Odp: ??czenie ?wiat?w
Ludzie bez informacji odpowiadaja, jak ja was kocham <3
Sam niedawno zakladalem gdzies tu temat na ten temat (tak wiem temat na ten temat xD) i dostalem konkretna odpowiedz...
Po 1 cip potwierdzil info o laczeniu swiatow i propozycje laczenia swiatow zaakceptowal.
Najpierw o tym poinformowali na spotkaniu tutorow, potem w oficjalnej odpowiedzi na forum.
Linki:
Po 2 moze to wprowadza, moze nie. Nic konkretnego od tamtego czasu nikt nie slyszal. A nowe pvp jest juz wprowadzone jakis czas temu. Niektorzy liczyli na letni up. Ale moze dopiero na zimowy? Ale jako iz potwierdzenia tematu sa to nie moze nikt stwierdzic, ze na 100% tego nie bedzie...
A tak ogolnie moim zdaniem powinni to zrobic. Masa swiatow po 100 osob jest. Jak jest mniej niz 300 to ciezko sie gra bo jest pusto i nic sie nie dzieje... Na questa ekipy szuka sie miesiac i ludzie nawet grajac od nowa nie robia deserta bo nie da sie znalezc wszystkich. A to przeciez najlepsza kasa na taki lvl ;P
Poza tym na serwerach gdzie rzadzi jedna gildia lub koalicja jest czasem dobra a czasem tragiczna sytuacja. Po polaczeniu swiatow zaczelo by sie dziac. I to duzo. Kiedy np 2 opanowane swiaty by sie polaczyly a do tego jeszcze jeden na ktorym trwaja wojny... To daje 4 strony konfliktu na poczatku. Przy tym zamiast wszedzie 100-150 osob online bylo by wtedy na jednym swiecie 300-450... Jedyny minus tego wszystkiego to te domki nieszczesne, ale to w sumie szlo by jakos przebolec, bo tak na prawde ile jest domkow? 2000? Z czego polowa pusta i tak bo ludzie chcieli by tylko ten najlepsze, jak gra tylko tyle osob to nie znajduja sie ci ktorzy by kupili te gorsze. Na serwerze jak jest te 200 osob online to srednio aktywnych graczy pewnie cos kolo 10 tys... Skoro jak sie cip na fb chwali ze ma 500k aktywnych graczy... To troche ich jest. Wiekszosc ludzi tych domkow nie ma po prostu.
Jak dla mnie powinni je polaczyc, mniej swiatow, tyle samo ludzi, same plusy?