach.
Uwierzcie mi, to masakra...

Nie ma nic lepszego, wiedzie? te wszystkie ?wieczki jest jak ogl?da? miasto z g?ry, a ?wiadomo?? ?e to zmarli, tylko pobudza do my?lenia.

#Temat

Ja boje si? gro?nie wygl?daj?cych go?ci, z dobr? kondycj?, goni?cych mnie. Przera?a mnie okrucie?stwo na ?wiecie, mi?dzy innymi filmik w kt?rym obdzieraj? niedobite zwierz?ta ze sk?ry.

Hmmm ja boje sie horrorow chociaz lubie to ogladac xd ale nie na dlugo poniewaz mam chyba jakas chorobe mam dobra pamiec ale krotka boje sie tez pajakow tak jak jakis ziom napisal nie takich chudych tylko grubych itd

Status
Zamknięty.
Back
Do góry