Czego wam brakuje w Tibii

Status
Zamknięty.

BacekxD

Advanced User
Kwiecień 8, 2009
Liczba reakcji
8
Witam, postanowi?em zrobi? taki temat i dowiedzie? si? co wam brakuj? w tibii na mainlandzie lub rookgaardzie ;)

Mi brakuje np, ulepszonej modyfikacji wykrywania bot?w ;p

Odp: Czego wam brakuje w Tibii

Mi brakuje expowisk niezaj?tych przez bot?w jak i jakich? urozmaice? nie tylko dla premium acount.

Czego mi brakuje? Normalnych graczy ka?ualowych - a nie jak teraz setek noob?w i botter?w.

W tibii mi brakuje jednej rzeczy, mianowicie starego klimatu. Kiedy?, na 7.6, 7.92 dopiero si? gra?o. Mniej bot?w, wi?c i mniej botter?w, wi?cej pomocnych ludzi, inne outfity. Teraz niestety jest inaczej, z czego wynika, ?e i sama gra mnie tak nie poci?ga. W tibi lubi?em rozmow? z przyjaci??mi, ale teraz to jest niemo?liwe, bo przecie? bot mi nie odpisze. Mam nadziej?, ?e mo?e wyjdzie jaka? gra tak dobra jak stara tibia lub sama tibia wr?ci do starych metod.

Mi niczego nie brakuje, bo wszystkiego jest za du?o..
Old Tibia ROX!

Pozdrawiam,
fUNKyyyy!

Niczego, tibia to moje ?ycie!

Brakuje mi miejsc?wek do expienia, lepszego systemu przeciw botterom, a co najwa?niejsze... - urozmaice? dla faccowc?w, bo przecie? nie ka?dy ma pieni?dze na kupowanie Pacca,a chcieliby sobie pogra? :)

Mi brakuje nowych quest?w( ciekawych, przygodowych ), expowisk, ma?ej ilo?ci os?b.

Czas?w, gdy za trollowanie by?o t?pione. Hmmm... Jeszcze, gm'?w sprawdzaj?cych botter?w (ka?dy mia? r?wn? szans? na bana ^^), gdy jak pokazywa?o si? na 8 lvlu golden armora to wszyscy si? dopytywali "Jacie! Sk?d to masz?!?!?!?!", teraz kto? poka?e na 8 lvlu golden arma to wszycy pomy?l? "Allegro... ja mam mpa...", tak samo jak wbiega? typ na 100lvl'u+ to otacza?a go ca?a wataha ludzi gratuluj?cych lvl'a :D

Starych czas?w kr?tko m?wi?c, chyba jak zdecydowana wi?kszo?? ^^

Szczerze powiedziawszy jedyne czego brakuje mi w tibii to powr?t do v. 7.6, oczywi?cie jest to nierealne, ale bardzo bym tego chcia?. Swoj? drog? kiedy? czytaj?c tibi?.com widzia?em podobn? pro?b? i wiele os?b si? do niej przychyli?o ;)

Przyda?o by si? doda? nowe expowiska na rooku, na pacc i facc. Wi?ksza ilo?? expowisk umo?liwi?aby szybsze wyj?cie z wyspy newbie.

Tego mi brakuje :D

Zgadzam si? z wi?kszo?ci? brakuje expowisk na rooku

Jedyne czego mi brakuje to expowisk na rooku, a wszystkiego innego jest za duuu?o. Real Tibia robi si? teraz jak OTS, zero klimatu. Moim zdaniem za du?o te? jest item?w bo ja ju? sam nie ogarniam co lepiej kupi?...

Wszystkiego za du?o. Kiedy? to pami?ta?o si? cen? item?w, nazwy etc. a teraz te ze specjalnymi w?a?ciwo?ciami itd... Dobrze by by?o, gdyby W OG?LE nie by?o bottowania, ale to mission impossible. Co do expowisk na rooku, to nie chcia?bym. Mogliby doda? questy na rooku, albo jakie? eventy (np. ?ciana w katana room z ghoulem znika). Chcia?bym, by wbicie takiego 30lvl to by? ma?y wyczyn, albo zdobycie itemka. Teraz to allegro i inne serwisy... Mimo to po d?ugiej przerwie dzi? na nowo zacz??em gra? i ciekawe za ile mi si? znudzi. (Kiedy?, na 7.6 to z 17 lvlem bieg?e? na FD z assassinkami i sie loozacko gra?o).

Co jak co ale tibia klimat ma i tego jej na pewno nie brakuje. Mi osobi?cie to niczego nie brakuje. Mo?e za wyj?tkiem przyzwoitych uczciwych graczy kt?rzy nie graj? na botach, i aby by?o te? mniej noob?w ;)

Je?eli to jest koncert ?ycze?, to ja jeszcze moj? mam? chce pozdrowi?.. :)

Jak dla mnie nic nie powinno si? zmieni? na starej tibii :) Mogliby tylko doda? server na kt?rym mogliby gra? SAMI polacy :) By?oby ciekawiej

sami polacy na jednym serwie, tragedia w ?yciu bym na takowym nie gra?. Tibia to nie metin

Hmm... Czego brakuje w Tibii? Mo?e tego, ?e wcale si? nie rozwija. Potencja? jaki ma ta gra jest ogromny. No albo jaki mia?a. Mo?e ta grafika 2D ma sw?j klimat, ale Cipsoft wcze?niej spocz?? na laurach. Tibia flash powinna wyj?? ju? dawno, conajmniej 3 lata temu. Powinni wprowadza? nowe systemy i ze wszystkich si? stara? si? zacz?ci? nowych graczy do wkroczenia w ?wiat RPG.

Moim zdaniem powinni da? wi?cej opcji na rooku, jakie? nowe questy itp. zawsze jakie? urozmaicenie...

Temat powinien si? nazywa? czego jest za du?o w tibii
wi?c tak botter?w
za du?o nowych ulepsze? typu Mount'y

Status
Zamknięty.
Back
Do góry