Czy dojde tam w calosci?

Status
Zamknięty.

Cok

User
Październik 19, 2009
Liczba reakcji
2
Witam TibiaNews. Dynamic World Map
czy dojde tam 14 lvl druidem z 16 mlvl i co po drodze spotkam i co na miejscu ?
chodzi mi glownie o roty ale czy spotkam cos niebezpiecznego chce puscic tam bota

Odp: Czy dojde tam w calosci?

14 lvl druid i ju? boci ... ludzie, wy ju? gra? nie umiecie? Id? se sprawd?, jak padniesz to trudno, tylko nie bij mamy.

@up a co za przyjemnosc z grania 14-stym lvlem wiec nie wiem po co ten bulwers

tam nic po drodze strasznego nie ma, jak masz zamiar bocic na rotach to wez spike sworda :p

lol wiez czemu boce 14 lvl ? bo druid do 30 lvl tu G?WNO ! on na 26 lvl nie ma nawet rota z rozczki na hita lol dlatego boce bo nie mam przyjemnosci grac takim czyms dopiero od 30 lvl da sie grac na 40 kupije paca :D

2x up ej ty masz ... nie wiem co nie bulwersuj sie tak lol odrazu wyjechal ze mame bije fajnie masz w domu hah narqa

14 druidem? Co najwy?ej mo?esz p?j?? sobie na Raty. Roty w ilo?ci 2+ zabij? ci? w ko?cu. Odpu?? sobie i exp r?cznie.

Nie ma tam nic strasznego, ale jak dla mnie nie ma sensu puszcza? bota na 14 lvl druidem. Tak jak napisa? Xayan zabij? Ci? jak b?dzie po wy?ej 2. Zreszt? musia?by? u?ywa? mana potion?w, a 14 druid nie uniesie za du?o plecak?w z tymi miksturami. Wi?c bot podzia?a tylko chwil?.

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry