• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Czy moge za to dostac bana?

Status
Zamknięty.

ajak03

New User
Ot?? expilem sobie i niemialem juz capa na loot wi?c nios?c go w bagu nagle koles zabral mi go i wyzucil do zeki >>>wtedy sie na niego wkurw**** i na private troch? do niego powyklinac co? typu fuck you itp.

koles napisal ze to zglosi....a wi?c czy mog? dosta? bana???
a jesli tak to gdzie moge zaprotestowac...

Our partners and their custom servers:

Odp: Czy moge za to dostac bana?

S?dze, ?e Cipsoft ma inne sprawy ni? zajmowanie si? sprawami osobistymi u?ytkownik?w.
Pozdrawiam
Fluos!

dzienki uffffffffffffffffffffffffffffffffff glaz mi spad z serca!!!!!
temat do zamkniencia

Za wulgaryzowanie na privie nie mo?e zrobi? Ci NIC.

a widzisz i tu cie zdziwie ;) owszem za to mo?na dosta? bana ;) mia?em kiedy? tutka i zawsze jak kto? wyzywa? to raport a oczywi??ie wtedy jeszcze GM czyta? rapoty no to bany lecia?y ale teraz niemasz si? czego obawia?, cipsoft nie ma czasu na to :>

Zgadzam si? z koleg? wy?ej ale nast?pnym razem pisz?c posty zajrzyj do s?ownika ortograficznego "?eka"?

Ostatnia edycja:

raczej nie dostaniesz bana,bo Cipy maj? wa?niejsze sprawy (przywr?cenie klimatu gry) ,ale za obra?anie innych graczy mo?na dosta? bana.oczywi?cie gdyby GM-owi chcia?o sie czyta? raporty... GM Sucks :down:

d mia?em kiedy? tutka i zawsze jak kto? wyzywa? to raport a oczywi??ie wtedy jeszcze GM czyta? rapoty no to bany lecia?y ale teraz niemasz si? czego obawia?, cipsoft nie ma czasu na to :>

do tutka czy senior tutora zaczniesz fluga? to bana za?apiesz ale cipsoft nie miesza si? w sprawy graczy bo kiedy? kole? mnie podkurwi? i mu fluga?em na priv przez dobr? godzin? a? mi sie znudzi?o [/I]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom