- Liczba reakcji
- 0
Witajcie ot?? poszukuje ekipy do ots'a pokemon na pocz?tek powiem i poka?e co ju? zrobi?em :_) Ps. Nazwa serwera: Play Poke..
Mo?e zaczn? od Acc Makera
Wiec tak Layout jest przerobiony przeze Mnie
Screen:
Nad Logiem musz? jeszcze popracowa?. Zreszt? nad ca?ym acc jeszcze musz? popracowa?
)
Tak wiec teraz kr?tkie info odno?nie silnika..
- Silnik edytuje ju? jaki? czas mianowicie jaki? miesi?c
Zosta? dodany Vip system
Co on posiada? Jest specjalny tp dla VIP'a mog? tam wej?? osoby tylko posiadaj?ce go, teleportuje nas On na specjalna wysp? gdzie znajdziecie r??ne ciekawe questy na Np. Shiny box'a, Boost stone'a czy nawet Shiny Stone'a
Oraz oczywi?cie znajdziecie r??ne pokemony gdzie na zwyklej mapie Sa bardzo ukryte lub niema ich.
Jak mo?na zdobyc VIP'a? Ot?? VIP'a mo?na zdoby? kupuj?c specjalne diamenty w SMS SHOPP'ie ale by da? szanse na vipa r?wnie? osobom nie wydaj?cym pieni?dzy na Nowo powstale gry gdy? wiadomo mog? posta? par? tygodni, par? lat lub upa?? po pary tygodniach.. (ahh te do?wiadczenie...) no wiec diamenty mo?na te? zdoby? z legend! Za zabicie Legendy dostaje si? par? diament?w :_)
- Pokemony.. Tak wi?c na serwerze jest du?o nowo dodanych pokemon?w np. Rayquaza czy Mega Lucario czy (m?j ulubiony) Mega Charizard.
Screen'y:
Tp Room:
Pokemony:
(Oczywi?cie jest ich wi?cej)
Itemy:
Tak wi?c my?l? ?e ju? do?? si? rozpisa?em
Jak co? to wi?cej info podam na PW.
Odno?nie Szukanej ekipy..
Poszukuje:
- WebMaster (1/2) -
- Hoster/Sponsor (0/1) (Osoba posiadaj?ca VPS/DEDYKA z windowsem/Osoba ch?tna do zasponsorowania kupna VPS/DEDYK z windowsem.) -
- Mapper (0/1) -
Ch?tni do posady niech napisz? pod tematem, a Ja si? z nimi skontaktuje na PW.
Ps. Osoby ch?tne do Mappingu niech podaj? te? przyk?ad SWOJEJ "mapy".
Tak wiem... To nie m?j pierwszy OTS... Lecz tego bior? w 100 % na powa?nie i chce go dobrze zrobi?.
Mo?e zaczn? od Acc Makera
Wiec tak Layout jest przerobiony przeze Mnie
Screen:
Nad Logiem musz? jeszcze popracowa?. Zreszt? nad ca?ym acc jeszcze musz? popracowa?
)Tak wiec teraz kr?tkie info odno?nie silnika..
- Silnik edytuje ju? jaki? czas mianowicie jaki? miesi?c

Zosta? dodany Vip system
Co on posiada? Jest specjalny tp dla VIP'a mog? tam wej?? osoby tylko posiadaj?ce go, teleportuje nas On na specjalna wysp? gdzie znajdziecie r??ne ciekawe questy na Np. Shiny box'a, Boost stone'a czy nawet Shiny Stone'a
Oraz oczywi?cie znajdziecie r??ne pokemony gdzie na zwyklej mapie Sa bardzo ukryte lub niema ich.Jak mo?na zdobyc VIP'a? Ot?? VIP'a mo?na zdoby? kupuj?c specjalne diamenty w SMS SHOPP'ie ale by da? szanse na vipa r?wnie? osobom nie wydaj?cym pieni?dzy na Nowo powstale gry gdy? wiadomo mog? posta? par? tygodni, par? lat lub upa?? po pary tygodniach.. (ahh te do?wiadczenie...) no wiec diamenty mo?na te? zdoby? z legend! Za zabicie Legendy dostaje si? par? diament?w :_)
- Pokemony.. Tak wi?c na serwerze jest du?o nowo dodanych pokemon?w np. Rayquaza czy Mega Lucario czy (m?j ulubiony) Mega Charizard.
Screen'y:
Tp Room:
Pokemony:
(Oczywi?cie jest ich wi?cej)
Itemy:
Tak wi?c my?l? ?e ju? do?? si? rozpisa?em
Jak co? to wi?cej info podam na PW.Odno?nie Szukanej ekipy..
Poszukuje:
- WebMaster (1/2) -
- Hoster/Sponsor (0/1) (Osoba posiadaj?ca VPS/DEDYKA z windowsem/Osoba ch?tna do zasponsorowania kupna VPS/DEDYK z windowsem.) -
- Mapper (0/1) -
Ch?tni do posady niech napisz? pod tematem, a Ja si? z nimi skontaktuje na PW.
Ps. Osoby ch?tne do Mappingu niech podaj? te? przyk?ad SWOJEJ "mapy".
Tak wiem... To nie m?j pierwszy OTS... Lecz tego bior? w 100 % na powa?nie i chce go dobrze zrobi?.