• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Czubaryk Gallery [8.10]

Status
Zamknięty.
Odp: Troch? Amatorsko.. RPG

Jak dla mnie to mo?na uzna? tw?j poziom za ?redni. Robisz w sumie fajne mapki, do?? klimatyczne. Nie wa?ne, ?e nie zawsze masz poprawne wykonanie, bo cz?sto urywasz boardery, b?d? nawet u?ywasz ich w z?? stron? to mapy i tak lepsze od niekt?rych mapper?w uwa?aj?cych si? za ?redniak?w :)
Przenosz? do galerii mapperskich i nadaje prefix ?redniaka, bo widz?, ?e cz?sto wstawiasz prace.

Mi tak jako? pasuje, widzia?em par? innych maper?w te? tak samo robi? wi?c zgapi?em.. :P

To zgapiaj wi?cej, patrz na prace bardziej do?wiadczonych mapper?w zar?wno st?d, jak i z Outlandu, wzoruj si? na ich pracach (ALE NIE KOPIUJ 1:1), patrz na po??czenia r??nych element?w itd., a na dobre Ci to wyjdzie.

ah, mnie sie juz te prace zaczynaja podobac ; D

Odp: Czubaryk Gallery [8.10]

Dla zabawy chcia?bym Ci? sprawdzi? jak by? sobie poradzi? pod klientem 8.6, dlatego m?j panie zrobimy ma?y pojedynek. Ju? d?ugo nie mappowa?em, a czy to kto? wygra czy kto? przegra, to dla mnie nie ma wielkiego znaczenia, byle ?eby si? dobrze bawi?.
Ustal tytu? pracki i do dzie?a.

Zdj?cia z gry to zawsze dobry pomys?, a te cienie w niekt?rych miejscach na pewno dodaj? klimatu ale... Tak naprawd?, to niczego nie wida? na tych screenach (szczeg?lnie dwa pierwsze na tej stronie). Prac? s? dobre, to trzeba przyzna?. Do samych map mam jedno zastrze?enie - s? okropnie ma?e. Sztuk? jest zrobi? dobry, du?y teren, a nie krypt? 5x5, czy jeden mostek :)

Dla zabawy chcia?bym Ci? sprawdzi? jak by? sobie poradzi? pod klientem 8.6, dlatego m?j panie zrobimy ma?y pojedynek. Ju? d?ugo nie mappowa?em, a czy to kto? wygra czy kto? przegra, to dla mnie nie ma wielkiego znaczenia, byle ?eby si? dobrze bawi?.
Ustal tytu? pracki i do dzie?a.

Zbytnio czasu nie mam, a teraz jeszcze poprawiam oceny. :\
Praktycznie to go nie mam, tylko na weekendy... dzi? zjecha?em troch? szybciej.
Co do wyzwania to napisze do Ciebie w nie d?ugim czasie. :)

Zdj?cia z gry to zawsze dobry pomys?, a te cienie w niekt?rych miejscach na pewno dodaj? klimatu ale... Tak naprawd?, to niczego nie wida? na tych screenach (szczeg?lnie dwa pierwsze na tej stronie). Prac? s? dobre, to trzeba przyzna?. Do samych map mam jedno zastrze?enie - s? okropnie ma?e. Sztuk? jest zrobi? dobry, du?y teren, a nie krypt? 5x5, czy jeden mostek :)

Dobrze m?wisz, ?e sztuk? jest zrobi? dobry, du?y teren..
Ale w ko?cu to jest galeria, wrzucam od czasu do czasu zdj. mo?ecie je ocieni?..
Mi pasuj? zdj. z gry, a komu? innemu du?e zdj?cia do pokazania.. :)

255jk39.png

2hecwwk.png

2vk0sxu.png

Ostatnia edycja:

Dodaj? jeszcze par? zdj??.
I dzi?kuje za ocen?.. i ?redniaka :)

Piszcie co robi? ?le...
No i oceniajcie ! :D

Jakie? ska?ki :)

jqjl2r.png

2mg77eg.png

Ostatnia edycja:

super galeria , prace na prawd? mi si? podobaj? 10/10

Wywal te g?rki ala bodery bo to kompletnie nie pasuj? do tego stylu mappowania.

Go?? ma sw?j styl i to jest podziw. Wystarczy go podszlifowa? i wyeliminowa? b??dy.
Popraw bordery, naucz si? je dobrze podpasowywa? i miesza?..

Dawno nie wrzuca?em prac, ale nie mia?em
zbytnio czasu.. Teraz te? mam go ma?o, bo koniec roku si? zbli?a..
A oceny trzeba poprawia?. :P

@UP No staram si? jak mog? z tymi borderami..
Czasem pr?buj? robi? jak inni maperzy.
Tak jakby bra? z nich przyk?ad. :PP

255ou3t.png

223q.png

symqti.png

Ostatnia edycja:

1ss- troch? pusto.
2ss- te bordery tam ohydnie wygl?daj?, mog?e? lepiej je zrobi? :) Naucz si? wkoncu te ska?ki robi?! A zw?aszcza te bordery na nich!
3ss- cd. ska?ek i ich border?w..

~ od?wie?am! ~
- tu screeny z mojego w?asnego Rookgaardu... :)

1zw2p95.png

6hkjma.png

10i5njk.png

s5fcsp.png

Ostatnia edycja:

Tu wida? ju? popraw? :) Troszk? pustawo wok??, a na daszku mog?e? da? troch? ?wirku.

Tutaj czerwonym zaznaczy?em ci brak ?cianki od ska?ki, a zielonym fragment kt?ry powiniene? omin??. Staraj si? nie dawa? np 2 tych samych drzewek w tej samej linii / obok siebie.. Dziwnie to wygl?da, bynajmniej moim zdaniem.
8znt42.jpg

Jak dla mnie fajnie. :wink:
Minimalnie wi?cej detali a b?dzie jeszcze lepiej a poza tym nie?le ci idzie. :smile:
ka?dy ma sw?j styl mapowania i swoje klimaty.;)
za ostatnie prace 7/10 Keep moving forward!

Jaram si? ostatnia prac?. Jest bardzo w moim gu?cie!

~ OD?WIE?AM! ~

Siemanko, od bardzo dawna nic nie wstawia?em i nic nie mapowa?em.
Poniewa? zaj??em si? szko?? w tym roku,
mia?em du?o nauki a chc? dobrze wypa?? na egzaminie E12 kt?ry pisz? w poniedzia?ek.
Troch? nie fajnie. To mniejsza z tym,
ale jako? na dniach bo zbli?a si? koniec roku i oceny mam wystawione zacz??em zn?w mapowa?,
dawno ju? tego nie robi?em sprawd?cie moje ostatnie prace i oce?cie czy wypad?em troch? z formy!

Pozdrawiam! :smile:

A tu ci?g dalszy mojego w?asnego "RookGaardu".

7pobcd00rbzk.png

ymzel9hqwkoi.png

0uh0z6rqnqan.png

d383lz9gfqux.png

Mapy na dobrym poziomie, lecz proponowa? bym Ci popracowa? nad drzewami i ich koronami, Masz b??dy gdzie nie gdzie na ska?ach. Jest na co popatrze? ;)

Status
Zamknięty.
Do góry