Czemu? ;/

Status
Zamknięty.

sobolsablo12

Active User
Kwiecień 1, 2010
Liczba reakcji
2
Siemka mam pytanie czemu nie mog? w dziele dowaloand doda? nowego tematu ? Tak mi pisz? :D

sobolsablo12, nie masz uprawnie? do przegl?dania tej strony. Mo?e by? kilka pow?d zaistnia?ej sytuacji:

1. Nie masz wystarczaj?cych uprawnie? aby przegl?da? t? stron?. Mo?e pr?bujesz edytowa? nie swoj? wiadomo??, lub pr?bujesz u?y? funkcji dost?pnych tylko administratorowi?
2. Je?eli pr?bujesz napisa? wiadomo??, administrator m?g? zablokowa? Twoje konto, lub nie zosta?o ono jeszcze przez Ciebie aktywowane. Aktywowa?em konto !!!

Odp: Czemu? ;/

Albo:
1. Nie masz wystarczaj?cych uprawnie? aby przegl?da? t? stron?. Mo?e pr?bujesz edytowa? nie swoj? wiadomo??, lub pr?bujesz u?y? funkcji dost?pnych tylko administratorowi?
Albo
2. Je?eli pr?bujesz napisa? wiadomo??, administrator m?g? zablokowa? Twoje konto, lub nie zosta?o ono jeszcze przez Ciebie aktywowane.

Mam nadzieje ,?e pomog?em

Bo musisz doda? w dziale Propozycje, a moderator owego dzia?u musi zaakceptowa? temat.

W dziale download wchodzisz w dzial propozycje i zakladasz teamat ktory nie zostanie dodany dopuki nie zweryfikuje to jakis mod/admin i nie doda ;]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry