Czy gra?e? na OTS?

Czy gra?e? na OTS?

• Tak

Votes: 0 0,0%
  • Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

Votes: 132 96,4%
  • Nie

Votes: 5 3,6%

• Total voters
    137
Status
Zamknięty.
Odp: Czy gra?e? na OTS?

Oczywi?cie, ?e gra?em. Chyba wi?kszo?? ludzi gra?a na ots. Lecz nie polecam gra? na ots bo jest to wydawanie kasy w b?oto. Cz?ste resy powoduj?, ?e jest to gra praktycznie bez wi?kszego sensu. Za te wszystkie sms na ots kupi?bym ju? dawno sobie kilka pac?w.
Nie, ka?dy ots ma sms shop i nie ma jakiego? przymusu wysy?ania sms'?w na sms shop. Jak ots jest dobry to nie ma res?w, czy cofek, a je?eli to s? wynagradzane np. darmowymi dniami pacca, (je?eli nie jest on w og?le darmowy) lub punktami do sms shop'u.

No nie wiem po co ten temat -.^
Mi si? wydaje ?e ka?dy tutaj gra? na jakim? ots.
No ale oczywi?cie zaznaczam "tak"

Oczywi?cie, ?e gra?em. W sumie przyczyn? by?o znudzenie gr? na realu i ci?g?ym strachem przed tym, ?e jak padniesz to d?ugo odrabiasz, co? warto?ciowego stracisz, na otsie jest totalny luz wi?c mo?na wychodzi? na akcje z teamem, robi? questy i tak dalej. Ale jak wi?kszo??, gra?em.

Ja gra?em na OTS bardzo czesto bo s? ciekawe ;d i maj? wiecej funkcji niz na real. Ale na real tez gram ;P

Gra?em na ka?dym mo?liwym OT ni? na RL Tibii. Na stan obecny to nie gram na ?adnym OT, ani og?lnie nie gram w Tibi?. Zajmuj? si? tylko mappingem. Od niedawna tworz? kolejny nowy projekt, oparty na tej samej mapie i fabule.

Pozdrawiam.

Jak wi?kszo?? z tego forum gra?em. Ale nie sprawia mi ju? to przyjemno?ci i gram na Rl.

Hmm zdania mog? by? r??ne bo klimatu rl prawie nic nie zast?pi.
Prawie nic dobry serwer tak...xD

Ja osobi?cie gram teraz tylko na ots rl ju? przesta? mnie kr?ci? i tak powoli z tego si? wd mnie robi wielki ots.
Na ots nie musimy si? m?czy? par? lat aby mie? mega lvl,
a w par? dni na zale?y od serwera.

Ja Wybieram stanowczo ots...:lol:

Pozdrawiam Eztaz

Oczywi?cie ?e gra?em, commanderowa?em te? dla team?w, mappowa?em, nawet doczeka?em si? swojego serwera, postawionego na dedyku!
No ale i tak, po jakim? czasie wr?ci?em na real Tibi?, poniewa? na niej, jak ju? co? osi?gniesz, nagle tego nie stracisz ;-)

Jasne , ?e gra?em na OTS . Nawet kiedy? sam go hostowa?em ... My?l? , ?e ka?dy gra? na OTS bo chocia?by chcia? zobaczy? jak to jest mie? "wi?kszy" poziom :) a gra?em na wielu OTS niestety nazwy ju? nie pamietam :(

Gra?em i powiem szczerze, niektore sa naprawde fajne. Ale noobowstwo sie szerzy jak wszedzie ;/ i hight raty tez beznadzieja.

Oczywi?cie, ?e gra?em. Nie lubi? jedynie ots?w z RL mapk?, gdy? chc?c biega? po prawdziwej mapce wole wybra? RL. Czasem wbije na jakiego? otsa exp w granicach -200 ?eby troszk? Poowni?.

Gra?em gra?em lecz tylko na OTS'ach z expem max do 20. Czemu? Nie lubi? hight rat?w!. Raz znalaz?em serwer [8.54] kole? pisa? ?e jest on 100% RPG exp x2 ucieszony zak?adam konto wbijam zabijam rota i 300 lvl. Tak wkurzony zacz??em wyzywa? GM i banik xD

Oszywiscie ze gralem jak chyba wszyscy bardzo dobrze wspominam 1 ots na jakim gralem a byl to server mojego kolegi ;p

a ja mam Pytanie i sory ?e nie dotyczy tematu. . :(
Ma kto? cafeots 1.0 +zebezpieczenia anty crash itp . ? Je?i tak pisa? na gg : 8322972
B?de wdzi?czn! i dam reputka ;D

@up.
nie reputka,tylko kilka z? chyba ;D hehe ;) Niestety nie mam cafe+antyCrash
@topic.
Taaak i to wiele lat z rl teamem ;)
mozliwe ze jeszcze bd gral ;d

Ja Gra?em i gram nadal tylko poszukuje jakiego? dobrego ots'a
Kiedys sie gralo bez sms-shopa i bylo good a teraz ? kto chodzi na ani,poi ?
..............
p.s macie jakiego? ots'a piszczcie ;D

Oczywi?cie ?e gram ca?y czas. ;d Lubi? czasem pogra? na RPG otsach ze wzgl?du na czyst? rywalizacj? z kumplami. ;d

Pierwszy OTS na jakim zagra?em to jakie? pvp - enfo, gra mi si? podoba?a, lecz kiedy wy??czyli serwer zrobi?em konto na armoni.mine.nu - drugi ots :P Gra?o si? super jednak robi?em przerwy mi?dzy RL Tibi? a OTS. Jednak wol? gra? na OTSach gdy? gra nie jest nudna oraz monotonna.

Oczywi?cie, ?e gra?em. Fajnie czasami pogra? na jakim? OTS.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry