Czy gra?e? na OTS?

Czy gra?e? na OTS?

• Tak

Votes: 0 0,0%
  • Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

Votes: 132 96,4%
  • Nie

Votes: 5 3,6%

• Total voters
    137
Status
Zamknięty.
Odp: Czy gra?e? na OTS?

Oczywiscie ze gralem na ots jak i na real.w tibie gram juz ponad 2 lata i czesto gram na otsach i realach.Obecnie gram na realu,bo uwazam ze real i ots to prawie to samo.Tylko expowiska trzeba szukac:D:D:D:D:D

Pozdrawiam:szewczen

Ka?dy powinien chocia? zobaczy? jak to wygl?da. Ja na OTS nie gram, g??wnie dlatego, ?e cz?sto serwery upadaj? i mo?na straci? konto. Czasami na jaki? war serwer podskocz?, zrelaksuj? si? i tyle.

Gra?em i chyba ka?dy gra?. Na OTS mo?na spr?bowa? czego? innego.. pozabija? nowe potwory i poszpanowa? rzeczami. :)

Jasne ?e gra?em na Open Tibia Serwerze jak ka?dy inny. Wiele razy, na wielu serwerach gra?em. Nawet walczy?em w wojnach(:O).

Ofcours gra?em!
W?tpie czy by? taki, kt?ry nie gra? nigdy na OTSach :)
Lubi? Rl map tak gdzie? 200x w d?? :> Noob OTSy,ale gram dla rozrywki, jak na powa?nie to id? na real :)

Pewnie jak ka?dy, gra?em na otsie :) G??wnie rl mapki. Na otsie gra si? tylko po to, by si? bi?, bo wojny s? o wiele ciekawsze ni? na rl, gdzie po?owa ludzi boi si? o swoje lvl-e i nie chc? z dp wyj??.

Oczywi?cie, ka?dy gra? na OTS. Ja pierwszy raz gra?em na otsie, gdy by?a bodaj?e tibia 8.0, ale by? to serwer 7.6, kolegi mi pokaza? :)

Gra?em, by? to serwer APO. Szczerze, to nawet wole bardziej OTS, ni? RL, chyba dla tego, ?e na OTS nie ma takich przypadk?w genetycznych jak na RL, ale przyznam si?, ?e czasem si? takie zdarzaj?.

Tak i uwa?am, i? otsy som ciekawsze

Tak jak i Twoja ortografia.

Pewnie ?e gra?em na ots , gram od kiedy nie tibia si? zepsu?a (tak jak to wszyscy my?l? ) ale dlatego ?e tibie psuj? ludzie stawiaj?c boty i hakuj?c :/

Zag?osowa?em na tak , za?o?? si? ?e jak by? za?o?y? taki temat na innym forum to by ankieta wygl?da?a inaczej bo tutaj du?o ludzi gra na ots .

Gra?em 2 lata temu gdy mi si? nudzi?o ale p??niej zw?tpi?em. Teraz gram na RL a moi kumple...zaczeli na ots >.<.

Tak, niekt?re z nich wspominam bardzo dobrze...

Osobiscie gralem, chyba malo jest osob, ktore nawet nie probowaly, ale ogolnie wszystkiego trzeba sprobowac ;D.

Pozdro

Status
Zamknięty.
Back
Do góry