Czy dogonie kiedys tego gracza z xxx poziomem

Status
Zamknięty.

Assas

Active User
Październik 9, 2009
Liczba reakcji
1
Witam

od dawna nurtuje mnie pytanie.

Czy jesli mam teraz 40 poziom i zrobie sobie przerwe na pol roku to jest taka mozliwosc zebym dogonil kiedys 300lvl lub LP w sensie czy mogl bym miec kiedys wiekszy lvl od nich ?

Prosze odpowiedziec i nie samowac.

z gory dzieki.

Odp: Czy dogonie kiedys tego gracza z xxx poziomem

Jasne, wystarczy, ?e b?dziesz aktywnie gra? i nie p?aka? po dedzie. LP dogonisz tylko, je?eli on przestanie gra? :p

Prosze wiecej osob o wypowiedzienie sie.

jezu co za pytanie -.- ...
Jesli bedziesz gral jak no life to oczywiscie ze dogonisz....
musisz miec jeszcze znajomosci zeby wbic taki lvl;]
to na tyle.

bot to najlepszy spos?b :p ale je?li chcesz to zrobi? sprawiedliwie, radz? najpierw czyta? du?o o expowiskach. na 40 levelu przyda Ci si? pacc i wst?p do yalahar, potem ju? b?dzie ?atwiej ^^

Temat i pytanie powalone kompletnie bez sensu zada?e? pytanie czy b?dziesz mia? kiedy? 300 lvl jak przestaniesz gra? na p?? roku ?? zastan?w si? a potem napisz.Oczywi?cie ?e b?dziesz mia? 300 lvl jak b?dziesz gra? 2 -4 lata (zale?y od kumpli) I nie wiem co ma z tym wspulnego przerwa p?? roczna.Mo?esz zrobi? sobie przerwe 1 sekundow? i tak na 99,999% nie wbijesz tego lvl wi?c po co takie posty

powiedzmy ze mam nieodparta chec byc we wszystkim najlepszym.

Chce wiedziec czy jest taka mozliwosc zebym jeszcze byl najwiekszym lvlem w tibii(oczywiscie pytanie teoretyczne)

@jesli macie sie wypowiadac jak pan UP to wcale sie nie wypowiadajcie
ale jesli chcecie mi pomoc to prosze.

w Top 100 mo?e masz szanse by? ale nigdy juz nie b?dziesz 1 . Miedzy tob? a LP jest ok 400 lvl r??nicy. Do ok. 180-200 lvl b?dziesz go goni? ale potem ju? b?dzie mia?o znaczenie kt?ry z was w przeci?gu tygodnia wbije wiecej lvl.
On w ci?gu tygodnia jest wstanie wbi? ok. 3 lvl a ty ok.5 NO :)
Ale generalnie NIE MASZ SZANS NA 1 MIEJSCE zdarzy ci si? znudzi? :)

a ja powiek tak: jezeli chcesz dogonic LP, to napewno ci sie to nie uda. Dlaczego?
Jest mn?stwo osob, ktore tego probuja dokonac, i im sie to nie udaje, a maja nawet 400+.
Wiec pytanie: czy majac 40 lv przegonie LP? Jest kompletnie bezsensowne. Chyba ze LP zrobilby se przerwe na 5-6 lat, to MOZE bys go dogonil, ale nie zrobilbys tego 1, juz wiekszosc ludzi mialo by 550+ lv. Wiec odpowiedzi niemusze ci juz mowic. jezeli chcesz byc dobrym graczem, i wybic sie w jakims sensie, to wymaga duzo pracy. Mowie o zamiawianiu cc na allegro i wastowaniu ich na expie,pacc, no i no-life, a wierz mi, nie warto ;]

A ja my?l? tak... Cz?owieku... Zadaj sobie inne pytanie... Czy na prawd? jest warto marnowa? sobie ?ycie Tibi??? By osi?gn?? 400/500 lvl?? (No dobrze... Mo?e to i du?a kasa , 2-5 tys. z?) ale zadaj pytanie sobie czy warto po?wi?ci? 5 lat ?ycia nad g?upi? gr??? A wi?c odpowiem Ci... NIE ! Je?li grasz , to graj , tak jak Ci si? chce... O to mi chodzi ?eby? po?wi?ca? na dzie? max 1-3h na Tibi?... Powiedz mi ile masz lat?? Dajmy ?e oko?o 13-16. I co?? Chcesz siedzie? do 17-20 roku ?ycia przy Tibii?? Zastan?w si? czy warto... A po 2... Licz si? z tym ?e jak zostaniesz zhakowany to co?? B?dziesz gra? , gra? i gra? , b?dziesz posiada? 200 lvl (czego Ci ?ycz?) a tu hack?? I co?? Wszystko stracone... No nie wszystko bo posta? nie , ale je?li Ci j? podeda?? Do 150 lvl?? To co wtedy?? Je?li b?dziesz no-liferem Tibijskim i Ci tak zrobi? to si? chyba powiesisz... Wi?c graj wed?ug swoich mo?liwo?ci... Je?li b?dziesz tak gra? to pierwsze miejsce przyjdzie Ci z ?atwo?ci? ;) Czego Ci ?ycz? :D

Pozdrawiam !

takie przekonuj?ce xD ale jednak siedzisz na te forum to i pewnie grasz to dam ci rad?!
przeczytaj ten post u g?ry xd

Status
Zamknięty.
Back
Do góry