- Liczba reakcji
- 2
Odp: Czy bierzesz narkotyki?
Nie wziolem nie biore i nie wezne xD
Nie wziolem nie biore i nie wezne xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i co ? tak naprawde nie ma narkotykow twardych i miekich kazdy mozesz przedawkowac mi sie to osobiscie nie zdarzylo i jestem za legalizacja marichuany haszyszu poniewaz nie maja praktycznie zadnych skutkow ubocznych
i zgodze sie z kolega ze wcale nie tak latwo sobie cos zalatwic czasami calymi dniami trzeba kombinowac zeby mierc te 2-3 godz przyjemnosci 
Tak, biore bardzo czesto - i co z tego ?
Tylko jest jedna r?znica... ja biore miekkie narkotyki, a trzymam sie z dala od innych.Pale marihuane, haszysz, czasem jakas pigu?a wskoczy(sporadycznie).Palenie konopi to nic szkodliwego, na prawde !
Teraz inna kwestia, nie wiem jak u Ciebie ale u mnie nie jest AZ tak ?atwo dostac, trzeba miec znajomosci, bo byle frajerowi nie sprzeda sie towaru, bo jest duza szansa wpadki.Marihuana pochodzi od matki ziemi, wiec dlaczego mam przestac palic to co matka natura urodzi?a ?

Tak, biore bardzo czesto - i co z tego ?
Tylko jest jedna r?znica... ja biore miekkie narkotyki, a trzymam sie z dala od innych.Pale marihuane, haszysz, czasem jakas pigu?a wskoczy(sporadycznie).Palenie konopi to nic szkodliwego, na prawde !
Teraz inna kwestia, nie wiem jak u Ciebie ale u mnie nie jest AZ tak ?atwo dostac, trzeba miec znajomosci, bo byle frajerowi nie sprzeda sie towaru, bo jest duza szansa wpadki.Marihuana pochodzi od matki ziemi, wiec dlaczego mam przestac palic to co matka natura urodzi?a ?
xD
namierza ci? I b?dzie sprawa w s?dzie
Nie ma co si? chwali? ze paliles lepiej zachowac to dla siebie bo ?a Ludzie i taborety.Zakapowa? mo?e kazdy. A wtedy dobior? ci sie do dupy i b?dzie Lipa