Czesc! Poszukuje ekipy do ots'a

Shizzer232

User
Sierpień 22, 2014
Liczba reakcji
0
Witajcie ot?? poszukuje ekipy do ots'a pokemon na pocz?tek powiem i poka?e co ju? zrobi?em :_) Ps. Nazwa serwera: Play Poke..
Mo?e zaczn? od Acc Makera :) Wiec tak Layout jest przerobiony przeze Mnie :)
Screen:
mikrbk.png

Nad Logiem musz? jeszcze popracowa?. Zreszt? nad ca?ym acc jeszcze musz? popracowa? :))

Tak wiec teraz kr?tkie info odno?nie silnika.. :)
- Silnik edytuje ju? jaki? czas mianowicie jaki? miesi?c :)
Zosta? dodany Vip system :)
Co on posiada? Jest specjalny tp dla VIP'a mog? tam wej?? osoby tylko posiadaj?ce go, teleportuje nas On na specjalna wysp? gdzie znajdziecie r??ne ciekawe questy na Np. Shiny box'a, Boost stone'a czy nawet Shiny Stone'a :) Oraz oczywi?cie znajdziecie r??ne pokemony gdzie na zwyklej mapie Sa bardzo ukryte lub niema ich.
Jak mo?na zdobyc VIP'a? Ot?? VIP'a mo?na zdoby? kupuj?c specjalne diamenty w SMS SHOPP'ie ale by da? szanse na vipa r?wnie? osobom nie wydaj?cym pieni?dzy na Nowo powstale gry gdy? wiadomo mog? posta? par? tygodni, par? lat lub upa?? po pary tygodniach.. (ahh te do?wiadczenie...) no wiec diamenty mo?na te? zdoby? z legend! Za zabicie Legendy dostaje si? par? diament?w :_)
- Pokemony.. Tak wi?c na serwerze jest du?o nowo dodanych pokemon?w np. Rayquaza czy Mega Lucario czy (m?j ulubiony) Mega Charizard.
Screen'y:
Tp Room:
2mpndye.png

Pokemony:
6e3ix1.png

(Oczywi?cie jest ich wi?cej)
Itemy:
213nfgm.png

Tak wi?c my?l? ?e ju? do?? si? rozpisa?em :) Jak co? to wi?cej info podam na PW.

Odno?nie Szukanej ekipy..
Poszukuje:

- WebMaster (1/2) -
- Hoster/Sponsor (0/1) (Osoba posiadaj?ca VPS/DEDYKA z windowsem/Osoba ch?tna do zasponsorowania kupna VPS/DEDYK z windowsem.) -
- Mapper (0/1) -

Ch?tni do posady niech napisz? pod tematem, a Ja si? z nimi skontaktuje na PW.
Ps. Osoby ch?tne do Mappingu niech podaj? te? przyk?ad SWOJEJ "mapy".

Tak wiem... To nie m?j pierwszy OTS... Lecz tego bior? w 100 % na powa?nie i chce go dobrze zrobi?.

Odp: Czesc! Poszukuje ekipy do ots'a

Jedno wielkie zero..
Kto teraz hostuje otsy na windowsie heh.

kto? kto nie umie kompilowa? source na linuxa :)

Wcale nie trzeba komplikowa? source aby postawi? serwer na dystrybucjach Linux'a tak btw.
Tak wi?c z braku zaj?cia ch?tnie zajm? si? "Webmasteringiem" je?eli chodzi o projektowanie strony serwera.
Je?eli nie znajdziecie debila aby wam ten serwer postawi? na windowsie (a nie znajdziecie...) to mog? si? r?wnie? zaj?? ogarni?ciem tego wszystkiego na VPS z Linuxem.
Pomoc proponuje z braku zaj?cia wi?c nie zaliczajcie mnie do "Teamu" przynajmniej na razie.
PW.

mo?na ale co to za ot kt?ry nie ma source ? ?adny :)

Kurwa nie masz 50zl na jebany vps dla 30graczy? Pora?ka, ile Ty masz lat w og?le? Windows, haha

Po co si? udzielasz? je?eli nie masz nic sensownego do powiedzenia?

Mam, bo je?li nie masz 30zl na VPS w ovh to ja juz wiem jak ten serwer b?dzie wygl?da?.

Nie ka?dy ma tyle kasy czy "Ty"... Po za tym ja nie wydaj? kasy na internet...

Mam, bo je?li nie masz 30zl na VPS w ovh to ja juz wiem jak ten serwer b?dzie wygl?da?.
ni6cug.jpg

Sorry musia?em XDDD

#t
po 1. taki p?? m?zg jak ty nie jest w stanie zrobi? nawet okroju czego? co nazywa sie otsem
po 2. id? na korepetycje z polskiego
po 3. szukaj grafika bo laye i logo to gowno i siki
po 4. czy ty og?le co? bez pomocy internetu potrafisz zrobi?
po 5. kim jest dla ciebie webmaster
po 6. co ty potrafisz skoro chcesz na windowsie odpala?

Ostatnia edycja:

Czyli ?e kto? bez hajsu jest g?wnem tak i nic nie umie?
Mo?e nie ma 18 lat i jeszcze nie pracuje..

@Kahras
Nie zrozum mnie ?le, ale Ty sobie poradzi?e? (cuddi), poza tym kase nie jest trudno zdoby?, 30z? to jest 5 minut + 2 dni na czekanie a? przelew dojdzie.

@Skajowski
Ehe, i co to ma do tego? Po prostu brakowa?o mi 3z? a nie chcia?em czeka? 2 dni a? przelew dojdzie :)

@topic
Id? si? zajmij gr? w pi?k? czy co?, bo i tak serwer nie wypali :) Tam Skajowski dobrze Ci napisa? :D

Ale tu nikt ci? nie zniech?ca przecie?, tylko cie u?wiadamiaj? ?e nie b?dziesz mia? graczy bo server za ciekawie nie wygl?da, ale r?b staraj si? mo?e ci co? wyjdzie :P

Back
Do góry