Czy brzydula jest pi?kna?

Status
Zamknięty.

Gopax

User
Maj 27, 2009
Liczba reakcji
0
Prywatnie jest wyj?tkowo urocz? dziewczyn? i ubiera si? o niebo lepiej, ni? jej serialowa bohaterka.

a10.jpeg

22-letnia Julia Kami?ska. Straszy aparatem ortodontycznym i olbrzymimi okularami.

a1.jpeg

Czy? nie jest pi?kna ? =P​

Odp: Czy brzydula jest pi?kna?

Kwestia gustu. Mnie tam si? nie podoba ;x

Prywatnie jest zajebista, jak dla mnie :]

PS. Mam na nazwisko Kami?ski xP

Ile daje str?j i makija? ;].

Lecz szczerze m?wi?c... nawet w serialu wida?, ?e dziewczyna nie jest brzydka. Wystarczy spojrze? na jej twarz, rysy, czy nawet figur?.

W serialu nie jest za ?adna, ale poza serialem jest bardzo ?adna .

widzicie co z czlowiekie robi aparat i wielkie okulary

To zale?y od osoby mi tam akurat mi si? nie podoba.:)
Ale komu? innemu mo?e si? bardzo podoba? zale?y od gustu i osoby.:P;)

S?abo j? przerobili do filmu.
Widzia?am j? ju? wcze?niej i wydaje mi si? taka p?? na p?? ;xx

A tam gadacie, lufka jest jak si? patrzy ^^. Wiadomo, dziewczyna nie mo?e by? wr?cz idealna zewn?trznie, ale na tym zdj?ciu Julia wysz?a uroczo ;S.

Szczerze - na jej miejscu nie da?bym si? wsadzi? w takie ciuszki, nawet za pieni?dze. Szkoda dziewczyny. No chyba, ?e robi to te? 4fun xd. ?al patrze? na zdj?cie nr 2.

Wystarczy poszuka? w googlach kt?ry? z odcink?w Szymka Majewskiego gdzie wykonywa?a jak?? piosenke czy co?,wygl?da?a wtedy lepiej ni? taka Doda czy inne Mandaryny ;dd

W serialu po prostu oszpecili j? makija?em i ubiorem. Poza nim z figury jest dosy? ?adna z twarzy te? niczego sobie. Jednak dla mnie to taka dziewczyna z s?siedztwa. ;]

Pozdrawiam.

Za ?adna nie jest... patrz?c na to zdj?cie:

z5323980X.jpg

Dziewczyna taka sobie ale nie ma co ukrywa? furor? robi w show biznesie ....
Czy mi si? podoba nie.
Ps.to dziewczyny z relala mam ?adniejsze .. :D:):)

Nie podoba mi sie ;/ te kosci policzkowe sa brzydkie xd, jak powiedzial kolega up, ladniejsze mam za oknem.

W serialu jest okropna ;P, ale fakt je?eli si? dobrze przypatrzysz wida?, ?e to tylko makija? itd. Na ?ywo te? nie ?wieci pi?kno?ci?, ale jest o wiele ?adniejsza ni? w serialu.

Jest ?adna na sw?j spos?b, jednym si? b?dzie podoba? innym nie. Mi si? nie podoba, nie jest w moim typie. : ) Og?lnie ca?y serial nie przypad? mi do gustu.

Wed?ug mnie nie jest to jaka? wielka pi?kno??, ale na pewno o wiele ?adniejsza ni? w Brzyduli. Julia Kami?ska ma nietypow? urod?, ale nie jest jaka? super ?adna, przeci?tna. Kwestia gustu.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry