Czy Blakcd jest wykrywalny -.- ?

Status
Zamknięty.

diGiel

User
Sierpień 23, 2010
Liczba reakcji
0
Witam,planuj? sobie zakupi? blackd proxy ale nie wiem czy jest on wykrywany czy nie przez system cipsoftu. Na aukcjach allegro pisz? ,?e jest teraz udoskonalony i nie wykrywalny a inni m?wi? ,?e tak nie jest.

Wi?c jak to jest ? blackd wykrywalny ? jak tak to jest jakki? bot nie wykrywalny ?
pozdroooo:)

Odp: Czy Blakcd jest wykrywalny -.- ?

Nie wiem czy jest wykrywalny czy nie. Lecz w?tpi? ?eby nie by?.
Je?li chcesz kupi? bota 100% nie wykrywalnego to kup NeoBota.

heh XD ,troche szkoda mi wyda? tyle kasy na jakiego? bota do tibi...

No bot rzeczywi?cie jest niewykrywalny (wed?ug mnie i innych). Wracaj?c do tematu: BlackdProxy jest (wg mnie) niewykrywalne, je?eli do heal u?ywasz blackdsavecheats i je?eli nikt Ci? nie wy?le raportu, ?e bocisz.
Je?eli chcesz boci? h lvl kupuj Neobota, je?eli od 0 kupuj blackdproxy. (kt?re jest 7 razy ta?sze i na rok)

Ka?dy bot jest w jakim? stopniu wykrywalny. Nie znam si? na tym, ale z tego co wiem, to przesy?ane s? jakie? 'ciasteczka' z twojego komputera, do serwera z kt?rym si? ??czysz.

#up
tak, lecz w neobocie jest takie co?, ?e samemu ci wciskuje i w roznych odstepach czasu. I dla tego jest nie wykrywalny.

LoL.Powiem wam co wiem o tych "ciasteczkach" cipsoft wysy?a kody do ka?dego klienta tibi i ten kod wraca nie kt?re boty "wczepiaja" si? do tibi i wysy?aj? w?asne zmienione kody i ten system weryfikuje te kody , czasem si? nie udaje botowi zmieni? has?a dobrze i dostajesz bana ;] wi?c nie ma takiego bota kt?ry jest nie wykrywalny s? takie boty kt?re mniej myl? te kody a s? takie co cz??ciej

Status
Zamknięty.
Back
Do góry