• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Czy lubicie Peje?? :D

Czy lubicie Peje?? :D

• Tak.

Votes: 0 0,0%
  • Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

Votes: 26 30,6%
  • Nigdy nie s?ucha?em.

Votes: 5 5,9%
  • a:3:{i:10054;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10054;s:6:"nodeid";s:7:"2442135";s:5:"title";s:4:"Tak.";s:5:

• a:3:{i:12564;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12564;s:6:"nodeid";s:7:"2442135";s:5:"title";s:4:"Tak.";s:5:

• a:3:{i:14410;a:5:{s:12:"polloptionid";i:14410;s:6:"nodeid";s:7:"2442135";s:5:"title";s:4:"Tak.";s:5:

• a:1:{i:23639;a:5:{s:12:"polloptionid";i:23639;s:6:"nodeid";s:7:"2442135";s:5:"title";s:1907:"a:3:{i:

Votes: 54 63,5%

• Total voters
    85
Status
Zamknięty.
Odp: Czy lubicie Peje?? :D

Peja ?
Czyli szacunek ludzi ulicy,dziwki,lojalno?? ziomkom ? Mo?e by? ;d

Peja jest cz?owiekiem, kt?ry wyrwa? si? z dna i nie wstydzi si? swoich korzeni,a swoim tekstem wyra?a siebie i swoje ?ycie.

Tak, OSTR nie sko?czy?
Nie wiem jak z innymi,ale OSTR sko?czy? matur?,a PIH nawet studia.
Wiec jak nie wiesz,to nie pierdol.

Ostatnia edycja:

Je?li chcecie si? dowiedzie? troch? o dzieci?stwie Rycha to polecam kawa?ek "Trudny dzieciak"

I Peja nie rapuje ca?y czas o tym samym, bo na "Solufce" s? kawa?ki o mi?o?ci, o bibach itp.
Jak sam on to okre?li? ?e on rapuje o swoim ?yciu i ?e lubi imprezowa? to rapuje o tym.

Co do Ostrego to nie s?ucham i nie oceniam s?ysza?em tylko jego Freestyle, po prostu zajebiste, i znam jeszcze kawa?ek "Kochana Polsko"

Co do PFK to na pewno wiele zrobili dla Polskiego Hip-Hopu i nale?y im si? za to szacunek.

Pozdro!

Moim zdaniem Peja jest spoko ma ?yciowe kawa?ki, a nie tak jak Tede przyk?adowa piosenka Air max classic. Peja ?piewa o ?yciu a nie o pierdo?ach.

Rychu mi podchodzi ;] Lubi? s?uchac jego kawa?k?w,dobra byla tez akcja z Zuromem.. no ale tak ogolnie to peja na TAK!Peja wymiata ;>
pozdrO!

Gdy widzia?em niekt?re posty nie wiedzia?em czy ?mia? si? czy p?aka?, osobi?cie lubi? Peje, pisze o ?yciu a nie jak niektorzy pro elo raperzy bior?cy s?owa piosenek z "powietrza" my?l?cy ?e s? fajni bo wymy?l? co? ?eby tylko zarobi? du?? kase, jak dla mnie Peja jest mistrzem polskiego hh, lecz to tylko moje skromne zdanie.

Peja kiedy? by? dobrym raperem, gdy nagrywa? nielegal to byl do przejscia a nawet m?g?bym go nazwac wtedy bardzo dobrym raperem, a teraz ju? troszk? za du?o pieni?dzy i to odbija si? na muzyce jak? tworzy...

Niekt?re kawa?ki s? dobr? ale tylko niekt?re

Widze tak jak niektorzy . Kiedys peja byl O.K teraz jak wszystkich i jego dopadla komercha . ; ) . Dlatego teraz , nie nie lubie Peji

Uwielbiam peje zajebiste ma kawa?ki a wogule mam szacunek do niego

Ale Slums Atak jest Zajebisty

A KTO NIE LUBI PEJI T NIECH SE POS?UCHA ELEKTRYCZNE GITARY HAHAHHA

[w biedzie gni?em i pszerzy?em]

Ja nie lubie peji ale jego piosenki to uwielbiam ;D naprawde kole? jest zajefajny spiewa o zyciu... wychowa? si? na ulicy i pokaza? ?e mo?na zosta? kim? najlepszy kawa?em to SLU 3 litery :>

A ja to poprostu nie lubie Peji ani Hip-Hopu ;P.Lubie byle jakie piosenki byle nie jakie? badziewne.

Nie mam nic do peji, nawet niekt?re jego piosenki lubi?.
Ale ka?dy wie, ?e najlepszym Hip-Hopowcem jest zesp?? Paktofonika.
Pozdrawiam
Fluos!

Nie zgadzam si? Peja jest lepsza a najlepsza ich piosenka to "Kurewskie Zycie"

//LepszA? ICH piosenka? Wyjd? ;d /Kav

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Po pierwsze nieoceniac miales mnie a peje i moje zdanie niepowinno cie interesowac M@rtin

A ja go lubie.
Wida? ?e w swoje piosenki wk?ada wiele emocji. Bo kto normalny stworzy?by takie utwory jak on.
Najbardziej lubie te starsze.

Uwielbiam peje zajebiste ma kawa?ki a wogule mam szacunek do niego
Ale Slums Atak jest Zajebisty
A KTO NIE LUBI PEJI T NIECH SE POS?UCHA ELEKTRYCZNE GITARY HAHAHHA
[w biedzie gni?em i pszerzy?em]

Zajrzyj do s?ownika ;)

MagiK jednym kawa?kiem jedzie wszystkie kawa?ki Peji... Bodaj?e Jestem Bogiem.

Nie wydaje mi si?, "M?j rap, moja rzeczywisto??" jest r?wnie zajebiste jak "Jestem Bogiem"

Widze tak jak niektorzy . Kiedys peja byl O.K teraz jak wszystkich i jego dopadla komercha . ; ) . Dlatego teraz , nie nie lubie Peji

Dopad?a komercha? Czyli? Podaj jakie? przyk?ady ?e skomercjalizowa? si?.

Pozdro!

Fifty-fifty z mojej strony, z mojego miasta :D

Dla mnie peja jest spoko ziom, nuty ma niez?e i jak parze na to co piszecie ?e niby ma s?abe nuty ?e jest kozak to zadaje sobie takie pytanie co ty by? zrobi?/zrobi?a jak by? wychowywa?a/wychowywa? jak on? jako bloker w gangach? i wy m?wicie ?e on jest cieniasem to m?wi? wam znacie si? na maxa.. dzieci wychowani na kasie..

Jak widz? osoby,kt?re tak ceni? Magika,to mnie krew zalewa.
Czemu ? Bo wi?kszo?? tak tylko m?wi,bo jest taka moda.
Tak,k44/pfk byli dobrzy,ale obecnie mamy lepszych raper?w,ale na pewno trzeba przyzna?,?e obecnie nikt nie robi takiej muzyki.

Dopad?a komercha? Czyli? Podaj jakie? przyk?ady ?e skomercjalizowa? si?.
Pozdro!
"Niekomercyjno?? te? ma warto?? komercyjn?"

Ja go tam nie lubi?. Nie podchodz? mi jego teksty, no mo?e Reprezentuje biede i Ona on. Na teledyskach buja si? jakby mia? padaczk? i w og?le jaki wielki kolo z niego.

Prosi? bym nie kpic z padaczki-.-
mnialem kiedys. I to nie jest atak i ciekniaca piana z pyska tylko os?abienie tzn zendlenie (zendla?em.)

Status
Zamknięty.
Do góry